Wie is knettergek?

inferior
Een gelukkig land waar wijze mannen ons de weg wijzen. De rechte weg, dat spreekt. We hoeven ze slechts blindelings te volgen en alles komt goed. Het kapitaal brengt ons verder de zegeningen van de vrije markt, zodat we tot onze dood ongestoord kunnen blijven consumeren en ons amuseren, van Wagner tot het Songfestival zeg maar. Om de orde te handhaven beschikken we over onoverwinnelijk militair potentieel en op straat is er politie die alles in goede banen leidt, autootjes voorop.

Idioot, knettergek?

Gelukkig beseffen we nu ook dat we omringd zijn door idioten en fascisten. Zelfs de directe buren kunnen het zijn. Ga maar na hoeveel mensen op welke partij hebben gestemd bij de laatste verkiezingen in uw stembureau of buurt, dan weet u voldoende. Het beste wat u doen kunt, vertrouw niemand meer tot het moment dat die reddeloos verloren mensen achter slot en grendel zitten. Nee, dat mag geen fascisme meer heten, dat is ware democratie.

Volg deze hoogopgeleide fascist, dan komt u nog van een koude kermis thuis als het water tot onze lippen staat. Daarvoor staat de andere garant.


Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.