Heel leuk…

Authors

Schermafdruk 2016-09-01 19.27.03

 

 

Aldegon

Verrassend, die account van mijn vrouw…

Dit bericht van ene Kang Ucup stamt van 25 augustus 2014. Deze tweets vielen gisteren bij hem te zien…

Wie is die Kang Ucup was de vraag toen ik de volgende tweet zag:

Schermafdruk 2016-09-01 19.34.30
Kent die Kang mijn vrouw? Is Kang terdege geïnformeerd door deze Bataafse, zich noemende Gavi Mensch? Mensch, Gutmensch… Nou ja, daar kom je dus niet achter, vandaar dat Twitterlijntje hierboven. 

Eveline gaf ook een linkje voor mij door. Er komt een verhaaltje te voorschijn waarop auteursrecht geclaimd wordt. Een afschuwelijk verhaaltje afkomstig van iemand die een portret geschilderd heeft van haar vriendin. De gelijkenis, vooral die oogjes frappeerde mij…


Het verhaaltje gaat over sexueel gefrustreerde Palestijnen die beter af zijn met opblaaspoppen dan met bommen. Wie niet? Vertel het even de Amerikanen, zou ik zeggen. En steeds weer die focus op mannen. Zijn Carla en Eveline gefrustreerde potten? Je zou het bijna gaan denken.


De Twitteraccount gebruikt m’n vrouw slechts voor nieuwsgaring. Ze is wars van “sociale media”. Sociaal kun je slechts in de dagelijkse realiteit zijn, weet ze. Daar komen asocialen gelukkig nauwelijks aan het woord. Op internet helaas des te meer. Ze heeft haar account sedert lang al aan de openbaarheid onttrokken. Het volledige lijntje mededelingen staat ook hier. Dan weet u voldoende. 

De tweets van de Bataafse dame sluiten perfect aan bij die van het schorem aan PVV zijde. Eveline werkte dan ook nauw samen met deze lieden om haar doel te bereiken. Werkelijk, de onbeschoftheid van die vrouw gaat alle perken te buiten.

Schermafdruk 2016-09-01 19.42.15

 

Tja, het stukje was ook voor mij bestemd…

maandag 25 augustus 2014

Gastcolumn Chawwa wijnberg: Netanyahoe

 

Geachte meneer Netanyahoe,

Schermafdruk 2016-09-01 19.47.51

 

Het mensverachtende uit dat stukje van mevrouw Wijnberg spreekt boekdelen. Lang leve het zionisme, het fascisme, het nationalisme en het militarisme, maar ook het racisme en seksisme zullen we maar denken. Over het “kindermisbruik” in de tekst zullen we maar zwijgen. Leren delen zegt ze ook. Bij deze dan…

  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: