Een betrouwbare dame en een heer

LIAR


 

Bij de dame kunt u terecht voor alle informatie betreffende mijn persoon. Dr. Jo Horn te Amsterdam heeft uiteindelijk dankzij haar zijn kennis over mij verworven. Een dame evenals Horn met grote kennis over de media in binnen- en buitenland.

Erfelijk belast als ze denken te zijn beschouwen beiden zich als links en als antifascist en dulden om die reden geen tegenspraak. Zij zijn de reinen, de uitverkorenen om de waarheid te verkondigen aan hun volk. Ze geven aan wie er toe behoort en wie uitgestoten dient te worden. Om dat duidelijk te maken hanteren ze een eenduidig begrippenkader: psychopaat, idioot, bedreiger, stalker, alcoholist, pedofiel, pathologische leugenaar, plagiator, narcist, antisemiet, trol, dement, AIVD agent, schizofreen… Uiteraard refereren ze ook aan de erfelijkheid: grootvader als kampbeul en moeder knettergek. Uiteraard betreft het een misogyne type, dat wel op de eerste plaats in deze feminine tijden van Halsema tot Kaag. 

Ze spreken de waarheid, niets dan de waarheid. Getuigen hebben ze: Sjaakie en Christina. Ook vrouwen… Door dit alles zou je nog een vrouwenhater worden als je hun denkwijze volgt. Gemeen hebben ze ook dat ze strijden voor de vrijheid die ze ontlenen aan de tijd van de bezetting. Hun uitkomsten staan diametraal op elkaar en toch rekenen ze zich tot de “geboren antifascisten”. Hoogst opmerkelijk, de ander is gek…

Tweets en RT’s van de dame betreffende COVID-19 gisteren 10 september 2021. De laatste is van een dag eerder, maar ze geeft een mooie afronding van het geheel. 
 

 
En Dr. Jo Horn, volledig onbekwaam op medisch gebied? Er gaat geen dag voorbij of er verschijnen berichten van hem over het misdadig karakter van hen die gekant zijn tegen vaccinatie. Zeer bekwaam op juridisch en sociologisch terrein als hij is met ruime ervaring in de politiek en op het terrein van het management weet hij wel hoe hij met dat recalcitrant volk moet omgaan. 
 

9.52 pm: Laat ze dan zien Hommel. Tientallen instemmende reacties van Joodse mensen op de speech van Gideon van Meijeren.
Als je ze niet kunt overleggen stel ik voor dat @twitter account opheft wegens het verspreiden van leugens en #fakenews.

 
De volgende tweet heeft Horn verwijderd…
 

 
 

Dat was het voor hem op deze dag. Plasterk en FvD figuren namen zijn aandacht volledig in beslag. Inhoudelijk had hij er, zoals gebruikelijk, weinig of niets over te melden, of het moesten zijn alombekende nazi-vergelijkingen zijn. Ook een tweet handelende over psychopaten kon zijn goedkeuring wegdragen.
 

11.30 am: Wat FvD in de kamer en erbuiten doet valt niet onder VvMU. Het is opruiing en dus strafbaar conform art. 131 wetboek van strafrecht. Wie piept dat er geen link is tussen de woorden van FvD- leden of ook die van Wilders, en wangedrag van burgers heeft slecht opgelet.
11.30 am: Er zijn geen aangiftes nodig om hen aan te pakken. Het @Het_OM kan en moet onderzoek starten. Het voorwerk is allang voor hen gedaan bij o.a.
@PietLekkerkerk @mmeeuw @DrJHAmsterdam @wappiehoekje @SViruswaanzin

 
Welk vooronderzoek? Over het politiek opereren van een stelletje fascisten, over de propaganda die ze voeren of over hun geestelijke vermogens? Waar valt dergelijk onderzoek te lezen? Bedoelt is toch niet Twitter, mag ik hopen. Het merendeel van de tweets van Horn die ik de afgelopen maanden gezien heb zijn van nul en generlei waarde. Sterker, ze zijn zeer selectief, vaak contextloos, geen hoor en wederhoor of beargumenteerd en geanalyseerd. Daartoe is Horn niet capabel gebleken, dan zou hij op zijn minst te werk gaan als op dit weblog gebeurt en open kaart spelen. 

In dit verband is het wel apart wat Nancy in haar vastgemaakte tweet meldt: “Wie in zijn leven te maken heeft gehad met iemand met een psychopathische persoonlijkheidsstoornis herkent het wellicht: het leed dat die persoon aanricht, wordt met veel bombarie en leugens verkondigd als het leed dat het slachtoffer hem/haar aandoet. De wereld op de kop.” Om meerdere redenen apart zelfs. Zie het bovenstaand, maar ook hoe stel je een diagnose, aan welke eisen moet die voldoen? Welk politiek misbruik ligt op de loer? Wat zegt het als je dergelijke terminologie gebruikt over jezelf?
 

 
Grappig dan weer wel dat het span Van Donkelaar – Horn reageert op een bericht afkomstig van een neuroloog.
 

12.23 am: How the Pandemic Is Changing the Norms of Science https://tabletmag.com/sections/science/articles/pandemic-science…
Ik denk dat een stuk is om in te lijsten.
En wat waarschijnlijk over tientallen jaren nog aangehaald gaat worden als getuige van deze tijd.
#coronavirus #vaccinatiedwang #sciencehaslost.

 
Vervolgens komt deze RT door Hommel van Janneman
 

4.50 pm: Je weet niet waar je over staat te kletsen @hannekevdwerf Wat een afgang.

 
Laat ze eens zien zegt Horn tegen Hommel. Let wel, iemand die nog nooit iets van zijn geschriften getoond heeft, ondanks vele verzoeken. Bluffen is ook een kunstje, ook dat heeft hij gemeen met dame Eveline van Donkelaar. Dan doen er feiten niet meer toe.
 
Horn ijkpunt voor zo’n zes duizend gelovigen op Twitter betreffende fascisme. Fascist Horn flikt het hem toch maar, net als Wilders, ook een groot kenner van fascisme. Wie gaat deze lieden eens in het openbaar stevig aan de tand voelen om een einde te maken aan hun volksverlakkerij?
 
 
Nog een ps. Onder mijn account @Tibaert leveren de tweets van Nancy Bastiaans om 11.30 am het volgende resultaat op. Wie durft nog te spreken over vrijheid van meningsuiting? Wilders of deze lieden, het is om het even. Fascisten kennen slechts een waarheid, de hunne. Wie het niet met hun eens is, hun loze argumenten, gespeend van feiten, doorziet en aan de kaak stelt vormt voor hen een gevaar en dient het zwijgen opgelegd te worden. In deze praktijk gaat een salonfascist als Horn de meute voor.
 

 
Uitgelicht en ingevoegde afbeeldingen: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.