De nuance van Peter Anshof

Jon Crispin: 400 patient suitcases found in the attic of the abandoned
Willard Asylum for the Insane in New York 

Crispin beautifully documents and details the few things left behind by the patients on his blog.
The entire project is being uploaded to this website.
Als ik me goed herinner was Peter Anshof de eerste die de heldendaad verrichtte om via een klacht bij Google een bericht op dit weblog te laten verwijderen. Het bericht staat hier nu opnieuw per 12 december 2013. Aan het origineel werd later nog een “ingekomen” bericht toegevoegd onder de naam Tijl Uilenspiegel. Het bevatte het aan Tibaert gewijde biografietje van Dirk Hartman.  Een consequente regel heb ik steeds gevolgd, zoveel mogelijk alles tonen wat over Tibaert ten beste wordt gegeven puur om te laten zien hoe politiek wordt bedreven met oneigenlijke middelen. Dat houdt onder meer in dat ik bepaalde weblogs reproduceer in al hun naaktheid, zonder er mee te rommelen, uitsluitend onder het motto: kijk en oordeel zelf. Ook met het oog op manipulatie, weghalen, weer bewerkt terugzetten etc., met of zonder de oorspronkelijke reacties.

Een enkele maal heb ik een uitzondering gemaakt voor stukjes van Alexandra Strieker, Friedrich Eckhardt en Ina Dijstelberge, om de context te tonen van waaruit zij handelen, respectievelijk Ayn Rand en Tea Party, fascisme en neo-nazisme en tot slot naar eigen zeggen, ecologie, anarchisme en feminisme. Zonder uitzondering teksten van een bedroevend gehalte. Hier en daar heb ik die stukjes van kanttekeningen voorzien met de leidende gedachte dat het niet gekker moet worden met de reactionaire krachten in ons land, ook al noemen ze zichzelf links. Maar u begrijpt het al, zoiets is tegen het zere been van dergelijke lieden, met als gevolg legio klachten bij Google met als uiteindelijk resultaat dat de oorspronkelijke weblogs van Tibaert verdwenen zijn.

Van de nood een deugd gemaakt met hieronder een voorbeeld. De tekst van het oorspronkelijk bericht van Anshof staat er nu via een bijna onleesbaar screenshot in. De becommentarieerde tekst staat hier.

Bij deze ook een oproep. Wilt u dat de blogspots weer terugkomen, wees dan zo vriendelijk om dat even bij Google te melden. Voor mij een enorme tijdbesparing ook. Bedenk dat Eveline van Donkelaar (@gavimensch) en Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx en haar klonen) met assistentie momenteel druk bezig zijn alles van Tibaert op internet te doen verdwijnen. Zij hebben er het grootste belang bij dat hun schanddaden niet meer getoond worden. Kwalijker is dat zo weer een stukje openbaarheid verloren gaat en fascisme weer punten scoort.


Ik wil niet op eieren lopen, ik wil ze kwijt….

Twitter-block

Schermafbeelding 2013-12-12 om 19.02.36

 

Over dit bericht

 

 1. Anna Kalasjnikov 06.29.12 / 15:00
  Idioten block ik altijd Twaps. Die Tilbaert is zo’n idioot, evenals Wilders_ is_ Mavo. Beide lijden aan een obsessie. Ook ter rechterzijde van het politieke spectrum bevinden zich idioten. Die block ik ook, anders blijven ze maar je TL vervuilen, ook als je ze niet volgt. (RT’s van hun fans) Dat twitter moet tenslotte wel een beetje leuk blijven, toch?
  Tja en dan zijn er ook nog de moreel superieuren die anderen voortdurend de maat nemen maar zelf niet tegen kritiek kunnen. Die zijn kampioen in het uitdelen van een block. Die zijn pas echt triest.
  Dus blog en block jij maar gewoon door, zoude ik zeggen. ;-)
 2. A.J. 06.29.12 / 15:16
  Ik sluit me aan bij Anna, de vrouw met het (gebroken) geweertje ;-)
 3. Jochem 06.29.12 / 16:28
  Soms is een block op z’n plaats.
  Tibaert en Wilders_is_MAVO zijn geen idioten. Wel hebben ze inderdaad een beetje een obsessie, maar naar mijn mening zijn obsessies niet per se verkeerd (ik ben zelf ook een obsessief persoon en dat heeft voor mij voordelen).
  Ik begrijp ze wel. Tibaert zegt niet zomaar wat. (Wilders_is_MAVO is gewoon een beetje puberaal, voor zover ik kan oordelen.)

 Een ps 27 november 2014


Vorig jaar omstreeks deze tijd verdween door toedoen van Ina Dijstelberge onder het mom van “auteursrechtenschending” al het materiaal op mijn blogspots. Over 2013 had ik geen copieën ter beschikking zodat mijn geestelijk eigendom in een klap weg was. Ook alle bewijslast tegen de malversaties van met name Jaqueline Wouters en Eveline van Donkelaar was weg. Het heeft me de nodige tijd en moeite gekost dit laatste enigermate te herstellen. Het op een apart weblog “internetarchief-plus” plaatsen van TL’s en screenshots dient daartoe. Terzijde: het is bijzonder grappig om te zien hoe Rooie Ina zich in alle bochten wringt om haar daad te verdoezelen op een speciaal doortoe aangemaakt weblog. Ze is er zelfs toe overgegaan om mij de toegang te blokkeren tot dit absurde Tibaert blogje. Wenselijk zou zijn dat ze haar energie niet stak in het recht buigen van kromme zaken maar alles in het werk zou stellen om haar wandaad te herstellen. Echter, exact als fascisten te werk gaan, zo doet zij dat ook, ze kiest voor de vlucht naar voren en neemt een loopje met de feiten. Ze vallen gelukkig weer te zien en het proces valt te reconstrueren.

Door het “herstellen” van wat verloren was zie ik ook dat bovenstaand bericht een update is. Dat was ik vergeten te vermelden bij het inderhaast terugzetten van mijn oude berichten (die ik nog wel ter beschikking had) op dit weblog. De update stamt van 12 december 2013.

Zie ook:


Uitgelichte foto: Jon Crispin – bron

2 gedachten over “De nuance van Peter Anshof

 1. Een interessante opmerking op
  http://www.maxkeiser.com/2014/09/dutch-state-broadcaster-nos-caught-manipulating-putin-interview/#comments
  maakte dat ik ging zoeken naar Peter Anshof en toen kwam ik tevens hier terecht. Mij bekruipt een deja-vu gevoel dat ik dit haast psychopathologische getreiter eerder heb gezien…
  Wie wie treitert is me niet helemaal duidelijk maar mijn laptop gaat maar weer eens uit.
  De tijd dat Internet een medium was vol met intellectuele pionieren is allang voorbij. Zoals op het wereldtoneel nemen geld en gebrek aan empathie het over…

  Jongeluy

  1. Ik sluit me aan bij je slotzin. Met de instelling van ik draag een steentje bij kom je niet ver, integendeel, je kop moet eraf. Nonvaleurs willen en maken de dienst uit. Het is niet anders.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.