Moordend, stelend en brandstichtend trekken ze door het land

Ibarra
Geen andere conclusie valt te trekken. De asielzoekers, de vluchtingen zijn schuld. Geen wonder dat het volk er tegen in opstand komt. Een vrome, o zo vrome katholieke dame weet het. Ze doet zonder ophouden melding over wat die asielzoekers, zigeuners en ander loslopend volk in Italië aanrichten. Daar komt bij dat het voor een groot deel moslims zijn die het Westen willen overnemen, te beginnen met het Vaticaan. U hoeft deze berichten niet serieus te nemen, ik doe het wel. Zij zijn van een vele malen ernstiger aard dan het gebral van Wilders en zijn partijgenoten. Deze berichten worden door duizenden serieus genomen, bij de letter en de geest en zullen hun uitwerking niet missen.De wereld veranderd in razend tempo, laat ze ons zien. Over 20 jaar 104 miljoen moslims in Europa. Heel precies is dat berekend, meer dan 103 en minder dan 105 op 1 miljoen afgerond. Binnen 20 jaar…


Als nu al die vrome christenen zich snel tot de islam bekeerden, kunnen we misschien zeggen, missie geslaagd. Wel helaas vele eeuwen te laat, maar het is nooit te laat om het wereld verwoestende christendom een halt toe te roepen. Wie weet kunnen dan nog wat uitwerkingen van rampen uit het verleden teruggedraaid worden, rampen die zich voornamelijk buiten Europa afspeelden. Wellicht kan dan ook dat kapitalistische stelsel overwonnen worden. Waarschijnlijk zijn mensen als Wilders en Jacobs daar het meest bevreesd voor. Hun bezit, hun geld zien ze als onaantastbaar en eerlijk verworven goed. In hun hart weten ze dat dit niet klopt, dat is wat hun angst uitmaakt. De paus is in ieder geval een licht opgegaan, kent de werken van Galeano en Laclau. Hem maak je niets meer wijs, i.t.t. al die vrome zieltjes die nu de bodem onder hun voeten voelen wegzakken.

Nog dit. Momenteel zijn er op de wereld minstens 16 miljoen mensen op de vlucht, voor oorlog en andere ellende. Zeg maar zoveel als er Nederlanders zijn. In dit rijke land moet het toch mogelijk zijn een 100 duizend op te vangen. Een mooie plek lijkt me Friesland. Daar wilde ik het al eerder over hebben, ik ga aan de slag… U hoort van me.Uitgelichte afbeelding: Ibarra – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.