Vals en valse bronnen

Syrië
Zoals vroeger aan de dorpspomp de laatste nieuwtjes werden verteld, kunnen vrouwen ons nu via internet het grote wereldnieuws verkondigen, goed geïnformeerd als ze waren en zijn. Als ware Kassandra’s verkondigen ze daarbij in een moeite door al het onheil dat ons te wachten staat. Kindjes gaan hun zeer ter harte. Door dat te zeggen menen ze ze al geholpen te hebben.

Goede vrouwen zijn het. Denken ze. Tibaert houdt zich liever aan de feiten…

Zo maar een TL opgevist bij een van die Kassandra’s, Sandra Strieker. Kunt u het volgen wat ze beweren? Ik niet en ik wil het ook niet… Ik noem wat zij doen misbruik maken van het leed dat mensen en kinderen in het bijzonder treft. Hebben ze ooit een poot uitgestoken voor kinderen die de dupe zijn van ellende, mede veroorzaakt door de levenswijze die ze zelf wensen te voeren? 

Deze laatste woorden zullen ze niet begrijpen en juist daar zit hem de kneep. Ik noem deze vrouwen vals, vals in hun medeleven, vals in wat ze te berichten hebben, vals in hun houding naar mensen toe die hen een tikkeltje wijzer zouden kunnen maken. Ze denken nog steeds dat ze aan de dorpspomp staan. En maar roddelen, en maar verdacht maken… Gestoorde geesten?
Het artikel waarop ze reageren en de TL.

Moet je nu lachen of huilen, dagelijks verspreiden ze fake news, maar andermans bron vertrouwen ze niet. Waarom niet? Sjaakie weet het:


“Ik heb al zoveel dode kindjes voorbij zien komen die eerder ook al in #pallywoord gebruikt werden #Syria.”

“Die ene video van dat jochie dat een jong meisje red is ook vals trouwens.” 


Vies wijfje, die Sjaakie van Demmink, toch?Bron uitgelichte foto onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.