Erger dan PVV

Children playing in the street (1939)


Toegevoegd juli 2019 en terug gedateerdEen wel geïnformeerd iemand telt voor twee. En Igor was geïnformeerd en hoe. Eveline van Donkelaar had het hem heel precies uitgelegd, al twee maanden geleden, de fascistische omkeertruc, waar ze zo bedreven in is. Het ging hem zijn verstand te boven waarschijnlijk. Hoe anders te verklaren dat hij de tweets van Tibaert niet kan bevatten?


Alphonse Scaf @Tibaert ·
Wat een gajes die figuren @huibree en @onedinline2010. Bovendien te dom om voor de duvel te dansen… cc @gavimensch @foaroan Erger dan #pvv


Vermoedelijk is Igor zo verheugd dat hij erkenning geniet van al die verlichte geesten dat hij in hun koor gaat meezingen, o zo dapper. Dat was na de gebeurtenissen die nu gingen plaatsvinden. Niet om op de zaken vooruit te lopen, die wist ik op de boven vermelde datum uiteraard ook nog niet, maar om te laten zien hoe simplistisch gedacht wordt, de goeden tegen de kwaden. Een soort nestwarmte zal het zijn. De buitenwereld boezemt dergelijke figuren angst in.Uitgelichte foto: Photograph: The Guardian – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.