Stel hè… Een goedgekeurd brein…

Gratie
Door een dagelijkse blik op Twitter openen zich onvermoede perspectieven. Bij leven en welzijn ga ik af en toe commentaar leveren op wat ik daar zoal tegenkom. Het bijwerken van mijn spullen op internet blijft echter hoofdzaak, noodzakelijk zelfs omdat al die berichten samen een dossier vormen waarmee onderzoekers aan de slag kunnen. Bovendien hou ik steeds in mijn achterhoofd dat het tot een rechtszaak kan komen, hoe gek dit ook klinkt, want de onverlaten denken dat er wel mogelijkheden toe zijn. Van mijn kant heeft m’n vrouw me steeds weerhouden tot het nemen van juridische stappen, maar uiteraard hou ik die optie open. 

Oude stukjes als deze, “Een knokkelschraapster melden voor spam?”, brengen me weer alles helder voor de geest. Sjaakie die ging liegen en bedriegen, beschermd werd door kerels van Krapuul, de gretigheid waarmee PVV gajes insprong op dat gedoe van Sjaakie, Van Donkelaar die haar kans schoon zag om mij in diskrediet te brengen en Dijstelberge die met een zeer bepaald doel zei dat ik er niets van snapte, maar dit wist ze wel.

Wat een stelletje onbenullen, dan wel dwazen, dan wel fascisten, of op zijn minst mensen die het fascistisch handwerk niet schuwen. Mijn indruk na ruim twee jaar. Bij Eveline van Donkelaar komen al deze kenmerken samen. Door toeval dus zie ik deze proeve van haar vaardigheden. Inspringen op het juiste moment, iemand “ter verantwoording” roepen en op een zeer speciale wijze het hazenpad kiezen. Ik zou bij deze iedereen willen oproepen, laat dat mens niet ontsnappen, al is zo ogenschijnlijk nog zo onbenullig. Figuren als zij en Sjaakie richten niet alleen veel schade aan, belangrijker is dat door hun handelwijze duidelijk gemaakt wordt wat er aan de hand is, hoe snel van front gewisseld wordt als het zo uitkomt. Alle middelen zijn geoorloofd, lijkt het, die van leugen en bedrog wel op de eerste plaats. Intimideren. Zie, door mij de waarheid en het leven, verkondigen ze. Dat te tonen is mijn verhaal sinds oktober 2012. Een voortdurend proces om geesten te masseren voor een bepaalde waarheid en orde.

Vooraf aan de volgende illustratie van een episode, waarbij ik slechts toeschouwer ben, de vraag, door wie zou het brein van Eveline goedgekeurd zijn?


Stel hè………..stel, hier zou gestaan hebben ….”Zwemmen voor Nederlandse mannen”!!

 
 

 


Een mededeling ergens opgepikt en niet het vermelden waard, te lezen als jullie zijn ook welkom als een ietwat naïeve vorm van positieve vorm van discriminatie,  wordt gelijk via de leer van Wilders en Bosma omgeturnd tot zijn tegendeel. Massaal wordt het binnen zijn gelederen geRT. De Nederlandse man wordt buitengesloten, schande. De reacties zijn navenant en beginnen zo:


“Als er Joodse mannen zou staan, stond het in een streng beveiligd fort.” en “deze ophangen ??”
Permalink voor ingesloten afbeelding
 

 

“Dan was het kot te klein & zouden de vermaledijde woorden & weer gescandeerd worden! ; ((“

 


Enzovoort, enzovoort… Het racisme, dat niet zo mag heten van diezelfde lui, komt in alle gradaties boven en alles verkeert op de PVV wijze in z’n tegendeel. Bedenk, lieden die zo te werk gaan zien integratie als een vorm van assimilatie aan Bataafse normen en waarden. We kennen ze. Ze getuigen van een hoge graad aan beschaving en medemenselijkheid.

En Van Donkelaar? Die gaat elke dag zwemmen, zegt ze en wordt niet gediscrimineerd, niet in positieve, niet in negatieve zin. Ze snapt het niet, wil zo graag meedoen met de grote jongens, of ze nu Riethof of Klapwijk heten en loopt hopeloos vast. Dat laat ik even zien: BIJLAGE.

Ze heeft geprotesteerd tegen zijn uitsluiten. Werd Wilders uitgesloten? Wanneer dan, waar dan? Wel heeft Van Donkelaar met grote stelligheid beweert dat ze Wilders nooit en te nimmer zou verplegen mocht zich die omstandigheid voordoen. Vandaar dat ze sindsdien haatoma als eretitel draagt. 

Uitsluiten wilde ze alleen Tibaert, vele malen erger dan Wilders en PVV gajes als Friedrich Eckhardt beweerde ze.

Is haar brein wel goedgekeurd, om in haar bewoordingen te blijven? Een dag later werd ons dat door haarzelf verzekerd, haar brein is goedgekeurd. De vraag blijft door wie?
 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: d’ark matter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.