De stad uitjassen

Angela Merkel voor de Nieuwe Kerk in Middelburg

Drie jaar geleden beleefde de Leider der Bataven, zo ziet hij zichzelf, een schitterende ontvangst in Volendam. De datum was geen toevallige, onuitgesproken gaf hij hiermee een salut af naar z’n grote voorganger. Edelgermanen hebben gevoel voor traditie en symboliek. 

Jammer dat iemand die zegt te strijden tegen Wilders mijn documentatie omtrent deze historische tocht heeft doen laten verdwijnen van internet. U kent haar wel, de huidige hoofdredacteur van het volledig in de marge gedrongen Krapuul, Ina Dijstelberge.

Wat zie ik nu tot mijn stomme verbazing? Het bericht uit 2013 is bewaard gebleven d.m.v. screenshots: Een verjaardag wordt gevierd.


HOE BRACHT DE LEIDER DER BATAVEN
20 APRIL 2016 DOOR?

 


 

 


Uitjassen… Hoe doe je dat? Als burgemeester heb je de politie ter beschikking. Vervelende bijkomstigheid, Merkel is een bevriend staatshoofd. Jaja, we worden bedrogen en verraden door de elites, zegt ie er al maar vast bij. Als Wilders weet heeft van bedrog en verraad moet hij ons vertellen waar, wanneer, door wie en hoe. Laat hij na met feiten te komen, collaboreert hij met bedriegers en verraders, gebruikt hij zijn kennis om in hun plaats een greep naar de macht te doen. Zijn oproep #kominverzet kan niet anders geïnterpreteerd worden.

U lacht? Over Hitler werd in de Sylvesternacht ’32-’33 ook nog hardop gelachen. Enkele weken later was het met de pret voorbij. Ik zou zo zeggen, justitie schroom niet en doe een onderzoek naar het staatsgevaarlijke opereren van de heer Wilders. Het materiaal door hem verspreidt op Twitter kan als basis dienen. Nooit zal gezegd kunnen worden we hebben het niet geweten.


Update februari 2017


Uitgelichte foto: © anp – Spotprent 21 februari 2017 – de Volkskrant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.