De lul

· fascisme, fotografie, justitie, kinderen
Authors

 

Chris Killip. Rocker and Rosie going home, Seacoal beach, Northumberland. 1984
bron
 
 
Fascisme in een notendop. Friedrich Eckhardt, een persoon die kindertjes uiteen dreigt te rijten, beschuldigt Tibaert voortdurend van pedofiele praktijken. Met hem  meerdere getrouwe aanhangers van Wilders. Inmiddels is de jacht op pedofielen een geliefde praktijk in die kringen, want wie kinderen niet beschermt is een gevaar voor de samenleving. Met een dergelijke benadering krijg je het volk op je hand en daar gaat het om. Vergeet verder niet dat in PVV kringen de profeet Mohammed afgeschilderd wordt als pedofiel, twee vliegen in een klap dus als je iemand brandmerkt als pedofiel wiens uitspraken je niet van pas komen. 
 
Eckhardt, voor wie het nog niet wist, een veroordeeld bedreiger van kinderen, kan nog steeds ongehinderd zijn gang gaan. Vorig jaar al heb ik een aanklacht bij de politie tegen hem ingediend zonder resultaat tot heden. Op Twitter hanteert hij een veelheid aan fake accounts en hij houdt er een blog op na. Vandaag reageert deze soldaat van Wilders n.a.v. een artikel in de Volkskrant als volgt:
Reageren is zinloos, het is in ieder geval weer genoteerd.

Ingevoegd bericht (25 juli 2017)Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: