De lul

· fascisme, fotografie, justitie, kinderen
Auteurs

 

Chris Killip. Rocker and Rosie going home, Seacoal beach, Northumberland. 1984
bron
 
 
Fascisme in een notendop. Friedrich Eckhardt, een persoon die kindertjes uiteen dreigt te rijten, beschuldigt Tibaert voortdurend van pedofiele praktijken. Met hem  meerdere getrouwe aanhangers van Wilders. Inmiddels is de jacht op pedofielen een geliefde praktijk in die kringen, want wie kinderen niet beschermt is een gevaar voor de samenleving. Met een dergelijke benadering krijg je het volk op je hand en daar gaat het om. Vergeet verder niet dat in PVV kringen de profeet Mohammed afgeschilderd wordt als pedofiel, twee vliegen in een klap dus als je iemand brandmerkt als pedofiel wiens uitspraken je niet van pas komen. 
 
Eckhardt, voor wie het nog niet wist, een veroordeeld bedreiger van kinderen, kan nog steeds ongehinderd zijn gang gaan. Vorig jaar al heb ik een aanklacht bij de politie tegen hem ingediend zonder resultaat tot heden. Op Twitter hanteert hij een veelheid aan fake accounts en hij houdt er een blog op na. Vandaag reageert deze soldaat van Wilders n.a.v. een artikel in de Volkskrant als volgt:
Reageren is zinloos, het is in ieder geval weer genoteerd.

Ingevoegd bericht (25 juli 2017)Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: