Schrijnende onkunde

Auteurs
Leden van de Résistance – 1945

Treurnis troef. Een vrouw die beweert filosofie gestudeerd te hebben, beleidsnota’s te hebben geschreven blijkt keer op keer niet in staat om een tekst te analyseren, deze van commentaar te voorzien, om maar te zwijgen over het eigenhandig  op papier zetten dat maar in de verte zweemt naar iets oorspronkelijks. Listig is ze wel, ze zwaait zelfs de scepter over een site die de strijd zegt aan te gaan met Wilders en z’n aanhang. Het resultaat wordt met de dag droefgeestiger.

Na meer dan twee jaar moet ik constateren dat ze nog steeds geen weet heeft van auteursrecht en elementair fatsoen bij haar onbekend is. Met dergelijke mensen kun je werkelijk geen toekomst opbouwen, je kunt ze niet vertrouwen en ze brengen slechts schade toe. Hier een reactie van mij op haar notoire onkunde kort nadat door haar schuld mijn weblogs bij Google verdwenen. Zelfs een woord van spijt of excuus was haar nog teveel. Het kwam niet bij haar op, moest ik constateren. Ze noemt zich links en weet ik wat niet al…

Misschien kenmerkt lafheid wel haar het beste.


Ina en de klok en de klepel…
1 reactie

Comments RSS
  1. Volksgenoten… – tibaert linked to this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: