Ga eens dood. Vieze stalker.

George Grosz: Daum Marries her Pedantic Automaton George (1920)
Met leugens leer je leven en ze maken veel duidelijk. Alexandra Strieker (@kassandra_troy) bijvoorbeeld met haar hersenspinsel dat ik haar Facebook gehackt zou hebben. Ze deed zelfs aangifte. Uiteraard geseponeerd. Dirk Hartman met zijn “biografie” over mij, die een eigen leven ging leiden via Peter Anshof en Eveline van Donkelaar (@gavimensch). Grappig in dit verband, Eveline dacht mij eerst te kunnen gebruiken om een rekening te vereffenen met Anshof. 

Schending van auteursrecht. Wederom Anshof, maar tevens Friedrich Eckhardt en Ina Dijstelberge. Jacqueline Wouters overtrof alles en iedereen. Ik zou haar Twitter accounts hebben doen opschorten en haar Operablog doen weghalen. Van een leugentje meer of minder is Sjaakie niet gebarsten. Gretig werden haar leugens ondersteund door Huib Riethof (@huibree). In een moeite door verzon hij er nieuwe bij. 

George Grosz
Costume design for the play “Methusalem” (1922)

Dood gewenst heb ik die Riethof niet, nou nee, maar wat kan die vent liegen, schaamteloos liegen. Wat vooral frappeert hij wordt nog geloofd ook. 

Huib Riethof, de man die ooit in een college stapte tegen de wil van zijn partij. Ik noem dat politiek bedrog van de eerste orde. Na een half jaar was voor hem de pret voorbij.  Nu jammert hij, met een tweede huisje in Bulgarije, dat hij op een houtje moet bijten, de opleiding van zijn kind(eren) nauwelijks kan betalen terwijl hij zich 24/7 had ingezet voor Amsterdam. Ook vermeldt hij met trots dat nog altijd een stuk van hem over stadsvernieuwing op het ministerie voor RO en Volkshuisvesting  (of hoe het tegenwoordig heet) rond circuleert. Dat moet dan toch wel zeer buitengewoon zijn. Jammer, het stuk valt niet te achterhalen. 

Laat ik het zo zeggen, deze man schept zijn eigen waarheden. Hij formuleert het aldus: “Ik haal de geschiedenis in.” Ik noem hem een bedrieger, lasteraar en en non-valeur en ik denk dat hiermee de lading wel gedekt is. Iemand die collaboreert met ene Friedrich Eckhardt danwel Dirk Hartman om iemand het zwijgen op te leggen kan niet deugen. Iemand die een persoon bestempelt als alcoholist, zegt dat hij nauwe banden heeft met de pedofiele scène zonder een greintje bewijs aan te dragen en meer van dat fraais, deugt niet. 

Deze man presteerde het vriendinnen van mij op Twitter op de meest grove manier te beledigen. Over  Sjaakie Wouters heb ik nooit een onvertogen woord uit zijn mond gehoord. Over Van Donkelaar trouwens ook niet. Ze was een “goed mens” zei de man van leugen en bedrog. Kortom, een vies manneke.

Enfin, lezers van mijn blogs weten het, de man is onverbeterlijk en hij heeft aanhang. Mensen rond de site Krapuul hangen aan zijn lippen, Ina Dijstelberge en André de Raaij (@vanovernaar) voorop. Hun gedrag zoals ik het heb moeten ervaren doet in alles denken aan dat van fascisten. Het begint met kleineren en eindigt met een zeer bijzondere vorm van uitroeien. Internet maakt dit mogelijk. 

De Ewig Gestrigen die menen alsnog een strijd te moeten voeren die hun voorvaders niet aangingen, die er te bang en te laf voor waren, doen het nu zo. Wilders is hun dankbaar, zeer dankbaar. Zie maar wat ze met hun Gefolgsleute ondernemen als ze op een leugentje betrapt worden.

Leesvoer over Huib Riethof… Er komt nog meer!

Pedanterie? Lees de weblogs van Huib Riethof en André de Raaij…


Afbeeldingen: George Grosz

Een gedachte over “Ga eens dood. Vieze stalker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.