Op heterdaad betrapt

Alberto Corda: Parade at the Plaza de la Revolución – Cuba (1962)


Toegevoegd op 25 juli 2017 en terug gedateerdHoe bewijs je dat iemand niet deugt, de boel belazert, zaken doet die het daglicht niet kunnen velen? Dan ga je tewerk als deze “Defster”. Als trouwe vazal van Sandra Strieker zal hij ook niet anders willen en sluit de ogen voor alles wat niet in het scenario past. Vertaal dit eens naar de politiek en het wordt echt griezelig bij deze in wezen fascistisch ingestelde mensen.

Tibaert woont in Maastricht.
Strieker beweert dat ze door hem gehacked is. Is dat wel zo? Heeft ze dat aangetoond?


Uit een aantal gegevens wordt een volkomen bespottelijke constructie gemaakt met als conclusie: Tibaert heeft het Facebook van Strieker gehacked.

Idioot? Meer dan dat, gevaarlijk dom. Blindelings loopt het mannetje in zijn adoratie voor het “objectivisme” achter een vrouw aan. De plaatjes van hem vertellen tezamen een waanzinnig verhaal, uiteindelijk wel weer zeer amusant om de kachel mee aan te maken. Vervalste tweets rondsturen, “Defster” vindt dat de gewoonste zaak van de wereld. Zie de tweet over dat kogelvrijvest. 

Dankzij mij is @camelzzz suspended vermeldt deze dwaas ook nog vol trots. Tja, fascisten blijven een gevaarlijk en bedreigend volkje. Uitroeien van ongewenst is methode. Fysiek of anderszins. Enfin, kijk maar…

BREKEND, @Tibaert IS OP DE TOTALE PINOKKIO TOUR AANGEZIEN OP HETERDAAD BETRAPT IS OP FACEBOOK HACKEN, BEWIJS…

Gek, knettergek? Nogmaals, daar doe ik geen uitspraken over. Deze mensen lopen vrij rond en hebben stemrecht. Sandra Strieker mocht zelfs kandideren voor het Europees Parlement. Ach, voor een ieder die nog niet het denken verleerd is en weigert te dwepen met idolen zal haar slaafs volgen van Ayn Rand voldoende zijn om deze vrouw niet au sérieux te nemen en haar schandknaapjes vierkant uit te lachen.

Staat Sandra ergens voor? Ik verzeker u, nergens. Slechts het begeren van weelde en luxe hoe gering ook zal haar drijfveer zijn. Een vrouw zonder enige illusies. Vandaar hierboven een confrontatie met een Cubaanse, die niet een wapen draagt om haar bezit te verdedigen, maar de vrijheid en onafhankelijkheid van haar volk en land. We schrijven het jaar 1962.


Uitgelichte foto: Alberto Corda – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.