Het lijstje van Ina – vervolgAlsnog toch maar een vervolg op het vorige bericht. Ik zag nu pas wat inmiddels Ina zoal aan argumentatie weet aan te voeren, gepaard gaande aan kwalificaties waar zij het patent op heeft. Gaf ze nou maar eens antwoord op mijn simpele vraag uit 2012 dan schoten we misschien wat op. Toen vertrouwde ze op de informatie van Huib Riethof, de man met z’n fabeltjes, hij noemde het bewijzen, over stalken.
U weet het, ook onderstaande (gedeeltelijke kopie) ziet Ina Dijstelberge als schending van het auteursrecht. Besef wel dat als die mening postvat het gedaan is met vrij recent verworven rechten, dan praat ik nog niet over netneutraliteit. Laten zien wat er werkelijk speelt bijvoorbeeld zodat iedereen zich een oordeel kan vormen. Op mijn manier doe ik dat door te tonen waar ik zoal mee te maken kreeg en krijg. Uiteindelijk kan ik alleen maar over de juistheid oordelen van zaken die anderen over me verkondigen te goeder of te kwader trouw. Van lieverlee is dit alles tot mijn eigen verbazing uitgegroeid tot een heus project waar onderzoekers, politicologen en sociologen, en waarom niet psychologen, veel plezier aan kunnen beleven.

Het ligt in de aard van dit registreren dat ik namen moet noemen en teksten moet kunnen tonen. Alles dient controleerbaar te zijn, nietwaar? Toch krijg ik voortdurend het verwijt te horen, zonder vorm van bewijs, dat ik selectief te werk ga. 
Nogmaals, Ina, op mijn weblogs en op Twitter is het mij niet te doen om Tibaert. Ik help mensen graag en ik wil laten zien waartoe onverlaten in staat zijn. Ook jouw praktijken dus. Tip, je gaat je steeds meer overschreeuwen Ina, je geloofwaardigheid neemt er beslist niet mee toe. Zie maar welke ontwikkelingen Sjaakie en Eveline hebben gemaakt in dezelfde periode waarvan je nu onterecht beweert dat ik je lastig viel. Hun schunnigheden en die van anderen kun je nog onbeperkt lezen voor zover ze geen censuur plegen. 

Van mij hoef je geen klachten bij Google te verwachten en ook blokkeer ik geen onwelgevallige stemmen zoals jij meent te moeten doen, bevreesd voor kritiek, moet ik aannemen.

De linkjes zet ik er maar weer zelf in.

Nog een tip. De twitter berichten bij deze activiteit van Dijstelberge blijken bijzonder nuttig en verhelderend voor haar instelling. Een door en door infame. Leugenaars en bedriegers ontmaskeren uiteindelijk zichzelf: 

@bastetblogt – 22 januari – 8 februari 2014 – TL


Nu het woord aan de censor Dijstelberge via haar speciaal ingericht Tibaert blog. Alle smaad/laster/stalk blogs van Tibaert waar ik in genoemd word (145)


Algemeen verzoek aan Alphonse Scaf uit Maastricht:
Wil je mijn naam (Ina Dijstelberge) en toespelingen op mijn persoon van al je blogs verwijderen en alle blogs die specifiek over mij gaan in zijn geheel verwijderen.
Blogs waar Alphonse Scaf alles op registreert, zijn smaad en lasterstukken op schrijft en mee stalkt zijn: tibaert.blogspot.com(suspended wegens herhaaldelijk auteursrechtschenden), tibaert.com, filou-maastricht.blogspot.nl (filou extra filou-maastricht blogspotdump.), tibaert.blog.lemonde.fr, twittertl.wordpress.com (Internetarchief plus), steiweeg.wordpress.com (internetarchief), medium.com/@tibaert,tibaert.tumblr.com
Alle blogs waar geen extra vermelding bij staat zijn verschenen op het verwijderde blogspot blog en later op tibaert.com
 

145.filou extra filou-maastricht blogspotdump.
SEPT 16 2014
 
144. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
SEPT 6 2014
Roddel en achterklap.
 
143. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
SEPT 6 2014
 
142. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
SEPT 2 2014
De paranoia Alphons Scaf weet van gekkigheid niet meer wat hij moet schrijven en betrekt mij bij zaken die niets maar dan ook niets met mij te maken hebben. Daarbij denkt hij in complotten en samenzwering. Triest. uiterst triest.
 
141.filou extra filou-maastricht blogspotdump.
AUGUST 29 2014
Over een vrouw die ik niet ken. Die ik slechts een jaar heb gevolgd en die mij ooit vroeg of ze op haar blog een paar stukken van mij mocht zetten.
 
140. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
AUGUST 27 2014
Nog één twitteraccountje blijkt in werking en direct begint Alphonse daarmee weer zijn smaad. laster en leugenblogjes te propaganderen. Niet vreemd dus dat ik dat vrij snel te horen krijg. Genoeg vrienden die mij daar op wijzen. Maar Alphonse Scaf ziet dat anders en is verheugt dat hij weer een volgend blogje kan schrijven. Een zeer verward blogje met opmerkingen die inderdaad krankjorem zijn.
 
139.tibaert.com
AUGUST 22, 2014
FrontaalNaakt(Peter Breeveld) is tijdelijk vanwege zijn avatar geschorst geweest van twitter. Voor Alphonse Scaf, die graag meelift met dat wat anderen overkomt, reden om weer jankschrijfsel waarin ik weer als kwade genius wordt opgevoerd, te produceren. Dat hij zelf wegens het meerdere malen overtreden van de gebruikersvoorwaarden van Twitter verwijderd wordt heeft niets met de reden van schorsing van Frontaal Naakt te maken. Maar dat deert het onverlaat niet. Nee, hij is veel zieliger. Een superslachtoffer van een “complot” . een samenzwering tegen hem. Zijn waanbeelden nemen groteske vormen aan. Daarbij schroomt hij niet om totale onzin te verkondigen.
 
Ach, Alphonse Scaf schendt meerdere malen mijn auteursrecht, overtreedt daarmee de regels van google en ook de wet en gaat maanden lang janken, stalken, lasteren….en nu gillen dat justitie moet ingrijpen.Peter moet hem daarbij helpen. Een ware extreemidioot.
 
138. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
August 22,2014
Weer word ik genoemd in een stuk over zaken waar ik niets mee te maken heb. Dat maakte ik Alphonse Scaf in 2012 al duidelijk.
Maar de gestoorde en gemankeerde Alphonse Scaf leeft in een waanwereld, waarin hij zijn eigen werkelijkheid creëert en door het dag in dag uit te herhalen weet hij waarschijnlijk niet meer dat het zijn eigen wanen zijn. Voor buitenstaanders wordt het bij elke herhaling steeds duidelijker.
De man is ziek.
 
137.filou extra filou-maastricht blogspotdump.
August 22, 2014
En weer duikt mijn naam op in een blog waarin de meest ranzige dingen staan over een vrouw waar ik niets mee te maken heb en/of wil hebben. En natuurlijk wat gore foto’s.
 
136.internetarchief
August 14, 2014
 
135 filou extra filou-maastricht blogspotdump.
August 19 2014
En weer een totaal onzin stuk waar in wordt genoemd en in verband gebracht met twee vrouwen waar ik niets mee heb.
 
134 filou extra filou-maastricht blogspotdump.
August 12 2014
Het stuk gaat helemaal niet over mij en ik word er ook niet direct in genoemd. Er staat alleen een schermafdruk van mijn tijdlijn. Gewoon omdat ik ook kritiek uit op Niemöller. Is Alphonse het met Niemöller eens? Nee. Degene die hij “bekritiseert” in dit stuk ook niet. Maar wij zijn volgens Alphonse Scaf fascisten en dus mogen we geen kritiek hebben op Niemoller. En omdat wij beiden kritiek hebben vormen we natuurlijk een bondje. De ‘logica’van Alphonse Scaf….uch
 
133. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
August 11 2014
Weer een schotschriftje van Alphonse Scaf. En weer word ik ergens bij de haren bijgesleept waar ik niets mee te maken heb. De man is volkomen krankzinnig. Ik kan helaas na de ontdekking van het vierde stalkblog, via een ping back, geen andere conclusie meer trekken.
 
Internetarchief plus
August 11 2014
en via een ping back nog een blog ontdekt waar Alphons Scaf zijn “administratie” zoals een crimineel stalker gewoon is bijhoudt. Allemaal protected omdat er anders sprake is van auteursrechtschending.
het gaat om een blog steiweeg.wordpress.com met de naam internetarchief
131 Ina Dijstelberge – 30 juli 2014 – Vluchtelingen
August 1, 2014
130 Ina Dijstelberge – 20 juli 2014 – Moordlust
July 20, 2014
129 Ina Dijstelberge – De ander ben ik
June 24, 2014
128 Ina Dijstelberge – 20 juni 2014 – lijst
June 20, 2014
127 Ina Dijstelberge – februari 2014
February 9, 2014
126 Ina Dijstelberge – januari 2014
January 31, 2014
125 Ina Dijstelberge – december 2013
December 29, 2013
124 Ina Dijstelberge – 27 december 2013 – Blote wijven en varkenskoppen
December 27, 2013
123 Ina Dijstelberge – november 2013
November 30, 2013
122 Ina Dijstelberge – oktober 2013
October 30, 2013
121 Ina Dijstelberge – september 2013
September 30, 2013
120 Ina Dijstelberge – juli 2013
July 28, 2013
119 Dijstelberge – december 2013
December 31, 2012
 
118. tibaert.com
August 8, 2014
Nog een blogje vandaag. Alphons Scaf heeft het er maar druk mee. Mij in verband brengen met Jacq Wouters, als ware wij vriendinnen, is natuurlijk meer dan hilarisch.Ook Gavi Mensch staat met haar denkbeelden ver van mij af en het idee dat ik het eens zou zijn met kinderbedreiger en fascist F. Eckhardt en andere pvv idioten is natuurlijk helemaal waanzinnig. Maar het zit in zijn hoofd dus het is waar. Proest.
 
117. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
August 8 2014
Een verwarde geest gaat steeds meer onzin uitkramen. Iemand ontvolgen op twitter is volgens zo’n geest voor wie de twitterwereld reëler is dan het echte leven. AFDANKEN.
Inmiddels ben ik van VIES VROUWTJE
 
Internetarchief plus…..pfff
111-116
Tibaert zoeklijst – 31 maart – 1 juli 2014
Huibree – 30 januari – 2 februari 2014
Ina Dijstelberge – 21-28 januari 2014
Ina Dijstelberge – 8 en 9 december 2013
Ina Dijstelberge – 24 mei – 8 december 2013
Tibaert aan Ina Dijstelberge 28 september – 3 december 2012 Tweets en RT’s
 
110. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
August 5 2014
Totaal onsamenhangend blogje, vol met zelfbeklag en natuurlijk de nodige sneren, leugens en verdachtmakingen naar mij toe en een bewijs dat de man mij nog steeds obsessief volgt. De arme man is in de veronderstelling dat de twitterwereld de echte wereld is. Dat mensen die jouw volgen of die jij volgt, echte tastbare vrienden zijn. Hoe zielig en beperkt ben je dan. Het verklaart wel waarom hij zich zo obsessief vastklampt aan deze wereld. Voor hem is het zijn leven en dagelijkse werkelijkheid.
 
109 filou extra filou-maastricht blogspotdump.
JULY 27 2014
Opnieuw een copy van mijn TL
 
108 filou extra filou-maastricht blogspotdump.
JULY 27, 2014
En dan volgt er een kopie van mijn Tl op twitter over die periode, maar stalken doet die man niet hoor
 
107 tibaert.com
JULY 8, 2014
Waanzin en wartaal, meer kan ik er niet van maken.
 
106. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
3 juli 2014
Waar het weer krioelt van de foute veronderstellingen en alleen in het hoofd van Alphons Scaf bestaande werkelijkheden. De man is ziek. Begrijpt niet dat hij met zijn eigen smaad, laster en stalkgedrag de regels van Twitter overtreedt. Hetgeen hem een schorsing oplevert. Nee, het zijn de anderen. Zij moeten het zich maar laten welgevallen dat jij dag in dag uit tweets en links loopt te verspreiden waarin de meest grove leugens en smadelijke veronderstellingen staan. Waarin hun naam (ook de mijne) wordt besmeurd met lasterlijke vuiligheden. Dan ben je toch gek, of miet soms.
Ook begrijpt Alphonse Scaf nog steeds niet dat het overnemen van hele teksten zonder toestemming van de auteur, schending van het auteursrecht is en dat hij daarmee de wet overtreedt.
O ja en het grote verschil tussen Wouters en Scaf, alhoewel zij allebei zo gek als een deur zijn, weet Wouters wel waar een grens is bereikt. Alphons Scaf weet dit niet en blijft moedwillig doorgaan. Daarmee toont hij aan dat hij nog zieker is als Wouters.
Vandaag 9 juli heeft Alphons Scaf een tweet toegevoegd waarin ik melding maak van de stand van de teller (107). Mijn registratie van het aantal smaad, laster, leugen en stakblogs is altijd achteraf. Dus als reactie op een actie van Alphons Scaf. Hij is de dader en ik slachtoffer van zijn inderdaad ziekelijke gedrag. Niks fascistenstreken (dat wat Alphons mij in de schoenen wil schuiven) dus.

Over ziek gesproken… Juist, kankergezwellen moet je wegsnijden uit het verder gezonde lichaam. De metafoor voor fascisten als ze het over de gewenste samenleving hebben.
Nog wel dit. Al het materiaal op mijn weblogs dient ook als bewijslast bij een niet onmogelijk te achten juridische procedure. Nee, ik ben niet gek…
Voor de zekerheid haar laatste tweets ook maar even vastgelegd:

105.filou extra filou-maastricht blogspotdump.
1 Juli 2014
En hij gaat maar door, gewoon mijn naam verbinden aan zaken war ik niets en dan ook maar niets mee te maken heb. Pure smaad.
 
104.filou extra filou-maastricht blogspotdump.
In onderstaand smaadblogje (103) staat een link naar een pagina waar de heer Alphonse Scaf weer, echt een draaideur crimineel is er niet bij, een stuk overneemt. Dit maal van een site waar de auteur (Gavi Mens) wel toestemming om mijn stuk te plaatsen.
Natuurlijk liegt hij weer over zijn eerdere auteursrechtschendingen. Maar ook dat is zijn gewone manier van doen.
Fons Scaf geeft ook ruimtelijk toe dat hij weer ordinair aan het stelen is.

Onderstaand stukje werd me voor commentaar indertijd aangeboden door de schrijfster na kritiek op een ander stukje, geheel van eigen hand over feminisme. Ik heb het toen opgeslagen op mijn weblog en dat mocht niet van Ina. Ze ging klagen bij Google, weg mijn hele weblog. Of vrouwen macht hebben, daar sta je dan als man. Een onnozel stukje waar je geen tijd aan wilt verdoen zorgt ervoor dat al je spullen op internet verdwijnen. Nee, onderschat die vrouwen niet, ze zijn uitgekookt en gehaaid, soms…
Dit is een overname van het weblog van Eveline van Donkelaar. Rechtstreekse toegang tot het weblog van Ina Dijstelberge wordt me ontzegd.

Ook nu maar weer een klacht bij google ingediend….
 
103. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
1 juli 2014

Motief, een wandaad door mij gepleegd, het overnemen van een onnozel stukje over feminisme mij aangeboden ter recensie door Ina Dijstelberge dat al bij Eveline te lezen viel. Het bleek een ordinaire opgezette valstrik.

Hier liegt Alphonse Scaf ronduit om zijn blaam te zuiveren en mij opnieuw in een kwaad daglicht te stellen. Gelukkig laten de gebeurtenissen op dit blog de juiste chronologie zien. Alphonse scaf nam zonder dat het hem verzocht was en voordat ik toestemming gaf aan Gavi Mens(7 november) mijn stuk zonder toestemming op 30 oktober over. Ook weigerde hij ondanks vele verzoeken het stuk te verwijderen. Er was dus geen sprake van een valstrik, het was ordinaire auteursrechtschending met als doel mij aan te vallen en te belasteren.
 
102. tibaert.com
OCTOBER 23, 2012
Inderdaad een log van 21 maanden geleden, een lijstje waarop ik plotseling ben verschenen. Een update noemt Alphonse Scaf het.

Update juni 2014 (de door mij geblokkeerde accounts zijn gemarkeerd met een #)
De lijst tot heden was niet de mijne. Ze is inmiddels redelijk opgeschoond en heb er nu mijn persoonlijke ervaringen in verwerkt.

Ik heb al eens gezegd dat hij steeds meer ging lijken op degene die hij in eerste instantie bestreed. Inmiddels is hij net zo verdorven geworden.
 
101. tibaert.com
JUNE 24, 2014
 
JUNE 23, 2014
En opnieuw word ik ergens bij betrokken waar ik niets mee te maken heb. Nogmaals mijn actie was gericht op schending van mijn auteursrecht. Dat google dit als een zeer ernstige overtreding van de gebruikersovereenkomst ziet en daarom een account opheft had Alphonse Scaf kunnen weten. Maar nee, liever speelt hij het slachtoffer. Zielig en ziek.
 
 
99. tibaert.com
JUNE 21, 2014
Het wordt uitermate vervelend zegt Alphonse Scaf. Tja, het is vervelend als iemand je criminele praktijken blootlegt. Auteursrechtschending, Portretrechtschending , Stalken, Laster, Smaad. En let wel ik reageer altijd op een actie van Fons…dat heet verdedigen. Helaas heeft Fons Scaf er ook een handje van om van het slachtoffer een dader te maken. Ziek
 
98. filou extra filou-maastricht blogspotdump.
21 JUNE,2014
 
97. filou extra filou-maastricht blogspotdump. De man heft het maar druk met zijn lijntjes. En ja dat heet stalken oftewel hinderlijk en lasterend volgen, tweeten en blogs plaatsen. Ziekelijk gedrag. Na auteursrechtschending (96) opnieuw een gevalletje van portretrechtsschending. Met als gevolg een tweede klacht van mij bij google. Alphonse Scaf is onverbeterlijk
21 June,2014
 
 
96. filou extra filou-maastricht blogspotdump. Je gelooft het niet maar Alphonse Scaf neemt dit hele weblog over. Een notoire draaideur crimineel. Natuurlijk direct een klacht bij google ingediend. Kan het menneke straks weer gaan huilen dat zijn hele blog verwijderd is.
JUNE 21,2014
De begeleidende tekst. Echt je komt niet meer bij….
 
95. filou extra filou-maastricht blogspotdump; strikt genomen schending auteursrecht Wellicht dat ik een klacht bij blogspot indien. Daar kennen ze de notoire auteursrechtschender en schender van de gebruikersvoorwaarden van blogspot, Alphonse Scaf immers
JUNE 21,2014
alwaar hij deze pagina kopieert en vergezeld laat gaan van deze hilarische tekst.
Ja, justitie is inderdaad geïnteresseerd…
 
 
 

update juni 2017

 
 

 

Een klein commentaar nog…

De handelwijze van Dijstelberge sluit perfect aan bij die van haar sister in crime. Lees even wat deze durft te melden enkele dagen na de ingreep van Dijstelberge. Het blijkt achteraf met een futiliteit, een loopje nemen met de feiten, te beginnen en uiteindelijk eindigt het met een beerput vol laster en smaad. Die is bij deze weer gedocumenteerd. Als Dijstelberge een greintje beschaving had willen tonen had ze meteen bij Google aan de bel getrokken toen door haar houding van “Befehl ist Befehl” mijn materiaal van internet verdween. Het omgekeerde was echter het geval. Dat feit alleen slechts geeft onomstotelijk haar kwalijke, juist ja, fascistische handelwijze weer.

Meer in het algemeen. Mijn activiteit zie ik ook als een bijdrage tot wetenschappelijk en juridisch onderzoek voor gebezigde praktijken op internet. Wie neemt de handschoen op?

maart 2018
Afbeeldingen: Anas Salameh – Syrian Artistbron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.