Lid van een verboden organisatie…

Vittorio Ronconi – Italië, 1960
Onze wijsgerige vrouw heeft het over meeliften, meeliften bij een aangifte.

Dit lijntje, “Een lijst van stalkers”,  heb ik op mijn blog geplaatst nadat door haar bespottelijk beroep op auteursrecht, de werkelijke redenen waren beslist andere, mijn blogspots bij Google verdwenen. Hopelijk beseft ze, en met haar haar kornuiten, dat een juridische actie voor hen een zeer koude douche kan betekenen. Legio zijn de strafbare feiten die ik kan opsommen. Door hun actie valt de bewijslast voor een deel niet meer te zien, dat merkt u bij vele linkjes die betrekking hebben op 2013, maar het materiaal is er nog wel. Ina kan nog zo doen of haar neus bloedt, ze is op zijn minst medeplichtig aan een aantal zaken. Ze was geïnformeerd en zelfs betrokkene.

Inmiddels heeft ze afscheid genomen van @gavimensch zonder solidaire groet. Vorig jaar was dat nog heel anders. Eveline van Donkelaar was in een euforische stemming. Zelfs mijn Twitter krantjes dienden te verdwijnen. O ironie, voor zover ik weet bestaan ze nog, maar de bijbehorende Twitter accounts zijn opgeschort. Lid was ik van een verboden organisatie schreeuwde ze en ik was al veroordeeld wist ze al maanden eerder te melden voor ik de rechter zou zien. 

Een jaar eerder (2012) had Wouters aangifte tegen me gedaan. Op grond van eigen wandaden. Zo ook Van Donkelaar. Laster zegt ze. Tegen André kraait ze: 


25 Oct
Gavi Mensch @GaviMensch 
@Onedinline2010 Dat is het punt, @huibree sprak hem tegen en toen heeft ie alsmaar gebeld, de kip is jaloers! @Foaroan

25 Oct
Gavi Mensch @GaviMensch 
@Onedinline2010 Jacqui tweette er over dat beviel de kip niet, idem met demmink en leers. Hij is lid van fanclub v laatste2 @Foaroan

25 Oct
Gavi Mensch @GaviMensch 
@Onedinline2010 Zo intelli is de kip niet, alles is copy past ook de buitenlandse tv en radio gidsen en de teksten, niet is van hemzelf

25 Oct
Gavi Mensch @GaviMensch 
@Foaroan dat zeker maar er is geen enkel reden voor, dus ben je echt heel erg gestoord (NPS is een feit) of intens gemeen. @Onedinline2010André rook dat ik bij de dienst werkte, Huib wist toen meteen dat ik chantabel was. Huib sprak me tegen? Huib zoog bewust  idioterie uit zijn duim (telefonisch stalken en fake accounts). Dat is heel wat anders. Beschuldigen zonder een spoortje van bewijs. 

Jaloers ben ik, dat is wel de mooiste. Jaloers op dit stelletje onbenullen? Toe maar. Wat een eigendunk. 

Het blijft leuk die oude tweets:


25 Oct
Gavi Mensch @GaviMensch 
Ik raak er steeds meer van overtuigd dat mijn lasteraar helemaal geen fascisme of pvv bestrijder is, maar deel van verboden organisatie. 1/3
25 Oct
Gavi Mensch @GaviMensch 
Reden van lasteraar om mensen te vervolgen met smaad/smerigheden en onze kinderen te bedreigen, is geen andere dan gebrek aan medicatie 2/3
25 Oct
Gavi Mensch @GaviMensch 
Onbegrijpelijk is dat mensen dat toestaan, vrouwen er geen moeite mee hebben met die bedreigingen. @Tibaert moet snel weg van Internet 3/3Het levert al bij al een schoolvoorbeeld op van wederzijdse bevruchting. Hun haatgevoelens, hun stompzinnigheid laten ze de vrije loop en ze overschreeuwen zichzelf in het maken van verdenkingen. 

Zo overtuigd van hun waandenkbeelden zijn ze dat ze menen dat alles geoorloofd is. Zie maar, Tibaert moest immers weg van internet:


 


Deze mensen doen nog dagelijks hun zegenrijk werk op Twitter. Over hun smurrie wordt in alle talen gezwegen in kringen rond de site Krapuul en door iemand als Dijstelberge. Voor mij, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, een teken dat in Nederland het klimaat rijp is voor  fascisme. Moreel, politiek, geestelijk. Maak ik hiermee een onbeduidende site als Krapuul belangrijker dan ze is? Nee.

Vraag, lifte Ina nu mee met Eveline of met Sjaakie? Of met beiden. En omgekeerd? Tja, Ina, hoe dan ook, je zat tot en met verstrikt in dat wespennest. Deed je dat om Huib en Eveline te plezieren? 


Uitgelichte foto: Vittorio Ronconi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.