Keurmerk Van Over Naar

Nigel Van Wieck: “Sea Breeze”
Een alleszins lezenswaardig artikel geïllustreerd met onderstaand portret stond in De Groene. De auteur is Bart Schut. Het oordeel is vervolgens meteen geveld. Schut deugt niet en dus is De Groene toegetreden tot het Wilders kamp. Mensen die niet hebben leren nadenken, rechtlijnig in de leer zijn, de hunne, de enig ware, redeneren zo. Hun aanhang blaat het na. Meedenken is voor hen een onmogelijkheid, dan wordt hun geloof in het enig ware aan het wankelen gebracht, dan verliezen ze de grond onder hun voeten en het allerbelangrijkst voor hen hun aanzien. Respectabel, intelligent en sociaal zoals ze zich voelen.

Een alleraardigste opmerking zag ik net en ging eens verder kijken. Dit rolt eruit:


 
VanOverNaar 9:45pm@huibree @InaDijstelberge Ha, de kans dat hij het wint is zo minimaal dat ik meedoen ook wel aandurf… 🙂 opportunist ja
1 retweets

Verberg gesprek

InaDijstelberge  En Bartje Schut blijft zonder enig bewijs vals beschuldigen. Vies ventje. http://t.co/62ad9mddk8
7:56pm, Mar 01

onagigu  @InaDijstelberge @LBruningNL Heeft die @bpschut eigenlijk wel enig idee over wie hij het heeft?
8:29pm, Mar 01

huibree  @onagigu Nee. Duidelijk niet. Hij blokkeerde mij als “jodenhater”. Alsof ik mijn eigen kinderen haat! @InaDijstelberge @LBruningNL @bpschut
9:22pm, Mar 01

InaDijstelberge  @huibree Je vergeet demente. Het stuk onbenul @bpschut c.c.@onagigu @LBruningNL
9:25pm, Mar 01

Foaroan  @InaDijstelberge Laat die halve zool in zijn sop gaar koken. Don’t waste your breath @huibree @bpschut @onagigu @LBruningNL
9:26pm, Mar 01

huibree  Nee Pyt. Die @bpschut gaat echt veel te ver. Als hij niet inbindt volgt aanklacht. @Foaroan @InaDijstelberge @onagigu @LBruningNL
9:30pm, Mar 01

InaDijstelberge  @huibree gezamenlijk lijkt mij een goed idee
9:33pm, Mar 01

huibree  @InaDijstelberge OK. Kort geding.
9:38pm, Mar 01

VanOverNaar  @huibree @InaDijstelberge Ha, de kans dat hij het wint is zo minimaal dat ik meedoen ook wel aandurf… 🙂 opportunist ja
9:45pm, Mar 01

 


Een opportunist, dat zal best. Ina, de Rooie, slaakt kreetjes, veel meer kan ze niet en Huib dreigt. Heeft ie ook richting Tibaert gedaan. Rollen omkeren kan hij als de beste. Hou me ten goede, voor Schut kan ik niet spreken en heb daar ook geen enkele behoefte aan. Echter wat Riethof, samen met die André en Ina, richting Tibaert hebben uitgevreten zegt genoeg over hun betrouwbaarheid en hun politiek vernuft. Beide nihil. Of denken ze werkelijk dat politiek bedrijven begint met de kluit te belazeren? Bij mij zijn ze dan aan het verkeerde adres. Langzaam maar zeker dondert hun kaartenhuisje in elkaar, zeker als de linkerhand niet meer weet wat de rechter doet.

Veel treuriger is het dat ze in alles Wilders en Bosma imiteren, in omgekeerde zin uiteraard. Na al die jaren begrijpen ze nog steeds niet hoe ze het fascistisch varkentje moeten wassen. Ze zijn een vloek gebleken voor iemand die bij machte is dat duidelijk te maken. Als je echter je energie moet steken in die zelfbenoemde anti-fascisten is het einde zoek, zo is mij gebleken. Toch moet het. Zelfs zonder het inroepen van justitie en zonder detective te spelen moet het lukken. Hun op niets stoelende arrogantie zal hen ten val brengen, hen demaskeren. 

Een klein voorbeeld nu uit de praktijk van alledag. Leo Lewin meldt iets m.b.t. veiligheidsdiensten. Te leuk om voorbij te laten gaan:


Een protected account, wat is dat, doet de een volkomen onnozel. Zijn burgemeester is, beweert hij, Aboutaleb, de ander met als burgemeester Van der Laan reageert vanmiddag, maar realiseert zich te laat dat hij hier een grote stommiteit begaat en haalt de tweet weer weg. Op de Hootsuite bleef ze echter te zien:


Door te klikken op het tijdstip krijg je de originele tweet te zien. In dit geval niet: “Sorry, maar deze pagina bestaat niet!” Hootsuite vernieuwd om dit voorval te documenteren en u ziet ook op de Hootsuite is die tweet nu verdwenen. Net als z’n vriendje Huib probeert hij de geschiedenis naar zijn hand te zetten. Die blijkt taaier dan verwacht…

Bij @galien8 was overigens nergens de naam @vanovernaar gevallen…


@Nicolaewna @marcelbas De ontluistering van Van der Laan met zijn lokaalvredebreuk en what is aangifte is er des te mooier mee 😉

VanOverNaar 5:31pm
@Nicolaewna @marcelbas Waarmee ik niet wil zeggen dat het mij niet ook irriteert, dat gehaspel

VanOverNaar 5:30pm
@Nicolaewna @marcelbas Als dat echt in de grondwet zou staan, waar blijven Fries, papiamento (Bonaire) en Engels (oeps – Saba&Statia) dan?

VanOverNaar 5:13pm
Kinderen in Zaanstad mogen best longkanker krijgen shar.es/1WINAe via @Krapuul

VanOverNaar 5:02pm
@WernRHaaz Kom op Robbie Williams komt dus dat valt ook goed

leepvogel 5:01pm
Ik ben een overjarige tuinkabouter in ’t diepst van mijn gedachten…Geretweet door VanOverNaar

VanOverNaar 5:01pm
Dan blijk ik geblokt door de vent die Hyacinth met mij vereenzelvigt en van wie ik mij niet herinner hem ooit gesproken te hebben

VanOverNaar 4:55pm
Management en onderzoek gaan naar China en omstreken shar.es/1WIVg7 via @Krapuul

VanOverNaar 4:54pm
Het gaat over Schut en consorten, niet over Asscher shar.es/1WIVHP via @Krapuul

VanOverNaar 4:50pm
De open zenuw geraakt in het Maagdenhuis shar.es/1WIStS via @Krapuul

VanOverNaar 3:27pm
@leepvogel @Jet_030 “NS”

 


Tja, Ina, Huib en André zullen we maar het keurmerk van vieze ventjes verlenen. 


Het Groene artikel valt hier te lezen:

Charlie Hebdo – Het gezicht van de profeet
In het oog van de beeldenstorm

door Bart Schut 14-01-2015

De islam kent een verbod op het afbeelden van de profeet Mohammed. Afbeeldingen worden ervaren als beledigend. Maar het verbod is in de koran niet terug te vinden en vroeger was het geen probleem. Lezen 

Illustraties bij dat artikel:

Beeld: (1) De eerste karikatuur en wellicht de oudste nog bestaande afbeelding van de profeet Mohammed, getekend in de marge van een Latijnse vertaling van de koran, 1162. (2) Deze foto van een Arabische jongen uit ca. 1905 verbeeldt voor miljoenen sjiitische moslims hét gezicht van de profeet. (zie copie hiernaast) (3) Mohammed berijdt het mythologische paard Buraq, achttiende eeuw, India. Gouache, bladgoud op papier, 17,7×10,9×6,6cm (Art Gallery of South Australia). (4) Dante en Vergilius kijken in de hel neer op Mohammeds straf in Gustave Doré’s illustratie van Dante’s Inferno, 1860.
 
Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.