Bezoek…

Georgia O’Keeffe – Cross With Red Sky, 1929
De rij wordt lang van mensen die me een bezoek willen komen brengen. Het begon, het lijkt al een eeuwigheid geleden, met Jeky, Jacqueline van Wel uit Eindhoven, die met haar vriendjes op verjaardagsvisite wilde komen. Daarna werd het echt raak, het vizier stond op me gericht. Of je die boodschap serieus moet nemen van iemand die je adresgegevens verspreidt? Friedrich Eckhardt was de naam, was al eens veroordeeld wegens dreiging om kinderen uit elkaar te rijten.

De vrienden van Bres wilden mijn woning komen verbouwen en vervolgens kreeg ik echt visite. Iemand die ene Anshof op de korrel had en laat die man nu juist Tibaert dreigen met een rechtszaakje. O ja, ik vergeet nog een fraai persoon met een uitspanning in de Ardennen, verzot op de SS geschiedenis, kompaan van een NVU man. De visite die ik wel kreeg was van een dame, die uiteindelijk partner werd van die genoemde Friedrich en zijn vriend, ook vriend van Bres, Hartman. 

Smakelijke geschiedenissen. Geschiedenissen vol van onrecht maar daar hadden ze bij Krapuul geen oog voor, daar viel niet mee te scoren. Gewoontegetrouw bleef ik alle rotzooi richting Tibaert laten zien en tot slot greep Jeroen van den Heuvel naar het middel dreigen en ongewenst op bezoek willen komen. Hoe hij aan mijn adres kwam? Dat laat zich nu wel raden. Och ja, ik vergeet Herman Falkenstein, Richard de zanger, voormalig vriendje van Sjaakie, Marion (Carcas) vd Poel en mogelijk nog anderen ook.

Al bij al is het een zooitje ongeregeld van schreeuwlelijken die niets beters te doen hebben dan kaltstellen van ongewenst. Bij deze voegt zich nu ene Sparreboom:


 


Deze reactie staat onder: Volg en meld. Dat bericht blijft uiteraard ongewijzigd staan. De naam JPJ Sparreboom valt overigens niet te ontdekken. Het blijkt niet een van deze te zijn, maar: 


Bij wat verder rondneuzen ontdek ik iets zeer merkwaardigs. Bij de boven aangehaalde dame, die al eens op visite bij me was, staan een aantal zeer opvallende tweets gericht aan @InaDijs. Vermoedelijk was Eveline in de war met een andere Ina, die haar het vertrouwen had opgezegd nadat het klusje geklaard was om mijn blogspots van internet te verwijderen. De Ina waar ze zich aan richt kent ze niet en is al langere tijd niet meer actief op Twitter:


 


Deze Ina reageert uiteraard niet en dan valt vervolgens bij Van Donkelaar dit te zien, een verwijzing naar haar blog waar de twee stukjes staan (w.o. dat van Solanas), die de aanleiding vormden voor Dijstelberge om bij Google over Tibaert te gaan klagen m.b.t. auteursrecht, met daaronder de volgende reacties. Die van Fred van der Wal verdient aparte aandacht.


 


Het miezerige zat hem voor mij overigens in die werkelijk miserabele stukjes van Dijstelberge. Haar wraak, haar list bleek te werken. Helaas voor haar, ze is nu verder van huis dan ooit. Haar onzin en haar volstrekt onoprechte houding staan in schril contrast met haar geveinsde engagement. Zie haar belabberde stukjes op Krapuul en haar Twitter gedrag.

Iets weghalen hoeft Eveline van Sparreboom niet, nee dat doet ze zelf als ze de weg vrijmaakt voor een smaad en lastercampagne. Dan haalt ze een markant stukje weg met de familienaam van Tibaert, waarin ze melding maakt over dreigementen richting hem en zijn familie en over beschuldigingen inzake pedofilie, vervolgens gaat ze heulen met het schorem. Nu neemt ze de mogelijkheid te baat om te keer te gaan tegen hetzelfde soort tuig. Je bent fascist of je bent het niet.

De vorige account van @racistshame bleek opgeschort. Hier de nieuwe. Opschorten, laten opschorten, daar zijn mensen als de boven aangehaalde figuren bijzonder effectief in gebleken. Van den Heuvel speelde het zelfs binnen een half uurtje klaar toen ik tijdelijk een nieuwe account had aangemaakt, nadat ik mijn vroegere kwijt was geraakt. Typisch Krapuul…


Tot slot nog wat grappigs. De grote held in de ogen van Krapuul, “drs” Yell heeft mij geblokt…


 


Een held? Een held die z’n nek uitsteekt? Vergeet het, gewoon een lul de behanger, anoniem en laf. Zijn website? Een blog bij Tumblr. In een woord, geweldig: Domrechts. Een volgend maal meer…

Wel dit nog. Eveline van Donkelaar wilde me, nadat ze helemaal losging met haar hetze vol haat en smaad richting Tibaert, een aantal malen komen opzoeken met versterking, dat wel. De ene keer met haar zoon, een andermaal met haar schoonzoon. Met welk doel? Wel duidelijk is dat ze de taal van dreigen en liegen tot in de puntjes beheerst. Echt een vrouw om van te gruwen met haar geveinsde kinderliefde. 


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.