De politieagent op Twitter

Kat en pijp
Iedereen die ook maar enigszins politiek actief is op Twitter kent het fenomeen drsYell. De man presenteert zich als blauw aangelopen en dat is ie ook voortdurend. Deze drs staat uiteraard boven alle partijen, is van onbesproken gedrag en heeft het recht te oordelen. Vandaag meldt Piet dat hij een flinke bezem en bloksessie heeft gedaan: bijna alle volgers van de bekende dreig/doxx/stalkaccounts nu geblokt. Morgen gaat hij verder vegen.

Ook over de politie heeft hij z’n oordeel klaar en roept ze op het matje.Mij benieuwd die lijst van door hem geblokte personen zeer, Tibaert prijkt er namelijk ook op. Dan kan het welhaast niet anders dan dat ze betrouwbaar is. Of hij ook indertijd aangifte heeft gedaan tegen Herman Falkenstein is me niet bekend. Tibaert wel. Herman beklaagt zich bij onze drs omdat deze weer de politie op zijn dak heeft gestuurd, vermoed ik zo. Zie deze TL.Herman in zak en as, och arme. Mij zal het niet deren. Hij wenste me dood en snel begraven en wilde best een handje helpen. De man heeft de meest waanzinnige dingen over me verspreid, die gretig werden opgepikt door derden, voorop die vriendin van Huib Riethof. Riethof had haar zijn onvoorwaardelijk vertrouwen geschonken, ze was eerlijk, sprak altijd de waarheid en hij verstond haar taal. Daar was geen speld tussen te krijgen. Ben hoogst benieuwd hoe de rechter over een dergelijke logica en bewijslast denkt, ook die van Riethof zelf. Zou deze man ook op de bloklijst staan van Yell? Geert Geel zeker en terecht.Ook deze dame, die o zo lief gevonden wordt door dwaallichten en vuilspuiers? Een dame die de intrige wel uitgevonden lijkt te hebben?
Doe even die kleine moeite Piet, publiceer die lijst, dan weet iedereen onmiddellijk op Twitter waar hij of zij aan toe is. Afgesproken?


Lees ook: Dreigdwergen, haatsmurfen en de Roze Khmer: hoe Twitter een slagveld werd. En wat zegt de goeie man in feite? Scheld, rotzooi maar aan. Meer dan een miljoen tweets heeft Dimitri Tokmetzis geanalyseerd zegt ie. Het resultaat? Hij begrijpt er verdomd weinig van. Twitter contextloos? Was het maar waar. Vraag het Wilders maar.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.