Doe maar niet…

C. M. Kosemen


Toegevoegd juli 2017 en terug gedateerdC.M. Kosemen: Hysteria

Doe maar niet. Ze heeft al een zaak lopen tegen Tibaert, alleen. Zegt ze tegen Sjaakie. Samen met anderen nog eentje, of lees ik het verkeerd? Die anderen, dat is er ook maar eentje, kan ik gevoeglijk aannemen, een reeds veroordeelde crimineel, een alcoholist. Typisch een persoon waar vrouwen als Eveline kennelijk voor vallen en over zwijmelen.

Ondertussen is Sjaakie al negen maanden Tibaert aan het stalken en   spammen, smaad en laster over hem aan het verspreiden. Is die vrouw gek?

 

Oproep aan de politie: “Wanneer gaan jullie de aangiftes tegen @Tibaert Fons Scaf Maastricht eens koppelen ze komen vanuit het hele land #stalken”. En de vraag: “Hoe zit het met mijn aangifte? Tibaert?”.


 

 
“Tibaert is een vieze racist.”
 


 


Een bevestiging t.a.v. de politie volgt: “Er lopen meer aanklachten tegen deze smaadschrijver @Tibaert o.a in Maastricht!”

Deze vrouw is niet gek maar geslepen. Waarschijnlijk het meest kwaadaardige personage welk ik ooit in mijn leven ontmoet heb. Alle karakeristieken die je over de fascistische, autoritaire persoonlijkheid kunt stellen komen bij haar samen:


Afbeeldingen: C.M. Kosemen – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.