Op heterdaad betrapt

· fascisme, internet, justitie
Authors

 

Alberto Corda.Parade at the Plaza de la Revolución. Cuba, 1962
bron
Hoe bewijs je dat iemand niet deugt, de boel belazert, zaken doet die het daglicht niet kunnen velen? Dan ga je tewerk als deze “Defster”. Als trouwe vazal van Sandra Strieker zal hij ook niet anders willen en sluit de ogen voor alles wat niet in het scenario past. Vertaal dit eens naar de politiek en het wordt echt griezelig bij deze in wezen fascistisch ingestelde mensen.

 
Tibaert woont in Maastricht. 
Strieker beweert dat ze gehacked is. Is dat wel zo? Heeft ze dat aangetoond?


Uit deze gegevens wordt een waanzinnige constructie gemaakt: Tibaert heeft het Facebook van Strieker gehacked.

Idioot? Meer dan dat, gevaarlijk dom.


Blindelings loopt dit mannetje in zijn adoratie voor het objectivisme achter deze vrouw aan. De plaatjes vertellen tezamen een waanzinnig verhaal, uiteindelijk wel weer zeer amusant om de kachel mee aan te maken. Vervalste tweets rondsturen, “Defster” vindt dat de gewoonste zaak van de wereld. Zie de tweet over dat kogelvrijvest. 

Dankzij mij is @camelzzz suspended vermeldt deze dwaas ook nog vol trots. Tja, fascisten blijven een gevaarlijk en bedreigend volkje. Uitroeien van ongewenst is methode. Fysiek of anderszins.

Gek, knettergek? Nogmaals, daar doe ik geen uitspraken over. Deze mensen lopen vrij rond en hebben stemrecht. Sandra Strieker mocht zelfs kandideren voor het Europees Parlement. Ach, voor een ieder die nog niet het denken verleerd is en weigert te dwepen met idolen zal haar slaafse volgen van Ayn Rand voldoende zijn om deze vrouw niet au sérieux te nemen en haar schandknaapjes vierkant uitlachen.
Toegevoegd bericht (25 juli 2017)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: