De nuance, vervolg…

 

Cabinet of Dr. Caligari, c.1919

Poster by Theo Matejko & Marcell Vértes for the Vienna premiere

Ik wil niet op eieren lopen, ik wil ze kwijt….Zo begint Peter Anshof een stukje aan mij gewijd. De goeie man begrijpt enkele simpele zaken niet. Niet wat copyright inhoudt, niet wat stalken is, dat doet hij voortdurend zelf, en nog meer zaken niet. Als ik er nog een keertje voor in de stemming ben en wat tijd over heb kom ik op een en ander nog eens terug, want illustratief is het stukje, illustratief voor wat mensen denken zich te kunnen permitteren. Eigenlijk spreekt z’n TL al boekdelen en dat zou voldoende moeten zijn. Sinds de era Wilders is dat helaas niet meer zo.

De copie van zijn blog is op zijn verzoek geblokkeerd vanwege vermeende schending van het copyright. Hieronder het bericht van Google. Duidelijk zat en daarbij wil ik het voorlopig laten. Ook al omdat de era Wilders ten einde loopt. Mijn energie kan ik beter besteden dan aan non-valeurs. Zie z’n kreet op Twitter, zo doe je de waarheid geweld aan:


 


De e-mail van Google:

In overeenstemming met de bepalingen van de Digital Millennium Copyright Act (DMCA) is Blogger ervan op de hoogte gesteld dat bepaalde inhoud in uw blog inbreuk zou maken op het auteursrecht van anderen. Als gevolg hiervan hebben wij het bericht of de berichten weer de status ‘concept’ gegeven. (Als wij dit niet zouden doen, zouden we, al dan niet terecht, het risico lopen te worden vervolgd voor inbreuk op het auteursrecht. De URL of URL’s van het bericht of de berichten waarin de inbreuk zou worden gemaakt, staat of staan aan het einde van dit bericht.) Dat betekent dat uw bericht, en de afbeeldingen, links of andere inhoud daarin niet, verdwenen zijn. U kunt de inhoud in kwestie uit het betreffende bericht verwijderen en het bericht opnieuw publiceren, waarna het weer zichtbaar is voor uw lezers. Enige achtergrondinformatie: de DMCA is een wet op het auteursrecht in de Verenigde Staten die richtlijnen bevat over de aansprakelijkheid van online serviceproviders in het geval van inbreuk op het auteursrecht. Als u van mening bent dat u het recht heeft om de inhoud in kwestie te publiceren, kunt u verweer aantekenen. Zie http://www.google.com/support/bin/request.py?contact_type=lr_counternotice&product=blogger voor het aantekenen van verweer. De melding die wij hebben ontvangen, wordt door de service Chilling Effects online geplaatst op http://www.chillingeffects.org
Eventuele persoonlijke informatie wordt hierbij verwijderd. Dit is in overeenstemming met de Digital Millennium Copyright Act (DMCA). U kunt de DMCA-melding naar aanleiding waarvan wij uw inhoud hebben verwijderd, vinden door naar de zoekpagina van Chilling Effects op http://www.chillingeffects.org/search.cgi te gaan en de URL van het verwijderde blogbericht in te voeren. Als wij ervan op de hoogte worden gesteld dat u het bericht opnieuw heeft gepubliceerd zonder de inhoud/link in kwestie te verwijderen, zullen wij uw bericht verwijderen. Dit geldt als een overtreding door u. Herhaalde schendingen van onze Servicevoorwaarden kunnen leiden tot verdere actie tegen uw Blogger-account, waaronder het verwijderen van uw blog en/of het beëindigen van uw account. DMCA-kennisgevingen met betrekking tot de inhoud van uw blog kunnen ook leiden tot actie tegen alle bijbehorende AdSense-accounts. Als u juridische vragen heeft over deze kennisgeving, dient u zelf juridisch advies in te winnen. Met vriendelijke groet, het Blogger-team. Betreffende URL’s: [http://tibaert.blogspot.com/p/de-nuance-van-peter-anshof.html]

de update van het bewuste blog

 

 
3 gedachten over “De nuance, vervolg…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.