Hij zit vast onder de dope

Amélie
Aldus de super anti-fascist Frans, activist en denker.

Frans is een klootzakje, hij gaat af op horen zeggen uit zeer betrouwbare bronnen als daar zijn Sjaakie en Yollie. Ook hier weer dus die Etikkettenschwindel: Ik ben anti-fascist omdat ik zeg dat ik anti-fascist ben. Zegt Wilders overigens ook. Stel je omgekeerd op goede gronden vast dat dit soort personages op een fascistische manier te werk gaan wordt je verklaard tot onbenul in het gunstigste geval of tot dement, alcoholist en nog zo’n paar dingen.

Deze twee berichten kom ik nu tegen:

7 augustus 2013
6 augustus 2013

Beide berichten handelen over dezelfde tweets. Oorzaak, de ingreep tot censuur van Dijstelberge, waardoor de berichten uit deze periode verdwenen zijn. Door bewaarde  screenshots komt een en ander boven tafel, maar er ontstaan dan ook de nodige overlappingen en doublures bij reconstructie.

Wil Frans zo vriendelijk zijn mij zijn bronnen te noemen, dan kan actie ondernomen worden tegen de kwaadaardige laster en de personen die ze in de wereld hebben geholpen. Mijn gedachten gaan hierbij ook uit naar Christina Britez, die me bijna een jaar eerder dan dit voorval op Twitter melding deed over een wel zeer onaangename mail over mijn persoon. Over de inhoud liet ze niets los, ze beschouwde het kennelijk als een waarschuwing. Aangezien zeer veel laster komt uit een bepaalde hoek is voor mij het rekensommetje snel gemaakt. 

Mogelijk zijn Frans en Christina wel overtuigd van het waarheidsgehalte van de verkregen informatie. Dan kan ik op mijn beurt stellen dat ze collaboreren met een fascist en bij verspreiding van smaad en laster aan mijn adres strafbare feiten plegen, al is het maar door te stellen dat ik zou liegen, bedrog zou plegen.
Het is weer nachtwerk. Verdere uitwerking volgt nog, maar ik wilde dit fraais niet laten bezinken, zeker niet omdat hier mijn integriteit voor de zoveelste maal op het spel stond en de gevolgen voor mij nogal desastreus waren dankzij de Krapuul sekte.

ter afronding 29 oktober 2019

Wat moet je er verder nog van zeggen? Ach, hij geeft het zelf aan in een reactie op iemand anders: *zou er echt iets in zijn hoofd zitten??? Fransje reageert hiermee vandaag op een tweet van 22 juni dit jaar.

Frans Super, een volstrekt irrelevant personage als het op kennis en inzicht aankomt, wel iemand die in al zijn onnozelheid meent te mogen oordelen en afgaat op smaad. En dan wordt het link met dergelijke figuren. Ze volharden in hun leugens, blokkeren elke mogelijkheid tot gesprek en gaan door of er niets aan de hand is. De schade en schande is voor de ander, die er niet om gevraagd heeft en zich feitelijk niet kan weren. Het mechanisme waar fascisten zich van bedienen. Nooit terugkomen op leugens en bedrog, dat is de eerste les die ze kennelijk geleerd hebben. Ze noemen dat vrijheid van meningsuiting. Precies zoals dit Fransje t.o.v. mij handelt. Zijn informanten zijn waarschijnlijk de dames Yollie en Sjaakie, of zuigt ie alles uit zijn dikke duim, zoals die twee ook plegen te doen?
 
Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.