Vrijheid… Een nawoord

Jean Metzinger – Roulette (1924)


 

EEN JAAR LATER…
EEN VOORWOORD BIJ EEN NAWOORD

 


Inmiddels zijn bijna twee jaar verstreken nadat een rechtszitting plaatsvond met mij als een van de aanklagers. Volgens mevrouw Dijstelberge maakte ik misbruik van het gegeven dat er reeds meerdere klagers ware, m.a.w. ik diende mijn mond te houden. Deze mevrouw denkt in termen van bevelen en gehoorzamen, dat is me later nog opgebroken ook. Ze ging via Google rechtertje spelen. Merkwaardig is ook dat ze mensen steunt die smaad en laster verspreiden (waaraan ze zich overigens ook zelf schuldig maakt) en deze aanmoedigde naar de rechter te stappen, iets waar ze zelf ook mee dreigde onder de noemer “stalken”. Opvallend en verhelderend, op mijn voorstel samen de casus “auteursrecht” aan de rechter voor te leggen heeft ze nooit gereageerd. Verschillende malen beweerde ze wel weer bij Google geklaagd te hebben over berichten op mijn weblogs. Ze is een vrouw die met stelligheid over zichzelf zei tot de laatste snik voor rechtvaardigheid te strijden. Kennelijk moeten we het aan haar overlaten wat deze behelst en dienen anderen die het niet met haar eens zijn er het zwijgen toe te doen. Begrijpt u dat fascisme onder dergelijke voorwaarden niet meer ver weg is en zeer tastbaar wordt?

Kort en goed, HF werd veroordeeld tot een schadevergoeding jegens mij, waarvan ik nog steeds geen rooie duit gezien heb, en overige aanklachten werden niet ontvankelijk verklaard. En Dijstelberge met haar vieze spelletjes (niet mijn woorden)? Haar voor de balie slepen samen met haar mededaders? Eerlijk gezegd, ik wilde het m’n vrouw niet aandoen en inmiddels heb ik er ook de energie niet meer voor. Het leven als opa is veel te leuk en dat laat ik me niet bederven. Het mens doet maar, de rekening krijgt ze sowieso gepresenteerd.


 

HET NAWOORD…

 
Tja Ina Dijstelberge, dat weblog diende te verdwijnen, zo was het toch? Je dag begon bijzonder goed, die 13e november 2013, dat weet je beslist nog. Geen materiaal meer over je Krapuul kringetje, ruim genomen van Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar tot Huib Riethof en André de Raaij. Het was weg en in koor werd geroepen, nu de rest nog. 

Helaas voor jou en de jouwen, die rotzooi zoals jij het noemde, kwam terug. Helaas voor mij, het spul over 2013 was grotendeels weg, uitgerekend het materiaal waarin overduidelijk te zien viel hoe een zich “links” noemend kringetje placht om te gaan met een ongewenste boodschapper. Voor mij het bewijs van een aantal stellingen, o.a. dat fascisme bij jezelf begint. Als je dat niet onderkent ben je er al verloren voor. Dat bleek hier overduidelijk het geval.

Wat betekent dit voor jullie? Dat jullie als onbetrouwbare sujetten te boek staan, als personen die zich niet bekommeren om de waarheid en voor wie rechtvaardigheid slechts een holle kreet is. Als ware fascisten dreigen jullie op de koop toe met strafvervolging. Werkelijk, jullie zijn volledig rijp voor de heilstaat onder een Groot Leider. 

Inderdaad, die rotzooi kwam uit rechtse hoek van lieden die jullie links lieten liggen. Het tonen van dit materiaal had elk verstandig en oprecht iemand aan het denken moeten zetten. Integendeel, het is treurig maar waar, voor jullie vormde het de essentie over mijn persoon, familie en vrienden. Leugenaars, smaadschrijvers en bedreigers werden op hun woord geloofd. Ziedaar het moreel en intellectueel tekort van jou, Dijstelberge en het kringetje waarin je wenst te verkeren. De impact van jullie wandaden, zeker politiek, is en blijft bijzonder groot, hopelijk realiseer je je dat tijdig en zorg je ervoor dat mijn verloren geraakte materiaal weer zichtbaar wordt voor allen. 
Een korte notitie achteraf

Vlunk geblockt. Dat had ik dus gedaan nadat ik van Leo had vernomen welke vrouw het betrof die hij schandalig benaderd had. Het gevolg een hoogst brutale Van Donkelaar aan de telefoon die me “lul” toebeet. Enkele maanden later gaat ze uitgerekend de betreffende vrouw waarschuwen voor Tibaert. Verzwijgen zal ik wat Eveline over Leo te melden had bij een bezoek aan haar.
Door zoeken bij Twitter zie ik nu onder de zoekopdracht “@gavimensch @leolewin” het volgende:


Jou kapot maken ? Zoals je met
geprobeerd hebt als ik je niet had tegen gehouden. En met al die andere mensen voor ons?De schaamteloosheid druipt er vanaf. Deze aartsleugenaar en geboren intrigante durft te zeggen dat ze me i.v.m. Leo… Het is meer dan schandalig. dit bericht geeft wel een prima voorbeeld over hoe die vrouw toen al een jaar lang richting mij te werk ging. De betreffende TL.

Mei 2018


Afbeeldingen: Jean Metzinger – broninfo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.