Stinkende voeten van een Bataafs Blondje…

Rudy Godinez: Black Castle (2016)CITAAT

“Jij hebt niet zoveel te betekenen. Ga de stinkende voetjes van je moeder kussen en laat mij met rust. Denken moet je overlaten aan degenen met een IQ hoger dan 85. Je bent niet voor niets volger van een geesteszieke.”

Wordt met deze laatste de zoon van God bedoeld die veertig dagen lang zich terugtrok in de woestijn en zich aan het kruis liet nagelen? Tevens zoon van een verkrachte moeder, want God had een intermediair nodig. Of begrijpt u dat niet?

Nog even het niveau van de Blonde. Stinkende voeten en een puntje voor de naam van mensen die ze geblokt heeft. Kom eens uit de kast, zou ik zeggen. Toon een beetje lef. Ja, ik weet het, het is niet een eigenschap waarin Bataven uitblinken, maar als je durft te zeggen wat deze Blonde anoniem van zich geeft over haar onwelgevallige personen die met naam en toenaam bekend zijn mag van haar geëist worden dat ze zich bloot geeft. Nee, haar tietjes hoeven we niet te zien. 

Even terug naar het vorige bericht. Er ging nog het een en ander aan vooraf, dat wil ik u niet onthouden, omdat het een hoorn aan overvloed is van wat haat vermag. Door het te documenteren kan erop teruggegrepen worden. Praktisch elke tweet is een uitvoerige reactie waard, maar voor mij onbegonnen werk. 

Het is alles bij elkaar genomen een weergave van uitgesproken ééndimensionaal, fascistisch denken. Alles wordt omgebogen tot een tot in den treuren herhaalde propagandapraat ontleed aan de “Clash of Cicilivations”. 

Bijgaande TL van haar wordt misschien later nog aangevuld. Ik ga nu wat anders doen…

Lees verder…

samenvatting van de TL van de Blonde op 15 februari 2015
Je wordt er sprakeloos van. Wist u dat de Blonde ooit een opstel over de historie van het kapitalisme heeft geschreven? Als ik me niet te zeer vergis kwam het sterk overeen met dat van ene Laurent Bruning op Krapuul. Niveau HAVO 3, zoiets.

Ga een frisse neus halen, Blonde. Lekker fietsen in plaats van in dat stinkende autootje rondtoeren. Op deze manier krijg je ook nog schone voeten en verpest je niet de lucht, die ons nog allen toebehoort.

Waartoe die zoektocht van André de Raaij al niet goed voor was. Ergens heb ik er een stukje over staan, maar ik kan het in de gauwigheid niet terugvinden. Voor mij wel liever een zwartharige dan een blondje…Uitgelichte foto: Rudy Godinez – bron
Ingevoegd: Bitches on bicycles – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.