Wat een taal…

Edward Hopper – Gas, 1940


 

Dobbernegers…. 

 

 Vol is vol…

 

Een Twitter bericht van Geert Wilders

 


Als iemand het werkelijk als een godsgeschenk zag, die beveiliging verordonneert door onze overheid, is het wel Wilders zelf. De kans is groot dat hij zonder allang in de vergetelheid was geraakt. Is een dergelijke beveiliging noodzakelijk? Ik ben overtuigd van niet.

Prachtig toch hoe een alledaagse lafaard zich zijns ondanks als held kan presenteren. Zum kotzen zeggen Duitsers in zo’n geval. Op onze kosten kan hij zijn destructief werk voortzetten, dat is de werkelijke ramp. Een dure grap met een kwalijke erfenis, dat staat vast.

Minder, minder, minder… 

Geretweet door HelenaJacobs and 120 others

 


U ziet het, u leest het, de moslims zijn schuld, zwart, bruin of blank. Eeuwenlang heeft de Bataaf ze in Indië onder de knoet weten te houden. Wilders is het product dat uit deze geschiedenis voortkwam, blank geworden, met veel spijt. Rassenmengen is een doodzonde tegen Gods schepping, tegen Gods wil dat er rassen zijn, superieure en minderwaardige om deze te dienen. Wilders boet nu voor de wandaad van zijn voorouders dat zij tegen dat gebod gezondigd hebben. Hij wenst dan ook geen kinderen, immers tot in het derde geslacht… Wilders is werkelijk de enige ware erfgenaam van de kinderloze en godsvruchtige Adolf. Zeer christelijk.

Het pakje staat hem overigens als gegoten…

En hij heeft van Adolf geleerd. Blond, nordisch, moet het uiterlijk zijn. Lichaamstaal en verschijning zijn o zo belangrijk. Belangrijker nog, Hitler heeft het verkeerde volk uitgeroeid…

Ook dat beseft Wilders. 

De taal ook, we zijn toch geen dieren? Sandra weet dat als geen ander…


 


Ik denk dat het oubollig figuur André de Raaij het volledig met haar eens is. Zowel hij als Sandra beschikken over een geweldig denkraam dat hun taal aanstuurt. Dit geluk delen ze met andere grote geesten, in heden en verleden.

Wat een zegen dat wij over het ware geloof beschikken en dat wij in Gods opdracht de aarde tot onderdaan mogen maken. We zullen niet verzaken aan deze opdracht. Volg en geloof de grote leiders die God ons geschonken heeft, dan hoeft u ook niet meer na te denken. De taal werd ons geschonken. Het woord…


Uitgelichte afbeelding: Edward Hopper – bron
Wilders – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.