Zijn adres is toch bekend?

Morris Huberland: New York City (c.1950)


Toegevoegd februari 2018 en terug gedateerdOp de elfde van de elfde 2013. Een dag later waren al mijn weblogs verdwenen. Zie nu toevallig wat spul terug omdat ik dit weblog in orde aan het brengen ben. Zo zie ik nu onder de categorie “audio” een Tibaert TL terug die m’n tweets weergeven die vooraf gingen aan de wandaad van een vrouw, die hiermee dacht te gloriëren. Veel bijval kreeg ze uit eigen kring. 

Ik beperk me tot de reproductie van enkele screenshots om het verhaal compleet te maken. U leest het, mensen die dreigen met justitiële actie. Op mijn voorstel samen naar de rechter te stappen i.v.m. dat auteursrecht heb ik nooit enige reactie gehad. Overigens de copie van haar bericht stond op een apart weblog waar de buitenwacht geen weet van had. 

Audio en die TL? Ook vreemd, maar dat is andere zorg. Nu een paar screenshots, zelfs van diefstal is sprake…


 

 De steun over en weer tussen deze hatende oma en Rooie Ina liep gesmeerd. Of ze elkaar nu nog willen kennen? Ik denk van niet, want dan trekken ze elkaar nog dieper het stinkende, fascistische moeras in.

Nog even die fameuze blogspot waarop, naast dat stukje over de volmaakte vrouw, een stukje dat Dijstelberge ook maar overgenomen “bewerkt” had van derden, nog enkele andere berichten bewaard werden om later op terug te komen. Als ik me nog goed herinner een viertal, waarvan dus twee van deze vrouw. Informatie over die stukjes voorzien van commentaar is makkelijk op dit weblog terug te vinden. Tja, feminisme…


Dijstelberge, samen naar de rechter? Dat lijkt me wel wat, zeker gezien de context en wat op jouw wandaad volgde. Je bent toch voor rechtvaardigheid of was dat ook maar een vlag op een modderschuit? Je collaboratie met mensen die met regelrechte fascistische methodes te werk gaan om mijn eer en goede naam te besmeuren, die willens en wetens bedrog plegen en grossieren in smaad en laster, duiden overigens in een andere richting.


Nog dit, zag ik wat later in die TL:


Hoe noem je dat, Dijstelberge? Een staaltje auteursrechtenschending, plegen van plagiaat? Ordinaire diefstal toch? Zullen we een advocaat regelen? Overdreven? Hij doet het voor minder zelfs, lees ik hierboven. Echt wat je noemt een Hollands klootzakje, een uit de klei getrokken Bataaf. Gappen en met de eer gaan strijken. Zo zijn er wel meer, ook in jouw kringetje. Vergeet daarbij niet in de spiegel te kijken. Dat stukje waarmee je me paaide om mogelijk te gaan klagen bij Google was toch helemaal niet van jou. In jouw bewoordingen, gewoon ordinair gejat. 

Wat dacht je van jezelf? Liegen en bedriegen gaan je in ieder geval uitstekend af heb ik leren begrijpen. Al vele jaren lang richting mijn persoon. Simpel kreten van anderen overnemen, gappen, en je klusje is weer geklaard. Toch blijven mensen geloof hechten aan je praatjes en dat verwondert me niet, door ervaring wijs geworden. Ook dat wist je, de NRC en zelfs dat weet je te misbruiken. Wat ben je toch een miserabel mens.

Ja mensen, ze leverde diezelfde dag meerdere bewijzen van haar verfoeilijke houding. In het antwoord op deze tweet “Wat moet je dan van hem?” staan al drie leugens. Letterlijk zou dit een tweet van Jacqueline Wouters kunnen zijn. Dat zegt m.i. voldoende.


 


Al dit soort zaken zie ik nu pas vele jaren later terug, dat is het mooiste van de grap. De reden? Een dag later waren al mijn spullen weg dankzij deze tante. Wat een Krapuul, zielig is ze in geen geval. Dikke pret had ze…


Update mei 2018


Uitgelichte foto: Morris Huberland – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.