De laatsten zullen de eersten zijn

Wist u dat er per 200 inwoners in de USA er eentje een moslim is? Best veel als innere Feind. Er zijn zelfs nog veel meer joden in dat land, ruwweg driemaal zoveel. Reken maar uit, ongeveer evenveel als in Israël.

1946 New York Subway Captured By 17-Year-Old Stanley Kubrick


Gediscrimineerd worden ze in dat christelijk land niet meer, die joden bedoel ik, tenminste het treedt niet meer zo aan de oppervlakte. Ze worden nu gebruikt om samen met Israël hun primaire belangen te dienen, het bestrijden van de vijand in binnen- en buitenland. Je zou kunnen zeggen dat ze bijna worden doodgeknuffeld. Stel je voor, Hitler had de geopolitieke strategie gevolgd van Clash of Civilizations, wat zou dan de uitkomst zijn geweest van dat Derde Rijk? Een equivalent van de USA?

De weldenkende fascisten op het oude continent beseffen dat ook. Massaal nemen ze de informatie tot zich die dienstig is aan hun zaak, tegen Überfremdung onder de mantel van anti-islam, tegen alle verworvenheden die liberalisering, mondigheid en zelfbevrijding ons geschonken hebben sinds de zestiger jaren. Als historisch keerpunt kan het bezoek gelden van de allergrootste president ooit van de USA met de bondskanselier aan een Soldatenfriedhof, niet zo maar een soldatenkerkhof, maar eentje waar de elite van de natie begraven ligt, die van de Waffen-SS. Hou de datum in gedachte, het is bijna 30 jaar geleden: 5 mei 1985.

Reagan en Thatcher hebben ons het ontketende bankkapitalisme geschonken dat zelfs Rusland veroverde. Dat kon omdat op zijn bevel de Muur werd neergehaald. Helaas worden veel van de verworvenheden die we aan Reagan te danken hebben nu verkwanseld door een president, die geen echte Amerikaan is en zelfs moslimroots heeft. Uiteindelijk vertegenwoordigt hij dus slechts een half procent van de bevolking. Een schande.

Kunt u het nog volgen? Wat ik poog is u een eindje op weg te helpen in de gedachtekronkels van hedendaagse fascisten, in geuren en kleuren aanwezig op internet, bijna allen idolaat van Amerika en Israël, uitgerekend twee staten die als geen andere voortdurend geweld naar buiten toe demonstreren en volledige controle over hun territorium uitoefenen. Vermoedelijk veel beter en zeker efficiënter dan de staat van het Grote Kwaad, Noord Korea.

Hieronder laat ik (via een link) een voor mij beruchte fascist aan het woord, een van de vele landverraders binnen onze grenzen. Personages die het wonderwel lukt onder leiding van een groot leider de andere kant op te kijken. Dagelijkse opruiing, desinformatie, geen enkele poging tot dialoog en het bepalen van de politieke agenda, ze slagen er wonderwel in.

Het volk, koploos, loopt erachter aan. Het lijkt wel een Kälbermarsch, allemaal tezamen gezellig naar het slachthuis.


Voor ditmaal moet het volgende voldoende zijn. Kijk niet te lang, onpasselijkheid dreigt…


WILD BILL for AMERICA’s thoughts about ‘Muslim Wives on the Menu’…
Schermafdruk 2018-01-02 05.17.22


De laatsten zullen de eersten zijn. Laten we hopen dat met een gestaag verdwijnen van de christelijke, blanke cultuur ook haar economische grondslag verdwijnt. Het is niet onmogelijk, gelukkig. Wellicht treden we dan een nieuwe fase van de mensheid binnen. Op de Amerikaanse en fascistische wijze is ze gedoemd zichzelf te vernietigen. Rechtstreeks, dat wordt al generaties lang gedemonstreerd, en indirect, daar zorgt de natuur wel voor, denk aan het klimaat.

tibaert blogspot
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.