Een weerloze vrouw

Nearly Everybody
Laten we het eens van de andere kant bekijken. Wat zou je doen als je in het openbaar een complete afgang beleefd? Dan ga je je ongenoegen afreageren op wie je toevallig onder ogen komt. Je bent immers weerloos gebleken en je moet je eigenwaarde terugvinden. Zo Eveline van Donkelaar op de Markt in Maastricht, september 2012. Je herneemt weer je waarde door te gaan ruziën over iets volkomen onnozels en je maakt er een verhaaltje van, immers er was slechts een getuige en die kun je mooi gebruiken, zijn woord tegen jouw woord. Helemaal weerloos ben je dus niet. Als die getuige het waagt jouw heldendaad te relativeren scheld je hem de huid vol via de telefoon, roept tot slot lul en je gooit de hoorn op de haak. Die zit. Wat denkt die vent wel, ik met mijn m’n hoge intelligentie. Bah, die mannen ook. Winnen van me zal hij nooit, ik spreek mijn talen, hij alleen dat achterlijke Maastrichts.

Schermafbeelding 2014-02-16 om 19.31.40Gelukkig zijn er ook andere mannen, heel lief. Mannen die je nooit afvallen, ook na meer dan een jaar niet. Die man uit Brussel is er zo eentje. Hij begrijpt me ook zo goed, weet hoe je een minkukel in de hoek weg kan zetten. Je hoeft slechts te zeggen dat hij je stalkt en er de bewijzen voor hebt en het zaakje marcheert als gewenst. Z’n oude vriendin wist dat, daarom kon ze zo lekker van leer trekken tegen die stalker, die NAW gegevens verspreidt, iets met pedofielen heeft, iets met nazi’s en NSB. Ik zal je vertellen, hij is een pathologische leugenaar, een vent die nergens voor terugschrikt. Hij bedreigt zelfs mijn kinderen, is een gevaar voor Maastricht. Verslaafd aan Calvados, nou dan weet je het wel. Alzheimer en zo. Wat moet die arme vrouw van hem al niet onder hem geleden hebben?

Tja, die andere kant. O zo weerloos.

Huib Riethof blijkt werkelijk zijn gewicht in goud waard voor weerloze vrouwen als Eveline van Donkelaar en Jacqueline Wouters.

Toch frappant dat een fascist als Dirk Hartman al veel vroeger inzag, hoe je een dergelijk akkefietje aanpakt, dan die Riethof. Meer door de wol geverfd? Hij dacht zelfs in mij een geestverwant te zien, zei Riethof ooit. Ik moet hem zwaar teleurgesteld hebben, met fascistische praktijken kan ik niet uit de voeten, ik verfoei ze zelfs. Maar ieder zijn meug. Vrijheid blijheid. Vervelend wel, fascisten gunnen anderen hun vrijheid niet, ze moeten zich voegen of anders de kop eraf, figuurlijk of letterlijk. Met die omgekeerde bewijslast op internet gaat dat van een leien dakje, weet Riethof onderhand. Zijn geliefde vrouwtjes brengen het in de praktijk. Ina Dijstelberge heeft zich er inmiddels bij aangesloten met het meest indrukwekkende resultaat tot heden.

Nog even terug na 4 december:Schermafbeelding 2014-02-16 om 19.33.45

Schermafbeelding 2014-02-16 om 19.34.50

 


Het OM… Wat zou het OM vinden van een man als Huib Riethof, oud politicus? Hij is zeker geen betrouwbaar persoon gebleken. Z’n anti-fascisme is ook maar een vijgenblad, z’n anti-Wilders retoriek armzalig. Als historicus neemt hij een loopje met de feiten. Wat moet je met zo’n man? Gebruiken als nuttige klerk voor vieze zaakjes? Zou best een mogelijkheid kunnen zijn. Hij spreekt ook al zijn talen, zelfs een beetje Russisch of was het Bulgaars?

Net als met dat door Eveline van Donkelaar weggehaalde blog (sept.’12) zal het gaan met het bewijs van Riethof, met een onderscheid, het een was er en het ander nooit. Beide zullen we echter nooit te zien krijgen. Fascistisch denkende mensen begrijpen elkaar o zo goed. Ze steunen elkaar door dik en dun, dankzij leugens en bedrog met een sausje onappetijtelijke smaad en laster.

Recent werk van een weerloze vrouw: “De blogjes van Eveline”… En zie hoe ze zich weert. Voor alle zekerheid het origineel: “Shizzle” (kent u dat woord?) en lees dan nog eens hoe ze zichzelf rechtvaardigt. O, ze is zo weerloos, die Eveline. Bescherm haar, zou ik willen zeggen als ik niet beter wist.Schermafbeelding 2014-02-16 om 20.01.59

GaviMensch: Vind je mijn tweet bedreigend? Een poster? Doe me een lol en report die Tibaert eens voor spam , dan kan ik weer gewoon twitteren 5:49pm, Feb 16 van TweetDeck

 


Vanwege het dansen op het graf, aldus Eveline dit weekend, een copie van een e-mail, die ik stuurde op Allerheiligen aan een van mijn twitter-kameraden:

De rust is weergekeerd. Het doet pijn wat die lamzakken te melden hadden. Ze zuigen wat uit hun duim et voilà, je staat er weer gekleurd op. Vooral dat gewroet achter de schermen van Eveline is ronduit stuitend. Daarom heb ik maar het spul van Sjaakie voor een keer weer vastgelegd.

Uiteindelijk denk ik dat dit alles de boel in een stroomversnelling heeft gebracht.

Wonderlijk om voor een keer met Jeky op een plezierige manier op een lijn te zitten. Zelfs aan haar konden die z.g. nette lieden een voorbeeld nemen.

De muziek en ook de architectuur schiet er steeds bij in. Bedankt in ieder geval.

Ben moe, ga maar eens lekker naar bed.

Groet, Fons


Tot slot, een klein stukje voorgeschiedenis. Op het juiste moment weten waar je steun kunt verwachten is een kunst, merk ik achteraf. Zie maar: “Enkele tweets van Eveline… Zomer 2012”.

Die geschiedenis later ontkennen of in zijn tegendeel doen verkeren is gewetenloos, zo zie ik dat. Haar weggehaalde blog is daarvoor het beste bewijs.


GaviMensch Feb 16, 2:00pm

Alle 2012 blogs staan online Alzheimer is ook een rot ziekte RT @Tibaert
Zet nu even dat blog terug uit 2012, Of ben je daar te laf voor?

GaviMensch Feb 16, 2:03pm

De blogs over mijn kleinkinderen heb ik weg moeten halen vanwege @Tibaert:
Zet nu even dat blog terug uit 2012. Of ben je daar te laf voor?

 


Recente dus. Waarom zet ze haar kinderen en kleinkinderen dan op haar blog als ze zo bevreesd is? Om een schijn van bedreiging te creëren? Waarom? Als de privacy van je kinderen je werkelijk aan het hart gaan rep je er niet over. Zo doorredenerend kun je rustig stellen dat Eveline de werkelijke bedreiging vormt voor haar kinderen. Ze grijpt werkelijk alles aan, ten koste van. Zo doen fascisten dat. Zou ze het beseffen? Ik denk van wel, zo doortrapt is ze zeker.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.