Schrijnende onkunde

Leden van de Résistance – 1945
Treurnis troef. Een vrouw die beweert filosofie gestudeerd te hebben, beleidsnota’s te hebben geschreven blijkt keer op keer niet in staat om een tekst te analyseren, deze van commentaar te voorzien, om maar te zwijgen over het eigenhandig  op papier zetten dat maar in de verte zweemt naar iets oorspronkelijks. Listig is ze wel, ze zwaait zelfs de scepter over een site die de strijd zegt aan te gaan met Wilders en z’n aanhang. Het resultaat wordt met de dag droefgeestiger.

Na meer dan twee jaar moet ik constateren dat ze nog steeds geen weet heeft van auteursrecht en elementair fatsoen bij haar onbekend is. Met dergelijke mensen kun je werkelijk geen toekomst opbouwen, je kunt ze niet vertrouwen en ze brengen slechts schade toe. Hier een reactie van mij op haar notoire onkunde kort nadat door haar schuld mijn weblogs bij Google verdwenen.

Zelfs een woord van spijt of excuus was haar nog teveel. Het kwam niet bij haar op, moest ik constateren. Ze noemt zich links en weet ik wat niet al…

Misschien kenmerkt lafheid wel haar het beste.
 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: bron Tumblr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.