Mogen we ze internet criminelen noemen?

The Bizarre Folk Art Sculptures created by Murdered Faith Healer Benny Evangelista, made late 1920s in Detroit


 


 Of als u dat liever wenst, gajes, tuig van de richel. Oordeel zelf. De volgende lieden namen de meest liederlijke beschuldigingen aan mijn adres, aan dat van mijn vrouw en naaste familie, alsmede aan mensen die mij goed gezind waren op internet, voetstoots van elkaar over en sterkten elkaar in een hetze jegens Tibaert: 

Huib Riethof (@huibree), Jacqueline van Wel (@linksen8merrie), André de Raaij (@vanovernaar), Friedrich Eckhardt, Dirk Hartman, Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx), Ina Dijstelberge (@inadijstelberge), Eveline van Donkelaar (@gavimensch)
 
Vele van hun volgelingen hechtten geloof aan de verkondigde praatjes en steunden deze lieden. Die rij is te lang om op te sommen. Een van hen wil ik niet onvermeld laten, Pyt van der Galiën. Dan zijn er nog figuren als Herman Falkenstein, Peter Anshof, Alexandra Strieker om enkelen te noemen, die ieder op een geheel eigen wijze mij beschuldigden van ontoelaatbare zaken. Pure laster. 
 
Extremisten verketteren graag andere mensen, waarmee zij het oneens zijn en  wensen hun de mond te snoeren, figuurlijk en zelfs letterlijk te vernietigen. Stuk voor stuk noem ik mensen met een dergelijke instelling fascisten.
 
Gelooft u me niet of begrijpt u de strekking niet? Blader dan dit weblog door en zie hoeveel beschuldigingen, smaad, laster, bedreigingen en leugens elkaar overlappen van mensen die zeggen niets met elkaar te maken willen hebben en zeggen elkaar te bestrijden.
Ga uw gang. Misschien iets voor een heuse wedstrijd wie de meeste weet te vinden?
 
 
 
Nog even dit. Mensen die me een beetje kennen weten dat ik valse beschuldigingen niet wens te weerleggen, dan is het einde zoek, maar dat niet alleen, dan raak je verloren in een uitgesproken fascistische valstrik. Denk maar eens aan de beruchte uitspraak van Wilders: “islam=fascisme”. Het mechanisme dat daardoor in werking trad kennen we nu genoegzaam. 
 
Tot slot. Nooit zijn genoemde lieden op enigerlei wijze terugkomen op hun wandaden jegens mij en derden. 
Integendeel.
 
Aan de lezers van dit weblog: een fijne jaarwisseling en een gelukkig en vredig 2018.
 
 
 
Een ps maart 2020

Een figuur wil ik nog memoreren, de man van “Er was al iets bekend”. Een smeerlap, een smerig en vunzig manneke. Herhaaldelijk heb ik hem de afgelopen tijd gevraagd waar hij die wetenschap vandaan haalde dat ik verslaafd zou zijn aan drugs en meer van dat fraais. Geen enkele reactie tot heden. Z’n naam, uiteraard fake: Frans Super.


Ook hij noemt zich anti-fascist, deze ordinaire fascist. Tja, hoop…

André de Raaij heeft zijn account omgedoopt in @voorzeespeurder.
 


 


Bron afbeelding: Sophie Gibert

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.