Mag ik even voorstellen, een tipgeefster….

Egel
Dacht u werkelijk dat ze het een fluit interesseert waarheen ons land afdrijft? Och ja, ze stonden aan de goede kant, deze lafaards en slapjanussen, kunnen ze later zeggen. En o jee, hij noemt ons antisemiet. Doen ze uitgerekend tegen mij ook, nee niet Bart Schut, maar lieverdjes van de Krapuul sekte. Wat fascisme is begrijpen ze nog steeds niet omdat ze nog in de ontkenningsfase zitten. Die duurt bij hen lang, vreselijk lang. Nog steeds heb ik geen antwoord op mijn vragen uit 2012, dus al van meer dan vier jaar geleden. Is het zo moeilijk voor ze? 


“Bewijs”, “vieze spelletjes”, “ik begreep het niet”, “vieze woordjes”, “durf je nog te komen”… Leugenaars, raddraaiers, regelrechte smeerlappen, die geloven ze, die steunen ze. Krapuul…
Daarin herkennen ze zich.

Maar o dat naakt…
Geen vieze woordjes, geen vieze plaatjes. Naakt moet functioneel zijn… Laat uw fantasie maar zijn gang gaan, ik geef slechts de door André geuite opvattingen weer. Nee, op Frontaal Naakt reageer ik niet, zei de man ook. U ziet het. Bart Schut en Esther Voet, twee van de vele personages die ze bij Krapuul in het vizier hebben passeerden op het weblog van Breedveld de revue, dus dat mocht niet onvermeld blijven, dus er toch een tweet tegen aangesmeten. U leest het, voor hem was het genieten geblazen, de man die ooit stukjes schreef dankzij tipgeefster Sjaakie. Sjaakie, ook een strijder tegen alles wat vies en voos is, met speciale aandacht voor Demmink, afgelopen week volop in beeld. 

Een zeer speciaal span, die Sjaakie en André, nooit te beroerd om iemand in een kwaad daglicht te stellen. Tot op de dag van vandaag moet ik het ontgelden. En serieus, de reden is me nog steeds niet duidelijk. Ik ga eens opnieuw met hun spul aan de slag, want het waar rook is is vuur heeft voor mij, ook dankzij hen, toch wel uitzonderlijke proporties aangenomen. Deze week kwam André met het bericht dat ik een oproep deed om iemand te verkrachten. Ben ik dan toch een psychopaat, zoals men in zijn kringen al langer veronderstelde? Of wordt het hoog tijd om strafvervolging te laten instellen tegen deze lieden?

Om de zaakjes netjes op een rij te zetten, ben ik begonnen wat TL’s van de betrokkenen vast te leggen waarin Tibaert figureert.

Hier alvast enkele van Sjaakie, u zei stalken?


Naar deze drie personen heb ik deze week een bericht gezonden. Geen reactie, dat spreekt onderhand vanzelf. Ze zijn in ieder geval geïnformeerd:


Update februari 2017


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.