De politieagent op Twitter

· fascisme, internet, justitie, media
Auteurs
bron
Iedereen die ook maar enigszins politiek actief is op Twitter kent het fenomeen drsYell. De man presenteert zich als blauw aangelopen en dat is ie ook voortdurend. Deze drs staat uiteraard boven alle partijen, is van onbesproken gedrag en heeft het recht te oordelen.


Ook over de politie…
Mij benieuwd die lijst van door hem geblockte personen zeer, Tibaert prijkt er namelijk ook op. Dan kan het welhaast niet anders dan dat ze betrouwbaar is. Of hij ook indertijd aangifte heeft gedaan tegen Herman Falkenstein is me niet bekend. Tibaert wel. Herman beklaagt zich bij onze drs omdat deze weer de politie op zijn dak heeft gestuurd, vermoed ik zo. Zie deze TL.
Herman in zak en as, och arme. Mij zal het niet deren. Hij wenste me dood en snel begraven en wilde best een handje helpen. De man heeft de meest waanzinnige dingen over me verspreid, die gretig werden opgepikt door derden, voorop die vriendin van Huib Riethof. Riethof had haar zijn onvoorwaardelijk vertrouwen geschonken, ze was eerlijk, sprak altijd de waarheid en hij verstond haar taal. Daar was geen speld tussen te krijgen. Ben hoogst benieuwd hoe de rechter over een dergelijke logica en bewijslast denkt, ook die van Riethof zelf. Zou deze man ook op de blocklist staan van Yell? Geert Geel zeker en terecht.
Ook deze dame, die o zo lief gevonden wordt door dwaallichten en vuilspuiers? Een dame die de intrige wel uitgevonden lijkt te hebben?

Doe even die kleine moeite Piet, publiceer die lijst, dan weet iedereen onmiddellijk op Twitter waar hij of zij aan toe is. Afgesproken?


Lees ook: Dreigdwergen, haatsmurfen en de Roze Khmer: hoe Twitter een slagveld werd. En wat zegt de goeie man in feite? Scheld, rotzooi maar aan. Meer dan een miljoen tweets heeft Dimitri Tokmetzis geanalyseerd zegt ie. Het resultaat? Hij begrijpt er verdomd weinig van. Twitter contextloos? Was het maar waar. Vraag het Wilders maar.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: