Het spel is uitgespeeld…

“Still Shows” Wire
Prijsschieten voor fascisten:


“Voordat ik verdwijn, zal ik de leugenaars aanpakken en tolerantie
v racisme aanklagen.”


Zou hij tot het besef zijn gekomen dat hij fout is geweest, fout heeft gehandeld, de verkeerde mensen heeft vertrouwd?

U weet toch nog welke vraag deze man aan Samsom stelde? Deze man, die grossiert in historische vergelijkingen die a priori mank gaan. Dat zou hij als historicus moeten weten. Helaas deze man denkt dat hij de geschiedenis inhaalt en dat hij door morele aanklachten zijn blazoen zuivert. 

Mede dankzij mensen als Riethof is het prijsschieten geblazen voor fascisten, die mensen van zijn kaliber steeds een slag voor zijn, die begrijpen hoe je de publieke opinie bespelen moet, die begrijpen hoe je een kat in het nauw brengt. 

Riethof begrijpt niets van fascisme, ik denk omdat hij blind is voor fascisme, vooreerst dat bij hemzelf. De resultaten wijzen het uit en daar kan ik volop van getuigen. 

Hij gaat in exil: 
Met de Shoah speel je geen spelletjes. Nee, ook niet met Anne Frank. Meneer Riethof, zolang u over mij al die zaken van u niet herroept die op mijn weblogs gedocumenteerd staan is uw moralistisch geschreeuw van nul en generlei waarde. 

U hebt vermoedelijk niet het lef daar afstand van te nemen en ook niet van de betrokkenen in de smaad en laster campagne richting Tibaert. Ik kan slechts constateren dat ik volledig geslaagd ben in mijn opzet om te tonen hoe flinterdun de scheidslijn is tussen mensen die zich tooien met etiketten als anti-fascist en fascisten. 

Nogmaals: 


“Voordat ik verdwijn, zal ik de leugenaars aanpakken en tolerantie
v racisme aanklagen.”
Ik blijf en ga door, dat zei ik gisteren ook al, tot het bittere einde. Ik ben geen held, maar ik kan iedereen recht in de ogen kijken. En ik ben taai, zeer taai…
Dat pik ik niet… 

De herinnering aan mij dierbaren verdedig ik en dat weet u al tweeënhalf jaar. Uw leugens en smaad hebben u getekend als een onbetrouwbaar en onwaarachtig sujet. Tolerant hebt u zich getoond, zelfs steun gegeven, aan mensen die niet anders te kwalificeren zijn dan als fascisten. De namen zijn genoegzaam bekend. 

Ik pik dat niet.
Uitgelichte foto: bron

Een gedachte over “Het spel is uitgespeeld…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.