Argeloos, als een grapje

Pierre Longeray: Nearly 1000 migrants lived in squalid conditions in the camp
Een echte vondst van Martin Bosma, quasi langs de neus weg wat vragen, zeggen of laten zien met de toon, ik weet het verder ook niet. Even omzien en je weet dat deze houding ertoe dient zich af te schermen, om nergens op hoeven in te gaan en steeds te kunnen blijven verwijzen naar een boodschapper. Je zult hem nooit horen over zaken die niet in zijn frame passen, een frame louter en alleen afgestemd op het verspreiden van angst en haat.

Vandaag berichtte hij:Schermafdruk 2016-08-05 16.55.36

 


In het bericht van Het Laatste Nieuws, waarvan hij de hyperlink doorgeeft, valt te lezen:

Sinds begin maart bivakkeren honderden migranten in het metrostation. Ze zijn voornamelijk uit Soedan, Eritrea en Afghanistan afkomstig. Al twee keer hebben de autoriteiten het illegale kamp ontruimd, maar de migranten keren telkens terug.

Apothekers uit Aleppo? Dergelijke infame koppelingen, die bovendien niets uitstaande hebben met dit voorval legt onze Martin graag. Weet het hoogopgeleide volk veel. Ze hebben dankzij hem wel vernomen dat ze zich als hoogopgeleid voordoen, die vluchtelingen. En zo is die cirkel weer rond.

IJzeren staven? Waar baseert hij dat op?

Forse rellen? Een rel, die vermoedelijk niet langer dan een minuut of 5 à 10 duurde en veel weghad van de welbekende supporters rellen bij voetbal. Informeer maar eens hoe het eraan toegaat bij de confrontatie PSG-Marseille.

Bosma geeft het bericht door op 17 april om 13.06. Waarschijnlijk is hij reuze in zijn sas dat HLN een verslag heeft over deze schermutselingen. Hij had er al een dag eerder over vernomen uit andere bron, een van zijn huisorganen. Zoiets wil ie niet laten blijken, dan klinkt het niet meer “onafhankelijk” en “objectief”. Hij wil steeds het gevoel meegeven, luister eens, ik verzin het niet en we weten het allemaal.

De hartsvriendin van Wilders was weer uit haar bolletje gegaan. Nog even en ze verklaart heel Parijs tot no go area. Ze meldt dat twee dagen eerder, u merkt het, wat lopen wij toch enorm achter in onze nieuwsgaring, there was a violent altercation between Muslim migrants under the subway at the Paris. Over dat “onder de metro” klinkt een beetje belachelijk, maar daar zullen we niet over vallen. Ze weet ook te melden dat het moslims waren die gewelddadig tekeer gingen. Maar wat als het nu toevallig christenen waren?

Look at Paris, zegt ze. And Obama wants to bring this here en laat vervolgens het filmpje zien van een buurtbewoonster die meteen de politie had gebeld en het voorval had vastgelegd, het filmpje waarmee ook HLN kwam:


Schermafdruk 2016-08-05 17.01.49Pamela Geller voorziet haar stukje met deze steekwoorden: Muslim Immigration Paris Jihad. De hyperlinks heb ik laten staan, dan kunt u uw hart ophalen aan de denkwereld van een hoog intellectueel gehalte waaruit Wilders en Bosma zich voortdurend laven. Vergeet de reacties onder het bericht van Pamela niet. Ze zijn leerrijk en een groot voorbeeld voor PVVertjes die naar argumenten zoeken:

– The Planet of the Apes has come to Paris.

– Why would anyone want to travel to Europe? Europe will lose billions on tourism!


– That’s what France gets for importing these animals. Their liberal muticulturist ideology doesn’t square with reality. Now they need to wake up and purge the Muslim scum and those that enable them.


Ze kunnen weer even vooruit. Al bij al, Bosma doet prima werk voor de beweging. Hij lijkt op een vrijwilliger van de ouwe stempel, zonder een enkele ambitie, zich opofferend voor de Leider. Een voorbeeld dat doet volgen. Je hoort het hem zeggen, ik ben ook maar een mens, maar heb het beste met iedereen voor. Beslist, dat denkt die man. Ook het fascisme kent zijn humanitaire waarden.Uitgelichte foto: Pierre Longeray – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.