Georges en Maria

· cultuur, geschiedenis, muziek, video
Authors

Bij het ouder worden voel je dat elke dag de laatste kan zijn. Mensen waarvan je gehouden hebt, bewonderd en gerespecteerd verdwijnen uit je leven. Je merkt hoe kort en zelfs vluchtig het leven is. Toch handelen mensen alsof ze de eeuwigheid bezitten, stellen voldongen feiten en helpen de wereld naar de mallemoer. Schoonheid koesteren, beschermen hetgeen kwetsbaar is, is er voor hen niet bij. Doorgeven, overbrengen wat je dierbaar is, wat niet verloren mag gaan, dat wordt je grootste zorg. “Erst kommt das Fressen, dann die Moral”… Nee, zo simpel is het niet.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s