De nazi’s vieren feest…

Peter Solarz


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdDe nazi’s vieren feest en Tibaert dondert op. Beide zaken spookten door het hoofd van de grote roerganger van Krapuul. Hebben ze met elkaar te maken? In mijn ogen wel, al spreek ik nooit over nazi’s, als ik het Bataafs fascisme bedoel.

Dat opdonderen heeft ongetwijfeld tevens te maken met activiteiten van Jacqueline Wouters sedert een jaar, ook richting Google. Of dergelijke oproepen als onderstaande veel navolging hebben gekregen valt moeilijk in te schatten. Gelet op haar succes onder haar volgers m.b.t. pedofilie moet dat haast wel. Tibaert was dankzij haar inspanningen op Twitter een tijd lang zelfs even beroemd en veel besproken als Demmink. 

Vervolgens verscheen Dijstelberge op het toneel die het op een akkoordje had gegooid met Sjaakie. Beiden waren mijn weblogs een doorn in het oog, dat trof. Ook Dijstelberge ging klagen en ze maakte zelfs een vreugdedansje toen ze zag dat haar klacht succesvol was geweest. Wist de een van de ander? Ik mag aannemen van wel, gelet op de reactie van Vd Heuvel. Tibaert moest en zou verdwijnen, dat is duidelijk zat. Ook de klachten bij Twitter spreken klare taal.

In de Duitse grondwet valt te lezen: “Zensur findet nicht statt”. Daar, bij de Oosterburen, is leergeld betaald met fascisme. En hier? Hier spannen z.g. antifascisten zich in om mensen monddood te maken. Het is een uiting van een geestelijk en sociaal tekort. Van dergelijke mensen valt niets te verwachten, integendeel dus. Censuur, muilkorven.

Vier maar fijn feest Jeroen, samen met die “nazi’s”. Tibaert lijkt weg, voorgoed. Lijkt…
Dankzij de politie nog wel…
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.