Masturberende vrouwen met hakenkruisen

Vivian Maier


Toegevoegd op 9 februari 2020 en terug gedateerd

 

Dit bericht is opgemaakt nadat ik onderstaande tweets in onderling verband te zien kreeg, meer dan zes jaar na dato. Vanwege de context en chronologie is de datum van verschijnen aangepast.

Enkele weken voor het opschorten bij Google van mijn blogspots, kon ik nog niet voorzien dat ik enkele weken later beroofd zou worden van al mijn spullen bij deze firma. Aan de vele klachten en dreigementen om mijn materiaal bij hun te laten verdwijnen heb ik nooit zwaar getild, alles bleef voor mij zichtbaar en dat was voor mij voldoende. Achteraf denk je, wat ben je toch argeloos geweest.

Het zou mooi zijn en bovenal rechtvaardig als die blogspots weer terug kwamen. Nu blijft het gissen over al die insinuaties die geventileerd worden, waar slaan ze op. Hakenkruizen en masturberende vrouwen?  Ik kan slechts verwijzen naar de INDEX waar al het gebruikte materiaal in opgenomen is. Maar u bent het waarschijnlijk wel met me eens dat het soort raddraaiers als die hieronder aan het woord komen niet in een geciviliseerde maatschappij thuis horen. Of zijn ze werkelijk zo achterlijk, dom en stompzinnig?

Die paar screenshots op zich geven al een prima illustratie weer van het zichzelf versterkende fascistische proces. Niets wordt door dergelijke lieden nagetrokken, smaad en laster worden omhelsd en verkeren in hun tegendeel, het worden vaststaande feiten waarop ze verder voortbouwen. Niets blijkt uiteindelijk te dol.

Op deze wijze vallen schlemielen, die op een dergelijke toer gaan, compleet door de mand. Toch zijn zij het juist die anderen voortdurend de maat nemen. Van twijfel hebben ze nooit gehoord en het onheil dat ze hebben aangericht doen ze af als een bagatel dat dient verdonkeremaand te worden. Zelf beschouwen ze zich als rechtschapen, van fascistische smetten vrij. In andere omstandigheden zouden ze zeggen, we hebben slechts bevelen uitgevoerd.

Nooit, op geen enkel moment heeft iemand van hen gereageerd op de doorlopende stroom vuilnis uit hun kring die niet alleen ik over me heen kreeg. Nooit. Eigenlijk is daarmee alles gezegd over de integriteit van deze mensen. In het dagelijkse leven zou je geneigd zijn te zeggen sodemieter op smeerlap, helaas in de virtuele wereld werkt dat niet zo. Zie Wilders en zijn cohorten. Tegen dergelijke massaal optredende botheid en intimidatie is niet op te roeien, je kunt het slechts als afschrikwekkend voorbeeld tonen. Juist dan zijn de rapen pas helemaal gaar, want daar staan ze dan in heel hun schofterige naaktheid. Geen aangename blik levert het op en dat beseffen ze maar al te goed. Wraak wordt je deel.
Zo zag er, vervat in een paar tweets, het voorspel uit dat uiteindelijk leidde tot het verdwijnen van mijn blogspots bij Google dankzij de nijvere inzet van Dijstelberge. Ongetwijfeld heeft ze bij haar daad steun genoten, wellicht ook richting Google. Ze kon voortbouwen op het voorwerk van Jacqueline Wouters, Friedrich Eckhardt, Peter Anshof en ongetwijfeld vele anderen. 

 

 

 
Massenet
Le Poète et le Fantôme
Sandrine Piau, Le Concert de la Loge (Alpha)

Uitgelichte foto: Vivian Maier – bron en info
Muziek: Diapason – 2019-06

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.