Mogen we ze internet criminelen noemen?

· fascisme, fotografie, internet, justitie
Auteurs

tumblr_njqeax7AQI1rs1xsxo1_1280
Of als u dat liever wenst, gajes, tuig van de richel. Oordeel zelf. De volgende lieden namen de meest liederlijke beschuldigingen aan mijn adres, aan dat van mijn vrouw en naaste familie, alsmede aan mensen die mij goed gezind waren op internet, voetstoots van elkaar over en sterkten elkaar in een hetze jegens Tibaert: 
 
Huib Riethof (@huibree), Jacqueline van Wel (@linksen8merrie), André de Raaij (@vanovernaar), Friedrich Eckhardt, Dirk Hartman, Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx), Ina Dijstelberge (@inadijstelberge), Eveline van Donkelaar (@gavimensch)
 
Vele van hun volgelingen hechtten geloof aan de verkondigde praatjes en steunden deze lieden. Die rij is te lang om op te sommen. Een van hen wil ik niet onvermeld laten, Pyt van der Galiën. Dan zijn er nog figuren als Herman Falkenstein, Peter Anshof, Alexandra Strieker om enkele te noemen, die ieder op een geheel eigen wijze mij beschuldigden van ontoelaatbare zaken. Pure laster. 
 
Extremisten verketteren graag andere mensen, waarmee zij het oneens zijn en  wensen hun de mond te snoeren, figuurlijk en zelfs letterlijk te vernietigen. Stuk voor stuk noem ik mensen met een dergelijke instelling fascisten.

 
Gelooft u me niet of begrijpt u de strekking niet? Blader dan dit weblog door en zie hoeveel beschuldigingen, smaad, laster, bedreigingen en leugens elkaar overlappen van mensen die zeggen niets met elkaar te maken willen hebben en zeggen elkaar te bestrijden.
Ga uw gang. Misschien iets voor een heuse wedstrijd wie de meeste weet te vinden?
 
 
Nog even dit. Mensen die me een beetje kennen weten dat ik valse beschuldigingen niet wens te weerleggen, dan is het einde zoek, maar dat niet alleen, dan raak je verstrikt in een uitgesproken fascistische valstrik. Denk maar eens aan de beruchte uitspraak van Wilders: “islam=fascisme”. Het mechanisme dat daardoor in werking trad kennen we nu genoegzaam. 
 
Tot slot. Nooit zijn genoemde lieden op enigerlei wijze terugkomen op hun wandaden jegens mij en derden. 
Integendeel.
 
Aan de lezers van dit weblog: een fijne jaarwisseling en een gelukkig en vredig 2018.
 
 
 


Bron afbeelding: Sophie GibertGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: