De vrouw als lustobject…

Khajuraho tempel – India


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdBreek me de bek niet open, zei iemand tien jaren geleden. Het blijft nog steeds actueel, zegt de ander. Hebben ze iets te melden over wat ze ondernomen hebben, hebben ze er nog verder over nagedacht in al die jaren? Ik waag het te betwijfelen. Voor hen is het duidelijk, het is zo. Vandaar dat de ene “feministe” de ander copieert. Al bij al zeer vruchtbaar voor een discussie.

Ooit was er een seksuele revolutie, die brak vooral in Holland door vanwege het grote geld dat verdiend kon worden dankzij porno. Vervolgens kwam aids en de fatsoensrakkerij kreeg weer kans. De fascisten ontdekten het kindermisbruik, niet dat van de RK kerk, en rond was het plaatje. Terug naar af. In een paar zinnen hoe ik er tegen aankijk. 

Wat wordt toch godverdomme weinig gesproken over en gedaan aan al het leed waar vrouwen en kinderen wereldwijd de klos van zijn. Is dat de schuld van DE man? Hoe achterlijk wil je het hebben? Niets begrepen, niets afweten van historie en cultuur en maar wat kwekken. Wie is daarmee geholpen? 

Feminisme 3.0 noemen ze het. Kan het bespottelijker?
 
Bron uitgelichte afbeelding: Airunp/CC
Ingevoegde foto: D.H. Lawrence – Mexico (1923) – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.