Afgedankt… En wie gaan er over lijken?

Auteurs
Le vélo de Tati
Robert Doisneau, 1949
Ina ontvolgt Eveline, Eveline ontvolgt of blockt zelfs, dat weet ik niet zeker, Sjaakie… Bedankt voor de geleverde diensten voor smerige zaakjes. zo ongeveer zit het in elkaar bij deze dames.

Voor mij de meest walgelijke van dit drietal blijkt achteraf Ina te zijn. Schaamtelozer dan schaamteloos. Mijn naïviteit met betrekking tot deze vrouw is me zuur opgebroken. Prachtig toch dat die blogspot verdwenen is, heeft ze toch maar mooi gefikst denken en zeggen een paar minne kereltjes bij Krapuul. 

Vanwege mogelijke juridische nasleep van een aantal affaires op Twitter ben ik nu TL’s aan het terugzetten die verdwenen waren. Zeer storend zijn de dode linkjes, lastig is het nu de bijbehorende weblog berichten terug te vinden. Maar u weet, “elk nadeel heb zijn voordeel”. Eentje is dat ik dat oude spul weer onder ogen krijg en ik val van de ene verbazing in de andere over zoveel goorheid en gemeenheid. 

Een voorbeeld:

bron: weblog Jacqueline Wouters


Die tweets van Eveline van Donkelaar hebben het in zich. In die twee verklaart ze haar hele handelwijze, dat is mooi meegenomen. Wat een loeder… Ze passen exact in haar tactisch spelletje vanaf oktober 2012. Voor een leugen meer of minder draait ze haar hand niet om. En lees eens wat Sjaakie te zeggen heeft… Tja, Ina, Huib en Arnold, alles komt in een andere vorm terug.

Denk niet dat het bij deze vrouwen om mijn persoon gaat. Ik ben slechts doelwit omdat ik hun vieze streken laat zien. Als het zo te pas komt zal ik in de toekomst sporadisch voorbeelden laten zien hoe deze en andere tweeps  menen huis te moeten houden op internet. Meest bekrompen kleine zielen, verzeker ik u, die dankzij de multiplicator Twitter denken hun ego op te vijzelen, een soort van self-tracking als het ware…

De TL’s waardoor ik op deze gedachten kwam:

Ina Dijstelberge – 24 mei – 8 december 2013
Elsingh1st – 9 december 2013
Zoeklijst Tibaert 16 december 2013
Huibree – 30 januari – 2 februari 2014
Arnold van der Kluft – 12 februari 2014

Zie verder nog @FemkeHalsema Tibaert waarin ene Rob van Kan iets over me te melden had, maar er kennelijk niet vooruit durft te komen.

 

update 22 augustus 2016

Voor een min of meer compleet overzicht van alle gegevens omtrent Tibaert: INDEX. 

1 reactie

Comments RSS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: