Een godvergeten idioot?

Une place de marché (c.1950)
Stel je voor een waarheidscommissie zou zich over de zaken moeten buigen, die ik heb meegemaakt op internet. Een voor een zouden al die figuren die me zwart hebben gemaakt en naar de hel gewenst een verhaal ophangen dat druipt van leugens en laster. Ze zouden elkaar op werkelijk alle fronten tegenspreken. Was er niet deze documentatie en het “diepe internet” niemand die begaan is met waarheidsvinding zou weten waar te beginnen en wat er van te denken. Tja, als zoveel mensen hun beklag doen over een persoon, dan moet er toch wat aan de hand zijn, maar wat? 

Mij blijft het verbazen dat mensen bewust de waarheid verkrachten, veelal om iemand schade toe te brengen tot eigen profijt, ook al is deze immaterieel van aard, zoals in de casus Tibaert. Alhoewel, helemaal zeker daarvan ben ik ook niet. De dame die hieronder aan het woord komt zag al een grote schadeloosstelling in het verschiet na haar aangifte en ik zou in de goot eindigen. Waarom doen ze dat? Voor de goede (politieke) zaak? Die is op de lange termijn slechts met eerlijk opereren gediend. 

Tot vervelends toe heb ik aangegeven dat ik laat zien wat mensen zich durven te permitteren op internet, anoniem of niet. Het idee was ingegeven door de ervaring met een familie, en die heb ik voortgezet toen ik op Twitter overstapte. Voor mezelf kan ik instaan, voor anderen niet. Me verdedigen tegen valse aantijgingen, smaad en laster, leugens en bedreigingen hoef ik me niet. Aan mij is niet de bewijslast.

Al te gortig werd het toen iemand luidkeels ging verkondigen over bewijs te beschikken, dat er niet kon zijn. Dat is al bijna vijf jaar geleden en hij is er nooit op terug gekomen. Het betreft, en dat maakt dit voorval zo pikant, een oud-wethouder van Amsterdam. Om die functie te verkrijgen had hij politiek verraad gepleegd aan zijn partij. Die leed daardoor beslist schade, zeker wat de geloofwaardigheid betreft. De schade die ik door zijn grove leugens en smaad heb geleden is groot in tijd en inspanning gemeten.

Echter, ik kan iedereen recht in de ogen kijken, dat is het me waard en ik hoop iedereen de rug te sterken die met dergelijke akkefietjes te maken heeft. Vele malen belangrijker is de politieke les die te trekken valt. Woord en daad klappen vaak mijlenver uit elkaar, oprechtheid is ver te zoeken. Waarom? Waarom toch? Kunt u met leugens en bedrog leven? 

Tati: Jour de fête (1949)
Nee, wel een godvergeten doortrapte en schunnige smeerlap en haar kameraden op internet. Ze is een fascist van het zuiverste water, bruine stinkende drab dus, rechtstreeks uit haar eigen riool. Want wat zie ik nu terug? 

Vorig jaar eind augustus wist deze alom gevierde haatoma dit te melden: “Weet ik. Heeft ie mezelf verteld toen ie die lijsten maakte” als reactie op: “Laat het even duidelijk zijn dat het fake acc @ kutje13 uit de zieke brein van stalkclub tibaert komt!”. Het ging over @kutje13. Dat kan niet missen. 

Iedereen die de affaire Sjaakie een beetje kent weet dat ene Arnold en ene Huib zich breed maakten om haar te beschermen door haar van dader tot slachtoffer te bestempelen. Ze loog een eind weg, dat begreep iedereen die nog bij volle verstand was. Pas toen dook die fameuze account op waarvan ik een bericht RTte. Ik heb het geweten. Maar dat is een ander verhaal. 

Onze haatoma had me toen al lang en breed geblokt op Twitter vanwege iemand waarmee ze graag een spelletje speelde, een veroordeelde alcoholist. Hij had het koningshuis bedreigd. Zijn naam stond bij mij op een lijstje van lieden die vooral uitblinken in schelden en het verspreiden van laster en smaad. Toen ik het ook nog waagde haar van repliek te dienen over een stompzinnig verslag van een gebeurtenis waarbij ik betrokken was, brak voor haar de hel los en kreeg ik een scheldkanonnade van haar over me heen aan de telefoon. 

Tussen haakjes, dat telefoontje ging niet over André de Raaij. Hem komt wel de eer toe @kutje13 ontdekt te hebben om die wetenschap te misbruiken en in zijn tegendeel te doen verkeren, terwijl hij wist dat Tibaert hier part nog deel aan had. Over pedofilie geen stom woord uit zijn mond, op de site Krapuul niet, toen het uitgerekend in die periode over dat onderwerp ging, en vervolgens niet op Twitter, waar, en dat wist hij, Wouters, zijn tipgeefster op die site, melding maakte over Ed van Thijn. 

6 november 2012


Enkele weken later dook dus die fake-account op.  Hij heeft het me zelf verteld… Nee, deze vrouw is niet gek, maar door en door doortrapt. 

Bijna een jaar later sprong die Arnold daar weer gretig op in. De Dienst… Hoe achterlijk ben je dan wel niet? Nee hoor, die vent is niet achterlijk. Achteraf bezien, en dat is aantoonbaar, is die De Raaij zo mogelijk nog doortrapter dan Van Donkelaar. Stijf hield hij lange tijd zijn kaken op elkaar, maar toen hij zijn kans schoon zag ging hij meezingen in het koortje van Wouters, Van Donkelaar en Riethof. 

 
29 augustus 2013


En wie dook dat “kutje” weer op? Huib, wie anders? De man van het “bewijs”, een man die reuze makkelijk kan leven met leugens en bedrog, met op de koop toe laster en smaad. Een man die niet deugt, stel ik vast. Geslachtsorganen van 13 jarige meisjes? Riethof weet kennelijk ook hoe pedofielen te werk gaan. Waarom wendt hij zich niet rechtstreeks tot Wouters, erkend jager op de vermeende pedofiel Demmink die het met jongetjes deed, volgens haar?

De haatoma wist ondermeer dit te melden:

22 augustus 2013


Juist, die tante is goor, echt vies. Pedofilie. Pas op voor Henk Bres waarschuwde ze mij toen we bij haar op bezoek waren, een man van de Haagse penoze, die schrikt nergens voor terug bezwoer ze me zelfs. En een paar maanden later dit… Pedofilie… 

Ja, en wat zou kloppen? Had dat met pedofilie van doen? Helaas, dat is me ontgaan. Wist u, dat deze ongelofelijke klootzak, die haar iets te melden had, buiten dat bovenstaand “gesprekje” over @kutje13, mij nooit iets gevraagd heeft? Waarom niet dacht u? 

Ook Van Donkelaar weet wat ze zegt, wat ze doet. Smerig, intens smerig. U weet toch dat ze toen ze deze tweets verzond al bezig was met een aanklacht tegen mij? Echt, die vrouw gaat over lijken als het moet, daar ben ik van overtuigd, om hoe dan ook haar gelijk te halen. Schandelijk dat ze ongestoord door kan gaan met gif te verspreiden tegen iedereen die haar dwars zit. De naam haatoma draagt ze met ere. 

Gisteren? Weer even in het bestand gekeken:

23 augustus 2013


Dat is een dag later. Van de 21ste zie ik niets van hem… Komt nog wel!

Nee, een pedofiel was ik niet in de ogen van Huib. Ik verkeerde wel volgens hem met ze. Huib, de man die stug volhoudt dat ik hem via de telefoon gestalkt heb. Bewijzen had ie, ik had het zelfs toegegeven, zei ie nog. 

Opmerkelijk hoe gajes, want zo mag je die mensen toch wel noemen die dergelijke smeerlapperijen over iemand verkondigen, dezelfde argumenten, wat zeg ik, dezelfde soort leugens over iemand verspreiden. Toegegeven, zelf verteld…

U begrijpt dat deze mensen niet tuk zijn om steeds weer geconfronteerd te worden met hun eigen stank. Ook begrijpelijk dat ik hun verdenk dat ze ervoor gezorgd hebben dat mijn Twitter accounts opgeschort zijn. Die waren allemaal fake schreeuwden ze van de daken. Knettergek die lui. 

Vergeet niet, ze zeggen tegen Wilders te zijn, maar ze handelen exact hetzelfde als die kerel, in het klein, als fascisten gebroed.

Fascisme… Ja, daar had die haatoma nog een berichtje over. Het komt eraan, met commentaar.


Update september 2017


 

 
En verder…


Uitgelicht: bron – Ingevoegd: Tati

Een gedachte over “Een godvergeten idioot?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.