Een stalkende meute…

 

Uit: Popular Mechanics, 1911
Bijzonder grappig. Twee figuren zijn momenteel achter een slotje verdwenen. Uitgerekend de twee die zeggen rust te willen, doen alsof hun neus bloedt en hun oordeel steeds klaar hebben. Hun informant is een historicus.

Om een illustratie te geven van wat sinds oktober 2012 speelt laat ik op m’n blogspot een weekje stalken zien van vorig jaar met in de hoofdrollen Friedrich Eckhardt, Eveline van Donkelaar, Jacqueline Wouters, Dirk Hartman en Jacqueline van Wel. De fake accounts horen toe aan enkele van deze lieden.

Parallel doken op gepast moment André de Raaij en Huib Riethof op. Mensen die denken dat ze voor geciviliseerd doorgaan en onfeilbare oordelen vellen, ook al weten ze dat ze de kluit belazeren. Van dit alles was Ina Dijstelberge, die mijn weblogs deed verdwijnen, op de hoogte.

De informatie die ik geef is betrouwbaar, dat weten en dat wisten ze. Begrijpelijk uit hun oogpunt dat die blogspots waarop dit en nog veel meer viel te zien moesten verdwijnen. Een vorm van ongekende eendracht tussen PVV’ers en anti-PVV’ers en mensen die volledig de weg kwijt zijn ontstond. 

juni 2013

 

Schermafdruk 2017-12-10 22.38.27

De weergegeven TL bestrijkt een week “stalken” op Twitter. Het toont de tweets van mensen die door mij geblocked zijn maar onafgebroken doorgaan met verspreiding van laster en smaad. Ze verschijnen bij mij in de zoeklijst Tibaert. Alle andere tweets, die wel over Tibaert handelen, maar zijn naam niet noemen, zie ik uiteraard meestal niet. De lafheid van die “stalkers” is hun kenmerk. Geen @Tibaert, maar @ Tibaert e.d.

Aan de lopende band worden tweets van mij vervalst via een RT, wordt mijn beeldmerk gebruikt door een anonymus met een fake account, worden mensen lastig gevallen die met mij communiceren, enz. enz. Het grappigst van al, mensen worden gewaarschuwd voor Tibaert. Waarom is me een raadsel. Zolang mensen geen valse beschuldigingen uiten aan mijn adres, niet schelden of vervelende spelletjes spelen, zijn ze van harte welkom. Tibaert betoont steeds zijn gastvrijheid totdat er misbruik van gemaakt wordt.

Opvallend stil was het afgelopen weekend. Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar bleken achteraf absent. Sedert afgelopen avond is Jacqueline weer present, nu achter een slotje. Haar twee andere accounts houden zich vooralsnog rustig. Ook Eveline was weer terug.Voor wie het nog ontgaan mocht zijn: 


@jacquelinewxxx = @occupyfabeltjes = @occupyadam = @dutchwhitequeen = @nta_amsterdam
Een stalkende meute: 23 juni – 1 juli 2013
Een naschrift, mei 2016…


Inmiddels staat op mijn weblog “Internetarchief-plus” een index om snel alle materiaal op te sporen, tweets, mentions, screenshots. Er komt meer. Het geheel is een leerstuk in fascisme, het hanteren van fascistische methodes met alles wat erbij hoort, laster smaad, bedrog en bededreigingen tot het willens en wetens vernietigen van iemands integriteit, desnoods tot de persoon toe. Ik kan dit alles laten zien omdat ik publiekelijk eerlijk en oprecht te werk wens te gaan, binnen de kaders van de wet. Daarbij hou ik in het oog dat kwetsbare mensen, als moslims, dit nauwelijks kunnen zonder daadwerkelijk gevaar te lopen. Ik heb mijn tijd gehad, ik zie wel. Zij moeten verder, worden massaal bedreigd in hun bestaan, terwijl ze bescherming zoeken. 

Nogmaals, stel u voor, u was geboren in een land waar gebrek aan het meest elementaire is, waar honger en oorlog heersen. Wat zou u doen? Besef daarbij dat ellende in de wereld steeds een oorzaak heeft en die valt meer en meer bij ons, in het rijke Westen te vinden. Ontkennen en negeren van deze feitelijkheid maakt ons tot daders.


tibaert blogspot

 

3 gedachten over “Een stalkende meute…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.