Opheldering gevraagd

Gustav Klimt: Bewegte Wasser (1898)


 

VOORAF…

 

Ik loof een prijs uit aan Jacqueline Wouters, Huib Riethof, Eveline van Donkelaar en/of André de Raaij als zij weten aan te tonen dat ik of een fake account heb aangemaakt, meegewerkt heb aan het aanmaken van een fake account dan wel de maker bij mij bekend is.

Ditzelfde geldt voor het z.g. telefonisch stalken. Immers, Huib Riethof zegt droogjes bij het begin van de hetze in 2012 tegen Tibaert, ik beschik over het bewijs. Tot nu toe heb ik hem niet kunnen verleiden het te tonen. 

Uitgerekend op deze grove leugen is die hetze gebouwd en kunnen onverlaten hun gang gaan. Het uiteindelijke gevolg, mijn blogspots bij Google zijn opgeschort.

Het zou ook zomaar kunnen dat deze figuren niet toerekeningsvatbaar zijn. Geslepen zijn ze wel.

Uiteraard mag Ina Dijstelberge ook meedingen, ze heeft er immers voor gezorgd dat veel strafbaar materiaal van genoemde lieden e.a. richting Tibaert van internet verdwenen is.

Overigens, die hetze kon naadloos voortbouwen op een haatcampagne. De middelen zijn dezelfde, ideologisch onderscheiden ze zich slechts in naamgeving, in de geplakte etiketten. Zeer bedreven hierin is Eveline van Donkelaar.

Er zijn wat zaken die nodig gereconstrueerd moeten worden door het verdwijnen van die blogs. De handelwijze, smaad en laster van Huib Riethof is er eentje van. De legio beschuldigingen van Eveline van Donkelaar en Jacqueline Wouters weer andere. Als introductie dit screenshot van het afgelopen jaar.


Schermafbeelding 2013-06-04 om 20.42.11


Een dag later volgde dit. Hou me ten goede, de data zijn van het tijdstip van vastleggen, soms is het afgebeelde van een vroeger tijdstip. In deze twee gevallen zijn ze gelijk. Hangen beide samen?


Schermafbeelding 2013-06-05 om 02.59.22


Deze twee horen zeker bij elkaar:


Schermafbeelding 2013-04-11 om 04.04.56
Schermafbeelding 2013-04-12 om 14.39.27

  


Friedrich Eckhardt met een hoge ranking bij Google, toen de hetze tegen Tibaert in alle hevigheid losbarstte. Deze crimineel had het goed gezien, een jaar lang voorwerk van PVV schorem, als hijzelf, viel op vruchtbare bodem bij Wouters, Riethof, De Raaij en Van Donkelaar. Een alliantie van extremisten. 

Onlangs putte Eveline nog vol lof uit het werk van deze biograaf. Ze noemt hem een onbekend schrijver. Juist, met onbekende schrijvers weet deze vrouw wel raad:


Schermafbeelding 2013-04-24 om 02.43.37
Schermafbeelding 2013-04-24 om 02.43.37


Op 5 mei, sinds vorig jaar, voor mij een bijzonder gedenkwaardige dag, de dag waarop Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar wel op een zeer bijzondere vuige manier in de weer waren, liet Hartman, die een SS generaal adoreert en kenner van de SS is, ons dit lezen:


Schermafbeelding 2013-05-06 om 06.17.14Op zijn account stond werk van Eveline van Donkelaar en zo te zien van Jacqueline Wouters:


Schermafbeelding 2013-05-20 om 04.16.06“Geen Hitlers onder mijn zorgzame handen”… Moet u nagaan, Tibaert is nog erger dan het peroxiding, zegt Eveline van Donkelaar nu. Gelukkig zijn er ook nog hulpverleners met een hogere ethiek, die niet mensverachtend is. Dreigend, bedreigend zijn de uitspraken van deze vrouw wel en hoogst onsmakelijk.


Schermafbeeldingen augustus 2013


Niets blijft verborgen, zegt Riethof, een man gezegend met humor, Bataafse humor. Precies Riethof, ik doe mijn best, maar ik ga niet snuffelen. Dat is werk voor fascisten en onderkruipers.

Nog even de verdwenen dorpsgek. Was het nu Friedrich Eckhardt, Dirk Hartman of toch Gerardje? Jacqueline van Wel kan het u haarfijn vertellen. Onvergetelijk die innige samenwerking tussen die gek, alles wijst er later op dat sprake is van Dirk Hartman, en Eveline.


Schermafbeelding mei 2013


Leugens worden op leugens gestapeld. Die weerleggen is volstrekt zinloos. Ik zou er een dagtaak aan hebben. Peter Smits… Dit was 2012 voordat de hetze van “links” losbarstte:


 

Schermafdruk 2018-01-12 16.03.07


Ach, zei ik op het bureau tegen de agent van het “verhoor”, die vrouw is gek. Eveline van Donkelaar dus. De politieagent zweeg veelbetekenend… Waarom aandacht besteed aan die lui? Hun fascistische methodes zorgen ervoor dat een redelijke politieke discussie onmogelijk wordt gemaakt. Ze stellen alles in het werk de vrijheid van meningsuiting, in dit geval mijn vrijheid, te beknotten. Dat mechanisme toon ik. Zij gaan in ieder geval nog een beduidende stap verder dan Wilders. Zij roepen rechtstreeks op tot het monddood maken van. Wilders zal dat niet doen, zo slim is hij wel. Hij weet wat hij zaait valt op vruchtbare bodem. U kunt constateren dat hij zeer succesvol is. Onverwachte collaborateurs dienen zich aan.


Als laatste tweet deze, een goeie ouwe, eentje die door de hele goegemeente geloofd wordt. Het werk van Gloria en Pekeltje heeft wonderen verricht:


Schermafbeelding 2012, Jeannie aan Dirk HartmanTOT SLOTSchermafbeelding 2013-01-22 om 17.23.47

Schermafbeelding 2013-01-22 om 17.23.47

 

Schermafbeelding 2013-01-22 om 17.26.32Update januari 2018


Reproducties: Gustav Klimt – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.