Mag ik even voorstellen, een tipgeefster….

· fascisme, internet, justitie, sexualiteit
Auteurs

Dacht u werkelijk dat ze het een fluit interesseert waarheen ons land afdrijft? Och ja, ze stonden aan de goede kant, deze lafaards en slapjanussen, kunnen ze later zeggen. En o jee, hij noemt ons antisemiet. Doen ze uitgerekend tegen mij ook, nee niet Bart Schut, maar lieverdjes van de Krapuul sekte. Wat fascisme is begrijpen ze nog steeds niet omdat ze nog in de ontkenningsfase zitten. Die duurt bij hen lang, vreselijk lang. Nog steeds heb ik geen antwoord op mijn vragen uit 2012, dus al van meer dan vier jaar geleden. Is het zo moeilijk voor ze? 

“Bewijs”, “vieze spelletjes”, “ik begreep het niet”, “vieze woordjes”, “durf je nog te komen”… 

Leugenaars, raddraaiers, regelrechte smeerlappen, die geloven ze, die steunen ze. Krapuul…

bron


Maar o dat naakt…Geen vieze woordjes, geen vieze plaatjes. Naakt moet functioneel zijn… Laat uw fantasie maar zijn gang gaan, ik geef slechts de door André geuite opvattingen weer. Nee, op Frontaal Naakt reageer ik niet, zei de man ook. U ziet het. Bart Schut en Esther Voet, twee van de vele personages die ze bij Krapuul in het vizier hebben passeerden op het weblog van Breedveld de revue, dus dat mocht niet onvermeld blijven, dus er toch een tweet tegen aangesmeten. U leest het, voor hem was het genieten geblazen, de man die ooit stukjes schreef dankzij tipgeefster Sjaakie. Sjaakie, ook een strijder tegen alles wat vies en voos is, met speciale aandacht voor Demmink, afgelopen week volop in beeld. 

Een zeer speciaal span, die Sjaakie en André, nooit te beroerd om iemand bloot te stellen. Tot op de dag van vandaag moet ik het ontgelden. En serieus, de reden is me nog steeds niet duidelijk. Ik ga eens opnieuw met hun spul aan de slag, want het waar rook is is vuur heeft voor mij, ook dankzij hen, toch wel uitzonderlijke proporties aangenomen. Deze week kwam André met het bericht dat ik een oproep deed om iemand te verkrachten. Ben ik dan toch een psychopaat, zoals men in zijn kringen al langer veronderstelde? Of wordt het hoog tijd om strafvervolging te laten instellen tegen deze lieden?

Om de zaakjes netjes op een rij te zetten, ben ik begonnen wat TL’s van de betrokkenen vast te leggen waarin Tibaert figureert.

Hier alvast enkele van Sjaakie, u zei stalken?

@occupyfabeltjes: oktober 2011 – augustus 2014

@dutchwhitequeen: november 2012 – juli 2014

@nta_amsterdam: oktober 2012 – juli 2013 

@occupyadam: januari 2012 – juli 2013

@jajwouters: maart 2011- april 2013

@jacquelinewxxx: maart 2013 – april 2016 


Naar deze drie personen heb ik deze week een bericht gezonden. Geen reactie, dat spreekt onderhand vanzelf. Ze zijn in ieder geval geïnformeerd:

Demmink en eerroof…update februari 2017Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: