Af en toe komt Teun ongevraagd op bezoek…

Schaken in “gentleman style”
De man heeft rekenen geleerd, wiskunde, en dan stuurt hij een dergelijke tabel door. Is de man gek of een smeerlap, die willens en wetens goedgelovige, bange mensen een rad voor de ogen wil draaien? Voor beschuldigingen van het meest laakbare soort draait hij in ieder geval zijn hand niet om. Z’n activiteiten in mijn richting tonen dit al jaren aan.

Je kunt hem zien als het prototype van een PVV propagandist. Opvallend is wel dat zijn praatjes en die van zijn kameraden het effect hebben dat fascistjes van links tot rechts door de mand vallen, ook al noemen ze zich anti-fascist. 

Zo gaat hij te werk, o zo deprimerend. Een tijdje heb ik geprobeerd met hem van gedachte te wisselen, ondanks de ladingen vuil die hij in het verleden over me had uitgestort. Onbegonnen werk. Ten einde raad heb ik hem maar een blok gegeven. 

Overigens, die Saudi’s zijn nu juist onze beste vrienden, Teun. Ze hebben de stichting van de staat Israël mogelijk gemaakt, verspreiden haat en terreur en zijn een goede klant van onze wapenindustrie. Dan moet jij niet met bagatellen aankomen over een steniging. Is het je nooit opgevallen dat jouw Leider in alle talen zwijgt over de Saudi’s en het salafisme afdoet als wezenlijk aan de islam? 

Ook dit RT Teun. Merkwaardig… 


TEUN heeft toegevoegd,


Ook aan het genieten?

 

BIJLAGE: Teun 22 april 2016

 


Uitgelichte foto: Schaak – bron foto

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.