Sjaakie blikt een jaar later terug

Otto Dix
Dit is wel de allermooiste tweet van deze maand:
Het lijkt zo onschuldig, maar hier staan twee grove leugens. En dat weet ze. Het omgekeerde is waar. Een jaar geleden, en daar slaat dit bericht op, verkondigde ze nog meer leugens. Ik heb haar slechts gevraagd op te houden met het verspreiden van smaad over Ed van Thijn. Zie de berichten op dit blog, oktober 2012. Enzovoort.

Een jaar lang in de slag om Tibaert van internet te verwijderen. Steun had ze, van lieden die echt van onecht kunnen onderscheiden, die weten wat eerlijkheid is, wat stalken is en smaad verspreiden. Het zijn in wezen mensen die alles geloven voor zover het in hun straatje past of omdat hen het zo het beste uitkomt. Het verklaart meteen de geweldige opkomst in een paar jaar tijds van een non-valeur. Zijn naam? Wilders.


O ja, ik kende ook hotemetoten uit het pedofiele circuit wist deze wijze man te verkondigen. 
Begrijpelijk dat hij Sjaakie goudeerlijk vindt en geloof hem maar hij beschikt over bewijs dat we nooit te zien zullen krijgen.Hier Sjaakie in viervoud. Er waren er nog meer, w.o. eentje onder de vlag van de SP…


 Sjaakie, de tipgeefster van André de Raaij, door en door Krapuul. Let wel hij kwam mij opzoeken en er werd me verteld dat ik bang voor hem moest wezen. Nee, ik verzin niks. 

Die man is ook zo geweldig, nog vele malen beter dan z’n vriendje Huib weet hij wat de waarheid is. Eigenlijk moet ik die twee gezien mijn ervaringen beschouwen als klonen van Wilders, die doet het exact zo. Knap. 

Knap ook hoe Sjaakie een ontwikkelingsstoornis weet te beschrijven. André zal het wel bijzonder spijtig vinden dat ze niet meer beschikbaar is voor Krapuul. 
dinsdag 1 oktober 2013

Tibaertisme


Ook in deze maand deed Dijstelberge van zich spreken en het geval Carcas, ruimhartig ondersteund door André de Raaij. Ze was de enige niet. Het lijkt er sterk op dat André buitengewoon gesteld is op smaadschrijvers, lasteraars en bedreigers. Hij doet zelf overigens niet anders richting Tibaert. Over zijn oordelen betreffende derden wil ik me niet uitlaten, maar zijn praktijken jegens mij zeggen, denk ik, voldoende.

Ja, als je dit alles zo terugziet met de bijbehorende TL’s had ik gewaarschuwd moeten zijn. Maar ik weiger me te verplaatsen in de gedachtegangen van onverlaten, onfrisse figuren, zoals Wilders en dit uitermate zielig volkje, dat zich alles denkt te kunnen permitteren. En ik weet zeker, ik ben beslist niet de enige, gelukkig.
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.