Gestoorde geesten…

Auteurs
Lily Cole in The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)De werkelijk gestoorde geesten op internet richten veel schade aan. Dat is zeker. Nogmaals, voor wie het niet zo gevolgd heeft, hier een stukje van de grootste dwaas die ik op Twitter heb leren kennen, Sjaakie. Ze heeft haar bericht herhaaldelijk bewerkt en heeft het nog steeds, neem ik aan, op haar blog staan.

De onverlaat bij mij uit de buurt heeft optimaal gebruik gemaakt van de diensten van deze vrouw. Inmiddels heeft ze haar bij het oud vuil gezet na bewezen diensten. Ze ruimt graag op, deze o zo meelevende haatoma @gavimensch… Dat ze nog over kinderen durft te reppen vind ik hoogst kwalijk. 

Na een jaar kon de haatoma oogsten met steun van het Krapuul volk… Huib Riethof, Ina Dijstelberge, André de Raaij stonden haar in haar hetze tegen Tibaert bij en ze deed aangifte tegen Tibaert. Werkelijk waar. 

Een van de grappen is, ik zeg het nog maar eens, dat Sjaakie, het bewuste Opera blog zelf had weggehaald. Ze verhaalt er in haar epistel over. Hoogst betrouwbaar is, zei haar vriend Riethof over haar… Goudeerlijk. 

Sjaakie kreeg de stille opdracht, moet ik aannemen, verder haar mond te houden over Tibaert cs terwijl Ina het stokje van haar overnam met als resultaat een blog volledig aan Tibaert gewijd. 

Tezamen dus drie vrouwen, stuk voor stuk vrouwen die ogenschijnlijk niets bijdragen aan onze samenleving afgaande op Twitter, die wel het onderste uit de kan haalden om Tibaert te beschadigen, in diskrediet te brengen en zo mogelijk helemaal van internet te doen verwijderen. Zijn deze vrouwen tekort gekomen in de liefde, te kort geschoten in het schenken van liefde? Nemen ze ergens wraak op? 

Begrijpen die het kan… Geen haarbreed heb ik dit drietal in de weg gelegd en was steeds bereid ze te helpen, dat ook. Dank hoef ik niet, maar dit resultaat? 

De reproducties. Na Sjaakie geef ik het woord aan Eveline van Donkelaar. tibaert blogspot


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: