Corona was vals alarm

If it kills me…
Kom, dacht ik, laat ik eens kijken wat iemand te zeggen heeft over de heersende pandemie, iemand die zichzelf ooit als minister voor gezondheidszaken zag. Een maand geleden verwees ze naar een video onder de titel: Duitse overheid ernstig in verlegenheid door gelekt rapport: ‘Corona was vals alarm’.

De bron van de tijding was deze: “Expertise nicht ignorieren”: Wissenschaftler kritisieren BMI für Umgang mit Corona-Papier via de Russische propagandazender RT. Naam en toenaam worden vermeld, uitvoerige bijlagen over de schade die de genomen maatregelen door de overheid voor de gezondheid van de bevolking heeft. Afgerond wordt het geheel met beelden van een persconferentie. Als dat niet overtuigend is, wat dan wel?

Onze informant gaat niet over een nacht ijs. Eenmaal op het spoor gezet van de waarheid die ons om welke reden ook onthouden wordt komt ze uit in Australië, bij een universiteit met beslist een onberispelijk renommé. Vandaar verneemt ze dat het virus wel speciaal lijkt ontworpen te zijn om mensen te besmetten: Australische wetenschappers doen erg bizarre corona-ontdekking. Het is een mysterie, zo lijkt het.

Als minister in spé weet ze nu wel voldoende, het volk moet beschermd worden, het wordt in de maling genomen. Maar met welke reden? Was er niet ene Bill Gates, die iets met de WHO had en ook met vaccineren? Hier staat het zwart op wit: BillGates dwong WHO om Corona-uitbraak uit te roepen tot PANDEMIE. Het is als bij de mazelen, verzucht ze. Wat te doen tegen deze waanzin?

Een kort geding tegen de Staat en tegen het RIVM krijgt haar volle steun, ze heeft immers reeds veel ervaring opgedaan bij de politie en het OM te Maastricht, en vindt ze, er moet een brandbrief komen gericht aan de Tweede Kamer. Die blijkt al verstuurd. Ook stelt ze met genoegen vast dat er een open brief verstuurd is aan het RIVM, goed om de publieke opinie wakker te schudden. Wat rest? Op naar het Malieveld. Ook met maken van spandoeken heeft ze veel ervaring, jong geleerd is oud gedaan, ook in haar geval.

Dankzij enkele boodschappen op Twitter is nu haar hele achterban geïnformeerd. Over de gevolgen daarvan kan ik meespreken, maar die zijn nu niet aan de orde. 
Jean-Philippe Rameau
“L’agaçante”
Ensemble Les Nièces de Rameau

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.