Het is niet te lezen zonder misselijk te worden…

· fascisme, internet, justitie
Authors

Dansen op iemands graf kreeg ik later van Van Donkelaar te horen. Ze had mijn screenshots bewaard beweerde ze. Niemand kreeg ze ooit te zien. Deze vrouw ging werkelijk alle perken te buiten. 

Van Donkelaar, dat is in het onderstaande goed bemerkbaar, raakte najaar ’13 steeds meer buiten zinnen of was ze in de ban van haar waan dat haar glorieuze overwinning op  Tibaert in het verschiet lag? Ja, een jaar eerder was ze een wedstrijd met me begonnen, ik weet nog steeds niet waarom, die ik niet zou winnen. Ik ben haar zeer dankbaar. Zie maar hoe heerschappen als Riethof en De Raaij diep het moeras inzakten, waar ze niet meer uitkwamen. Dijstelberge, idem dito, met haar belangeloze hulp aan Eveline. Het alledaagse fascisme kwam volledig bij hen bloot te liggen. 

Wat een zooitje, kan ik nu, achteraf stellen, mei 2017. En wat ik allemaal inmiddels niet tegenkom…

bron


Zo zie je maar, geen copie van de berichten die omstreeks het overlijden van Jeannie verschenen zijn. Uit de woorden van André de Raaij maak ik op dat ik spuw op haar graf: 

“maar spuwen op het graf van iemand ie het leven niet meer aankon (denk ik), PVV of niet – hoe min kan een ventje dalen”

Eveline van Donkelaar is er misselijk van, maar ze heeft het ook over chantabel zijn. Ze moet nu vechten voor haar gezin en stapt naar de krant. Daar werkt een vriendje van André, zo te lezen, de voor mij welbekende Steven de Jong. Krijg overigens de indruk dat André in eerste instantie iemand anders op het oog had.Het is veel, zo plots, terwijl ik dit nooit eerder zo in samenhang gezien had. Hoe ik er toch achter kwam? Het is momenteel heel eenvoudig geworden bij Twitter om iets terug te zoeken, kijk maar onder “@vanovernaar kip“. Voor mij openbaart zich hiermee alweer een nieuwe wereld van laster en smaad over Tibaert. Naarstig zoeken onder de oude tweets van Tibaert maakt ook niet veel duidelijk waar het allemaal op slaat. Zouden ze het zelf wel weten?

Nou ja, zonder te weten waar het over gaat, stelt Pyt in ieder geval vast dat een grens overschreden is. Welke? Deze? Iemand beweerde namelijk dat ik wel zou juichen bij het overlijden van iemand die Wilders adoreerde:Mijn eerste reactie op het schunnige gedoe was een gedicht van Bertolt Brecht:

weblog – november 2011Verder heb ik nog enkele woorden gewisseld met een geestgenoot van Jeannie, mijn stalkster Jeky. In die geest heb ik ook een blog geschreven, waarvan nu een reconstructie: Jeannie. En zie, wie leverde commentaar op m’n gesprek met Jeky (zie bijgevoegdeTL)?
Wat een vlegel.


Voor het overige? Mijn weblogs zijn verdwenen dankzij Ina Dijstelberge, Eveline van Donkelaar beweert dat ze ze opgeslagen heeft en ze heeft toegezegd ze mij te overhandigen. Daar is ze dus toe verplicht. Het kan per post, want ze kent mijn huisadres.

Als reconstructie (met de bewaarde screenshots als handleiding) zijn over de laatste 10 dagen van oktober tot begin november 2013 inmiddels verschenen:


Trollen, propaganda en wat dies meer zij…

De kip is jaloers en intens gemeen

“love break my bones, and i laugh”

Jacqueline Wouters in oktober 2013

Zuigen, zeuren, uit je nek lullen

Het werkelijke stalken van achterbakse mannekes…

Valse schaamte

Kletspraatjes van de kip

De viezigheid op mijn computer

Bonne-maman Amélie

Jeannie

Allerheiligen

Lafhartige onderkruipsels

Het chanteren van een griezel

Een stuk vreten, zegt ie…Voor de duidelijkheid, alle door mij op 31 oktober verzonden tweets, de dag waarop tot me doordrong dat Jeannie was overleden, waaruit ik hier enkele laat zien als context en voorgeschiedenis.


 

Arnold… 1/8 RT @Onedinline2010: @ZegMaarPeet @InaDijstelberge De rivale gedraagt zich voorbij het (cont) tl.gd/n_1rqqkl0


Ook hier en nu…Reconstructie 19 mei 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: