Het requisitoir Herman F.

Roland L. Freeman: South Capitol Street at M Street. Washington, D.C. (1972)
Het werd gisteren, 31 mei 2016, uitgesproken op de zitting voor de meervoudige strafkamer bij de Rechtbank Oost-Brabant. De verdachte was niet verschenen. Als ik het requisitoir ter beschikking heb ga ik er nog uitvoeriger op in. Het zette lijnen uit met wat wel en niet geoorloofd is via sociale media, van belang dus voor de jurisprudentie. 

Opvallend het schitteren door afwezigheid van diegenen die middels websites en fora actief zijn op internet en ook aanklachten hadden ingediend. Het Brabants Dagblad bracht een kort verslag over de zitting:

Osse bedreiger van Van Aartsen durft niet naar rechtbank te komen


Onlosmakelijk is voor mij het acteren van Falkenstein verbonden, verstrengeld zelfs, met andere activiteiten richting Tibaert op internet. Met die van notoire stalkers als Wouters en Verbraak uiteraard, maar veel relevanter met die van personen betrokken bij de site Krapuul, Riethof en Dijstelberge met name. Terzijde speelde de kwestie Demmink een niet onaanzienlijke rol. In het laatste kwartaal van 2012, toen zo’n beetje alles samenkwam wat aan laster, bedrog, smaad en bedreigingen mogelijk schijnt, werd duidelijk hoe effectief deze malversaties zijn om iemand tot non-persoon te verklaren. De basis was gelegd voor een proces dat tot op heden doorgaat. Vandaar ook mijn regelmatig refereren aan personen, die allen, zonder enige uitzondering, met een vlucht naar voren bezig zijn.

Inmiddels zijn deze mensen zo verstrikt geraakt in hun leugens en smaad, dat er verder notitie van nemen voor mij niet meer nodig is. Zij zijn slachtoffer van hun onvermogen om een debat aan te gaan, hun geschriften te rectificeren en enige vorm van spijt te tonen. Zij vallen in herhalingen en hun uitspraken zijn van een dergelijk niveau dat je er je handen ook niet verder aan vuil wilt maken. Wat al van hen voorhanden is levert voor jaren stof op, ik overdrijf niet, over het politieke en sociale klimaat in Nederland. 

Het laatste screenshot van de nu verdwenen lijstjes op de Hootsuite van een edel trio:

Het is alleraardigst even kennis te nemen van wat Dijstelberge te melden had. Niets dus. Wel promoot ze een eigen stukje uit 2012. Een opmerking betreffende mijn persoon die ze er later aan toevoegde komt in een heel ander daglicht te staan als de context volledig duidelijk wordt. Dat kan via de INDEX. Dan blijkt deze persoon behept met een wel zeer bijzondere sociale instelling. Een miserabele. 

Als Trittbrettfahrer mag André de Raaij niet ontbreken. Teruglezend in zijn TL kwam ik merkwaardige tweets tegen. Enfin, onderhand kennen we die meneer een beetje. Een zonderling die meent als een dominee uit lang vervlogen tijden als moreel ijkpunt te fungeren en zo hypocriet handelt als maar denkbaar is. Lees maar, als u er trek in heeft: 

@vanovernaar – 25 april – 13 mei 2016
@vanovernaar – 13 mei – 1 juni 2016

Ja, we gaan nu het post-Herman tijdperk in. Maar ook dat van Krapuul. Er zijn beslist aangenamere zaken om over te berichten…

Als afsluiting nog een illustratief voorbeeld uit 2013… 

Met Ben is bedoeld de wijkagent uit Oss, die me vroeg ook een aanklacht in te dienen. Anshof is bekend bij het parket in Den Bosch. Die verstrekken hem n.l. telefoongegevens


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.