Het ziet niet uit…

· internet, justitie
Authors

 

Schermafdruk 2017-12-05 05.00.44

NYC, Bowery & Bleecker Street, Photo © Edward Grazda, 1981

 

O, wat was Eveline van Donkelaar in haar sas met Tibaert. Ze dacht iemand gevonden te hebben die het vuile werk voor haar opknapte, iemand ook waarvan ze onder de indruk was, moet ik nu aannemen. Een tijdje later moest ze ervaren waar haar grenzen lagen aan kennis, informatie en culturele bagage. De grootste domper voor haar, Tibaert wenste niet haar directieven op te volgen.

Gewoon een simpele illustratie hoe ze toen en nu nog steeds te werk gaat. Ongeremd brutaal met de wetenschap dat er genoeg goedgelovigen zijn die in haar smeerlapperij trappen. Mijn vrouw heeft me meteen gewaarschuwd voor haar, haar mensenkennis is groot. U weet hoe mannen zijn, weten het altijd beter en in mijn geval, ik ga altijd uit van vertrouwen tot het tegendeel bewezen is. Nou, dat is in haar geval wel overduidelijk gebleken, beginnend met die absurde scène op de Maastrichtse Markt.

Enkele weken eerder had ze me deze schunnigheid aangeboden om er wat mee te doen. Ik toon het zoals ik het kreeg met de bewuste foto apart toegevoegd. Wat ik ermee aan moest is me nog steeds een raadsel. Ze noemde het een Nazi Tweet. Had ik soms een vergelijking moeten trekken met nazi karikaturen, met besneden joden? Zolang ik rapporteer doe ik dat praktisch uitsluitend over mensen die onder Tibaert opduiken. Om Twitter politie te gaan spelen op m’n oude dag, ik denk er niet aan. Bovendien, dat mens heeft zelf een blogspot…

Schermafbeelding 2013-11-21 om 00.09.47

Schermafbeelding 2013-11-21 om 00.30.09Schermafbeelding 2013-11-21 om 00.30.38Schermafbeelding 2013-11-21 om 00.31.05Schermafbeelding 2013-11-21 om 00.31.30

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: