Afgedankt… En wie gaan er over lijken?

Robert Doisneau: Le vélo de Tati (1949)
Ina ontvolgt Eveline, Eveline ontvolgt of blokt zelfs, dat weet ik niet zeker, Sjaakie… Bedankt voor de geleverde diensten voor smerige zaakjes. zo ongeveer zit het in elkaar bij deze dames.

Voor mij de meest walgelijke van dit drietal blijkt achteraf Ina te zijn. Schaamtelozer dan schaamteloos. Mijn naïviteit met betrekking tot deze vrouw is me zuur opgebroken. Prachtig toch dat die blogspot verdwenen is, heeft ze toch maar mooi gefikst denken en zeggen een paar minne kereltjes bij Krapuul. 

Vanwege mogelijke juridische nasleep van een aantal affaires op Twitter ben ik nu TL’s aan het terugzetten die verdwenen waren. Zeer storend zijn de dode linkjes, lastig is het nu de bijbehorende weblog berichten terug te vinden. Maar u weet, “elk nadeel heb zijn voordeel”. Eentje is dat ik dat oude spul weer onder ogen krijg en ik val van de ene verbazing in de andere over zoveel goorheid en gemeenheid. 

Een voorbeeld:


bron: weblog Jacqueline Wouters

 Het is maar Twitter ben je geneigd te zeggen: “Valselijk beschuldigen van diverse politici het aanzetten en aanvallen zoals bv tegen Wilders met fake accounts haat tweets tegen joden antisemitisme en haat smaad en stalking jegens vrouwen.” Als illustratie dient pure waanzin van een vrouw die bij alles wat ze zegt bedrog pleegt. Werkelijk een kunststukje op zich. In die twee verklaart Eveline van Donkelaar haar hele handelwijze. Ze passen exact in haar tactisch spelletje vanaf oktober 2012. En lees eens wat Sjaakie als toelichting te melden heeft… Tja, Ina, Huib en Arnold, alles komt in een andere vorm terug.

Denk niet dat het bij deze vrouwen om mijn persoon gaat. Ik ben slechts doelwit omdat ik hun vieze streken laat zien. Als het zo te pas komt zal ik in de toekomst sporadisch voorbeelden laten zien hoe deze en andere tweeps  menen huis te moeten houden op internet. Meest bekrompen kleine zielen, verzeker ik u, die dankzij de multiplicator Twitter denken hun ego op te vijzelen, een soort van self-tracking als het ware.

De TL’s waardoor ik op deze gedachten kwam:

Zie verder nog @FemkeHalsema Tibaert waarin ene Rob van Kan iets over me te melden had, maar er kennelijk niet voor uit durft te komen. Mei 2012 was dat.
Anderhalf jaar later weet het manneke te melden dat ik Dijstelberge zou stalken. Als je niets anders meer weet roep je stalken en over relevante zaken als het plegen van censuur hoeft niet meer gesproken te worden. Het reppen over stalken is van dezelfde orde als indertijd de knieschoten en de kopvoddentax van Wilders. Het speelterrein is bepaald al het overige doet er niet meer toe. Wilders is er politiek groot mee geworden met deze fascistentruc par excellence, maar dat begrijpt Rob niet, weet ik.


Laatste update juli 2019

Voor een min of meer compleet overzicht van alle gegevens omtrent Tibaert:
INDEXUitgelichte foto: Robert Doisneau

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.