Foolish children

Queenborough omstreeks 1830, de geboorteplaats van mijn moeder.
Vernietiging, de kern van fascisme. Meedogenloos is ze, ze gaat over lijken. Ze is de drijfveer van Wilders en bepaald niet van hem alleen.

Een treffend voorbeeld van iemand die ook zegt waarden en normen te koesteren geef ik hieronder. Inhumaan als fascisme in wezen is uit zich hier iemand op een bewust gekozen tijdstip, tegen een bepaald persoon. Het is of zo maar terloops iemand afgeslacht moet worden die getuigt van misdaden. De boodschapper doet het kundig en snel, maar niet pijnloos. Dankzij hem kan de pleger van vele misdrijven aan wie hij zich richt de dans ontspringen. Helaas voor beiden, ze hebben sporen achtergelaten die niet meer gewist kunnen worden. Een reconstructie van alle strafbare feiten blijft steeds mogelijk.

Wanneer plaatste André de Raaij ook alweer deze melding op Twitter?


André de Raaij:
Arnold vd Kluft – @Onedinline2010 – @vanovernaar – @voorzeespeurder


Augustus 2013. Ze was gericht aan Sjaakie. Op slag werd duidelijk met welk vies mannetje ik hier van doen had. Stiekem, verlogen als de Duitsers zeggen. Je hoeft dan verder niets meer te weten over die persoon, maar je weet wel, dit is geen vergissing, het is opzet en zeker geen grapje. Sjaakie bazuinde immers rond dat mijn moeder gek was geweest. Als je vervolgens een dergelijk bericht stuurt aan deze leugen- en smaadverspreider ben je doortrapt, ben je een asociale smeerlap uit op psychische vernietiging van een persoon die hem niets in de weg heeft gelegd en steeds negeerde om niet onnodig andere mensen in de zaak van genoemde miserabele vrouw te betrekken. 

Het bezoedelen van de mooie herinneringen aan mijn moeder die nog nooit een vlieg kwaad had gedaan. Door haar dood realiseerde ik me dat ik vergoed afgesneden was van mijn verleden. Zij is vredig, bijna 100 jaar oud ingeslapen in een tehuis waar ze haar laatste levensjaren prima verzorgd werd.

Wie heeft het gore lef mensen te beschadigen, te vernietigen die hen niets misdaan hebben? Dat is het geheim van lieden als Dirk Hartman, Friedrich Eckhardt, Huib Riethof, Eveline van Donkelaar, André de Raaij, Jacqueline Wouters en nog een aantal personen die mijn politiek gerichte kritiek en demasqué niet verdragen, ze niet kunnen weerleggen en uit pure onmacht grijpen naar het middel van persoonsbeschadiging, mondsnoeren en dreigen met fysieke vernietiging.

André de Raaij heeft alles in zich om al het voorwerk om Tibaert te vernietigen tot voltooiing te brengen. Ik denk namelijk dat deze man zich onaantastbaar en onfeilbaar voelt, een hoogst gevaarlijke combinatie. Vandaag verwees hij naar een eigen stukje getiteld: “Dwaze kinderen en gemiste ouders” waaruit ik kan concluderen dat zijn moeder ook in 2011 is overleden. Hij wijt haar overlijden aan een tekort aan zorg, om het voorzichtig uit te drukken. Hij heeft die opvatting geventileerd via de radio, waarop actie volgde onder het motto: “Dwaze kinderen”. 

Louis in het sanatorium – 1943


Juist, de titel is ontleend aan de dwaze moeders op de Plaza de Mayo. Het eigen leed, een tekort in de zorg, afzetten tegen regelrechte misdaden van een fascistisch regime. Ik constateer slechts en doe er verder het zwijgen toe. 

Ooit zei een van die schunnige fascisten uit het Wilders circuit (hij was bezig met een nieuwe partij genaamd “Volksmacht Nederland”) Dirk Hartman over mij: “Hij heeft er letterlijk een broertje aan dood.” Met zijn notities over mij ging Eveline van Donkelaar aan de haal, informant van André…

Ja, Louis is verongelukt dankzij de bevrijding van het heersende fascisme. Maar over fascisme werd in dit land niet meer gesproken en kreeg een herkansing. Haat is alom.

Louis kijkt nog steeds over mijn schouder mee. Hij is mijn steun en toeverlaat.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Een gedachte over “Foolish children

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.