Criminaliteit hoort bestraft

Konstantin Kacev
Enkele letterlijke citaten: 


“Echt een draaideur crimineel is er niets bij”.
“Iemand die ordinair steelt”…
“Natuurlijk liegt hij weer”…
“Het is zijn gewone manier van doen”…


“Fons Scaf geeft ook ruimtelijk toe dat hij weer ordinair aan het stelen is.”

 


Justitie is gevraagd, een crimineel die vrij rondloopt mag niet. Zei de relatie van die bewuste auteur al niet dat deze crimineel kinderen bedreigt, dat hij voortdurend lazarus is en een pathologische leugenaar? Hun wederzijdse diagnoses overlappen en vullen elkaar aan. Hier zijn vrouwen in de weer met een grote kennis van de menselijke psyche. Gezegend het land waar mensen met een dergelijke professionaliteit actief mogen zijn.

Op een punt schieten ze nog schromelijk tekort, want waarom slepen ze die crimineel niet voor de strafrechter? Een goede kennis van hen heeft vorig jaar de burgemeester van zijn woonplaats op die ondraaglijke toestand gewezen. Het lijkt me nu het moment voor hen gedrieën eindelijk daadwerkelijke actie te ondernemen. Onze tolerante samenleving verdient het niet dat een dergelijke crimineel vrij mag rondlopen.


Brief aan burgemeester @onnohoes Maastricht – Fons

Geachte burgemeester Onno Hoes,

Hierbij wil ik U informeren over een inwoner van Uw stad die dringend opgenomen moet worden.
Zijn naam is Alphons Scaf wonende ……… Maastricht.
Deze kwaadaardige cel in uw gemeente heeft dingend bijstand nodig van een gespecialiseerd team en wellicht dat een opname ook niet uitgesloten kan worden gezien de geestelijke gesteldheid van de oude man.
Hij hoort stemmen. heeft een meervoudige persoonlijkheid stoornis de man heeft last van woede uitbarstingen een oorlogssyndroom en enorme haat jegens Joden, PVV en het koningshuis.
De man is ook een zware drinker hij heeft een voorliefde voor Calvados en hangt regelmatig midden in de nacht aan een koffie infuus gevolgd door een delirium dan begint hij te dreigen en te raaskallen op twitter..
Wij snappen dat ook Maastricht moet bezuinigen toch lijkt het niet geheel uitgesloten dat hij
een gevaar vormt voor zichzelf en omgeving.

Met vriendelijk groet,

De haatlijst van @tibaert.

 

 


Vergeten is ze nog te melden dat de crimineel ambtenaren in functie beledigd had. Het klemt dus des te meer dat deze burgemeester ingrijpt als hoofd van de politie:


Vorige week op het politiebureau, nu uren vanmiddag in de weer met een paar kloothommels, (hij bedoeld politieagenten) waarvoor je je ook nog je best gedaan hebt. En vervolgens komt Ina, ook zij is in de clinch met die onverlaat uit Oss. (Ina heeft dat zelf opgelost met Herman)”

 


Dit meldde de briefschrijfster al in december 2012 i.v.m. een valse aangifte van de crimineel tegen een inwoner van Oss. Helaas, behoorlijk citeren kan ze niet en wil ze niet. Het originele stukje staat hier:

Verder o.a.:

Die crimineel, ik kan het niet helpen, is Tibaert. Vandaag ontving hij per post zijn lijfblad met deze maal als titel: “Frauenbewegung erinnern”. Op zijn minst kun je concluderen dat dit drietal vrouwen in beweging is, waaraan Tibaert graag, crimineel zijnde, wil herinneren.

Nu een beschouwing van het bericht dat hem was aangeboden, maar na later bleek niet mocht opslaan op internet. Het begint als volgt:


“De vrouw is de bron van nieuw leven. De vrouw is in heel haar wezen gericht op dit nieuwe leven. In het nieuwe leven leeft zij voort. In haar maandelijkse cyclus ervaart zij de kringloop van het bestaan. Een aaneenschakeling van sterven en opnieuw beginnen. De vrouw is volmaakt, haar volmaaktheid ligt in haar schoot.”

 


Voorts:


“De man mist dit inzicht, voor hem…
“De rol van de man in de creatie van…
“In het besef van zijn onvolmaakte lichaam…
“Hij ontneemt haar de Rede om haar…
“Hij sluit haar, met de door hem geminachte…
“Hij betitelt de vrouw die zich hieraan niet…
“De door een overdosis testosteron in het…
“Dat de libido zijn drijfveer is, is te zien…
“Maar het toont zich ook in zijn krachtmetingen…
“De man wordt het meest getroffen door de…
“De opéénvolgende feministische golven…
“Alleen voor vrouwen die een zelfde minachting…”

 


Het wordt besloten aldus:


geïnspireerd door:
Valerie Solanas SCUM manifesto.©10 april 2008 Ina Dijstelberge

 


Frappant, dat © is het belangrijkste van het hele stuk. Bezit…

Het is slechts een crimineel gegeven hier de spot mee te drijven. Ik heb het er maar moeilijk mee. Ze ging klagen bij Google en ik kreeg de hier volgende post onder ogen. Ondanks de melding “Als gevolg hiervan hebben wij het bericht of de berichten weer de status ‘concept’ gegeven.” viel er niets meer te zien. Zeer vervelend. Op vragen aan Mr Google krijg je nooit een antwoord. Waarom ook? Het zijn hun spullen die je mag gebruiken en gezeur willen ze niet. Bovendien, ze beschouwen alles wat je bij hen gedeponeerd hebt als hun eigendom.

Al bij al, het wordt werkelijk de hoogste tijd dat deze dames juridische actie ondernemen. Een van hen is gelukkig al begonnen met fondsverwerving. Ja, advocaten zijn duur vandaag de dag.
Ter afronding de informatie die de aanleiding vormde tot dit stukje. 

Het eerste komt uit een weblog geheel gewijd aan de crimineel Tibaert, met niets anders dan de zuivere waarheid. Daaruit stammen de citaten in de aanhef. Wat lees ik daar tot slot: 


“Ja, justitie is inderdaad geïnteresseerd…” 

 Feminisme van de kouwe grond…
In onderstaand smaadblogje (103) staat een link naar een pagina waar de heer Alphonse Scaf weer, echt een draaideur crimineel is er niet bij, een stuk overneemt. Dit maal van een site waar de auteur (Gavi Mens) wel toestemming om mijn stuk te plaatsen.
Natuurlijk liegt hij weer over zijn eerdere auteursrechtschendingen. Maar ook dat is zijn gewone manier van doen.
Fons Scaf geeft ook ruimtelijk toe dat hij weer ordinair aan het stelen is.

Onderstaand stukje werd me voor commentaar indertijd aangeboden door de schrijfster na kritiek op een ander stukje, geheel van eigen hand over feminisme. Ik heb het toen opgeslagen op mijn weblog en dat mocht niet van Ina. Ze ging klagen bij Google, weg mijn hele weblog. Of vrouwen macht hebben, daar sta je dan als man. Een onnozel stukje waar je geen tijd aan wilt verdoen zorgt ervoor dat al je spullen op internet verdwijnen. Nee, onderschat die vrouwen niet, ze zijn uitgekookt en gehaaid, soms…
Dit is een overname van het weblog van Eveline van Donkelaar. Rechtstreekse toegang tot het weblog van Ina Dijstelberge wordt me ontzegd.

Ook nu maar weer een klacht bij google ingediend….

 


Het tweede is een kopie van de briefwisseling met Google, waarop nooit antwoord kwam.
 


alphonse scaf

Helaas nu zie ik pas uw bericht van een maand geleden. De link naar de pagina werkt niet (meer), ook onder die van Chillingeffects.search niet. Wat te doen? De inhoud van het bericht kan ik me niet meer voor de geest halen. Al met al, een mogelijk bezwaar indienen tegen de verwijdering is voor mij nu onmogelijk. Wees zo vriendelijk en laat me het bewuste bericht in concept stand zien.

 
Mvg, F. Scaf

2014-07-09 8:57 GMT+02:00  <support@blogger.com>:

In overeenstemming met de bepalingen van de Digital Millennium Copyright Act (DMCA) is Blogger ervan op de hoogte gesteld dat bepaalde inhoud in uw blog inbreuk zou maken op het auteursrecht van anderen. Als gevolg hiervan hebben wij het bericht of de berichten weer de status ‘concept’ gegeven. (Als wij dit niet zouden doen, zouden we, al dan niet terecht, het risico lopen te worden vervolgd voor inbreuk op het auteursrecht. De URL of URL’s van het bericht of de berichten waarin de inbreuk zou worden gemaakt, staat of staan aan het einde van dit bericht.) Dat betekent dat uw bericht, en de afbeeldingen, links of andere inhoud daarin niet, verdwenen zijn. U kunt de inhoud in kwestie uit het betreffende bericht verwijderen en het bericht opnieuw publiceren, waarna het weer zichtbaar is voor uw lezers. Enige achtergrondinformatie: de DMCA is een wet op het auteursrecht in de Verenigde Staten die richtlijnen bevat over de aansprakelijkheid van online serviceproviders in het geval van inbreuk op het auteursrecht. Als u van mening bent dat u het recht heeft om de inhoud in kwestie te publiceren, kunt u verweer aantekenen. Zie http://www.google.com/support/bin/request.py?contact_type=lr_counternotice&product=blogger voor het aantekenen van verweer. De melding die wij hebben ontvangen, wordt door de service Chilling Effects online geplaatst op http://www.chillingeffects.org. Eventuele persoonlijke informatie wordt hierbij verwijderd. Dit is in overeenstemming met de Digital Millennium Copyright Act (DMCA). U kunt de DMCA-melding naar aanleiding waarvan wij uw inhoud hebben verwijderd, vinden door naar de zoekpagina van Chilling Effects op http://www.chillingeffects.org/search.cgi te gaan en de URL van het verwijderde blogbericht in te voeren. Als wij ervan op de hoogte worden gesteld dat u het bericht opnieuw heeft gepubliceerd zonder de inhoud/link in kwestie te verwijderen, zullen wij uw bericht verwijderen. Dit geldt als een overtreding door u. Herhaalde schendingen van onze Servicevoorwaarden kunnen leiden tot verdere actie tegen uw Blogger-account, waaronder het verwijderen van uw blog en/of het beëindigen van uw account. DMCA-kennisgevingen met betrekking tot de inhoud van uw blog kunnen ook leiden tot actie tegen alle bijbehorende AdSense-accounts. Als u juridische vragen heeft over deze kennisgeving, dient u zelf juridisch advies in te winnen. Met vriendelijke groet, het Blogger-team. Betreffende URL’s: http://filou-maastricht.blogspot.com/p/de-vrouw-is-de-bron-van-nieuw-leven.html


Alphonse Scaf
Maastricht


 
Update met enkele kleine correcties: oktober 2017

Afbeelding boven: Konstantin Kacev – bron
Afbeelding midden: Gitarist (1865) – Vasily Perov – bron

Een gedachte over “Criminaliteit hoort bestraft

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.