Penetreren, lang en hard…

De phallus, het symbool voor vruchtbaarheid, rijkdom en geluk… 
Van oudsher wil de man penetreren. Hij moet het ook, daartoe is hij geschapen. Hij verlegt steeds zijn grenzen, dringt dieper door en binnen, maakt vruchtbaar. De werkelijke man is steeds in beweging, niet honkvast. Het is zijn roeping de aarde onderdaan te maken. Aan dat uitgangspunt mag niet getornd worden, het zou de schepping op zijn kop zetten. De man moet echter steeds concurreren om te bepalen wie de beste en sterkste is. Op grond daarvan kiest het vrouwtje.

Kracht is gevraagd, wie niet sterk is moet slim zijn. Dat is al eeuwenlang de blanke man. Hij ontwikkelde wapentuig, hij ontwikkelde voertuigen om nog sneller te kunnen penetreren, want hij wist als het puur op de natuur aankomt verliest hij het. Ik heb de kleinste, fysiek gezien ben ik minderwaardig.

Toch moet de soort in stand gehouden worden. Hoe verneuk ik het vrouwtje, hoe leid ik haar om de tuin? Het vrouwtje, bevrijdt door de pil, kon ongebreideld kiezen. Ze kreeg er niet genoeg van. De blanke man kwam onder stress en dat betekent sowieso impotentie. Dat kon niet langer zo. Chemie bood uitkomst, viagra…


Weer heeft de blanke man een wapen in handen waartegen de niet-blanke geen verweer heeft. Zo gaan we stapje voor stapje verder in het kweken van de supermens, volledig automatisch te bedienen en steeds gereed om topprestaties te leveren van uitzonderlijke kwaliteit. Die supermens zal blank zijn, hoe dan ook. Dit alles dankzij de zegeningen van het kapitalisme.


Uitgelichte afbeelding: bron Arte
Ingevoegde afbeelding: bron Tumblr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.