Een randdebiel die het weet…

Constantin Meunier: Reliëf in brons van een mijnwerker


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdHij wist het, deze stinkende fascist uit het Haagse, smeden als het ijzer heet is, nu het moment aangebroken was dankzij zijn geliefde haatoma @gavimensch met haar verjaardagscadeau. Van haat vervuld ging ze zijn fake account volgen, omdat ze zielsverwantschap met hem voelde.

Over deze SS bewonderaar werd ook een fake account aangemaakt kennelijk door iemand die niet door haat en wanen blind geslagen was. Na een dag stopte deze weer, zo niet die van de baron.

Het woord is aan Dirk Hartman, de echte, de enig ware, nu een vijftal dagen in de weer met z’n hoofdgerecht kip. Hij schijnt ook niet de heerlijke rommedoe te versmaden. Of het vanwege de geur is, maar Dorpsgek zijnde wil hij er openlijk niets van weten. Helaas voor hem, die “randdebiel” denkt het niet alleen, hij weet dat een baron als dorpsgek verder door het leven wenst te gaan.

En de politie doet niks met al die aangiftes…

Deze slideshow vereist JavaScript.“De politie doet niks. Ja, die randdebiel denkt dat ik Rommedoe ben. Allah mag weten waar hij dat weer nou vandaan heeft.” Hiermee besluit ik met de weergave van een zestigtal tweets over Tibaert in enkele dagen tijds van één persoon. Compleet staat de TL waaruit ze stammen hier.


Een jaar later was het account @baronvbeauluna van Dirk Hartman opgeschort.
De mentions vallen nog terug te lezen.

 
Uitgelichte afbeelding: bron

Een gedachte over “Een randdebiel die het weet…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.